Vino la seminarul StyleIQ si învaţă secretele aplicării extensiilor de gene!

Vino la seminarul StyleIQ si învaţă secretele aplicării extensiilor de gene!

Eugenia Dinescu, redactor

Eşti pasionată de beauty, îţi doreşti o carieră in domeniu sau vrei să îţi dezvolţi abilităţile de tehnician în domeniul frumuseţii? Avem veşti bune pentru tine! În luna mai, StyleIQ organizează două seminare de beauty, dedicate tehnicilor de aplicare a extensiilor de gene fir cu fir: clasice, 2D şi 3D.  

Extensiile de gene corectează forma ochilor şi pot crea rezultate dramatice sau naturale, iar în cadrul seminarului vei învăţa cum să adaptezi tehnicile de aplicare direct de la trainerul Alexandra Mocanu. Cu o experienţă de peste trei ani în domeniul aplicării extensiilor de gene, Alexandra îţi va dezvălui toate secretele pregătirii, întreţinerii şi aplicării extensiilor de gene atât prin metoda clasică fir cu fir, cât şi în tehnicile 2D şi 3D.

Program:

În cursul săptămânii: marţi (24 mai), între orele 10 - 18 şi luni (30 mai), între orele 10-14;
În weekend: sâmbătă (28 mai), între orele 10 - 18 şi duminică (29 mai), între orele 10-14;

Seminarul cuprinde un modul de teorie şi unul de practică, unde vei putea pune în aplicare toate cunoştinţele acumulate. În cele două zile de seminar, tehnicile de aplicare a extensiilor de gene îţi vor fi explicate pas cu pas, astfel încât vei putea profesa singură, construindu-ți propriul portofoliu de cliente imediat după încheierea seminarului! Trainerul Alexandra Mocanu îţi va răspunde la orice întrebare şi îţi va sta la dispoziţie chiar şi după încheierea seminarului, telefonic şi prin e-mail.

De asemenea, kitul de produse necesare este inclus, iar la final vei primi o diplomă de participare care atestă instruirea ta în aplicarea extensiilor de gene fir cu fir: clasic, 2D și 3D. Mai este disponibil doar un singur loc, aşa că grăbeşte-te pentru a-ţi rezerva locul în cadrul seminarului StyleIQ destinat aplicării extensiilor de gene!

Seminarul se va desfăşura în Bucureşti, într-o zonă centrală, uşor accesibilă. Prețul cursului este de 1.099 lei. Pentru a afla mai multe detalii și a-ți rezerva locul în cadrul seminarului, apelează numărul de telefon: 0755.748.555.

Articolul urmator
Machiajul „duș”, cea mai fierbinte tendință de care se va îndrăgosti orice femeie anul acesta
Machiajul „duș”, cea mai fierbinte tendință de care se va îndrăgosti orice femeie anul acesta
Cat de mult te subestimezi?
Incepe quiz
Cat de mult te subestimezi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.