Zero luciu, doar luminozitate! Descoperă produsul care îţi conferă o piele ideală!

Zero luciu, doar luminozitate! Descoperă produsul care îţi conferă o piele ideală!

Eugenia Dinescu, redactor

Pielea ta nu îţi reflectă doar vârsta, atenţia pe care o acorzi îngrijirii şi dieta, ci poartă şi urmele nopţilor nedormite sau a calităţii scăzute a somnului. Crezi că tenul tău trădează mai multe obiceiuri proaste decât ţi-ai dori? Pentru a-ţi împlini dorinţa de a avea o piele radiantă chiar şi în zilele terne, Laboratoarele Vichy au conceput noua Idéalia cremă-gel cu efect de netezire şi iluminare a tenului, formulată special pentru tenul mixt spre gras.

Idéalia cremă-gel cu efect de netezire şi iluminare a tenului este primul produs Vichy multi-corector care oferă un ten luminos, fără luciu, având un efect matifiant de lungă durată. Vara aceasta, ai toate motivele să te simţi încrezătoare chiar şi atunci când nu porţi machiaj, pentru că noua Idéalia cremă-gel promite să îţi redea strălucirea naturală şi să minimizeze aspectul porilor dilataţi. Rezultatul? Zero luciu, doar luminozitate!

Fie că bebeluşul tău sau un maraton din serialul preferat îţi răpește somnul, pielea ta nu trebuie să arate niciodată obosită şi ternă. Noua formulă Idéalia conţine Kombucha 3%, ale cărui proprietăţi de a transforma calitatea pielii sunt recunoscute de secole. Obţinut printr-un proces biotehnologic care include fermentarea ceaiului negru, Kombucha acţionează asupra tenului în trei moduri simultan: uniformizează textura neregulată a tenului, stimulează fermitatea pielii şi echilibrează diferenţele de culoare. Rezultatul? Cearcăne estompate, riduri netezite şi un plus de luminozitate pentru tenul tău!

Dacă dorinţa ta este o piele ideală, evită capcana de a confunda excesul de sebum cu o modalitate naturală de protecţie împotriva riscului deshidratării, pentru că şi tenul mixt spre gras are nevoie de hidratare. Pe lângă extractul din ceai negru, Idéalia este îmbogăţită şi cu microsfere Aquakeep, un polimer inovator care îi conferă cremei-gel Idéalia textura de sorbet cu rezultat catifelat asupra tenului. 

Acestea pot reţine de 100 de ori greutatea lor în apă, devenind  propriul tău rezervor de prospeţime de care te poţi bucura pe tot parcursul zilei! În plus, microsferele Aquakeep transformă simplă aplicare a cremei într-un moment de răsfăţ: textura de sorbet non-lipicioasă a noii Idéalia se absoarbe imediat în piele, fără a lăsa un film gras, conferindu-ţi un aspect proaspăt şi mat încă de la prima aplicare.

Iar dacă eşti îngrijorată că noua Idéalia cremă-gel cu efect de netezire şi iluminare a tenului nu va fi tolerată de tenul tău sensibil, poţi uita de orice nesiguranţă: cu o formulă hipoalergenică, testată dermatologic şi îmbogăţită cu apă termală Vichy, aceasta luptă împotriva efectelor agresiunilor mediului şi radicalilor liberi asupra tenului tău.

Cu vara în plină forţă, provocărilor cărora trebuie să le faci faţă zilnic li se adaugă şi căldura dogoritoare, care te obligă să îţi simplifici rutina de frumuseţe. Dacă ţi se pare intimidant să renunţi la machiaj din cauza liniilor fine, porilor dilataţi şi luciului greu de controlat, acceptă provocarea Vichy: testează gratuit noua Idéalia cremă-gel cu efect de netezire şi iluminare a tenului şi convinge-te şi tu de efectele sale asupra pielii!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.