Visezi la o schimbare de look radicală? Iată locul unde poți avea un rezultat spectaculos!

Visezi la o schimbare de look radicală? Iată locul unde poți avea un rezultat spectaculos!

Redactor Andreea Baluteanu

Pentru o femeie, pofta de o schimbare de look e irezistibilă. Fie că ne-am săturat de aceeași veche coafură sau tunsoare, ne dorim ceva nou, suntem plictisite sau triste, simplul fapt că ne vopsim sau ne tundem bob poate face minuni pentru viața noastră și pentru starea de spirit.

Cu toate acestea, fiecare femeie s-a confruntat de-a lungul existenței sale cu cel puțin o experiență neplăcută din acest punct de vedere. Fie că hairstylistul nu a înțeles deloc cât trebuia să îți tundă din păr sau pur și simplu coafura rezultată nu te avantaja, toate am resimțit disperarea de a nu avea nici cea mai mică idee despre ce am putea face în continuare. Ce să mai spunem despre culorile de păr? De câte ori ai ajuns la concluzia că blondul pe care îl visai e atât de departe de ceea ce ai primit în realitate? Pentru ca aceste scenarii să devină mit, îți povestim azi unde poți avea parte de cea mai spectaculoasă schimbare de look! Descoperă spațiul magic al frumuseții și zâna ta cea bună în rândurile de mai jos!

Raluca Racoviță, specialistă în schimbări de look cu satisfacție garantată

Dacă nu ai auzit până acum de Raluca Racoviță, e clar că trebuie să faci un drum până la salonul a cărui echipă o conduce, la 1 Dream Beauty Studio. Cea pe care ne face plăcere să o numim Cel mai bun stilist din București e expertă în colorimetrie, vopsit prin tehnica balayage, decolorări, decapare, dar și în orice tunsoare și machiaj profesional, de seară sau de zi.

Dacă ți se pare că atribuțiile enumerate mai sus sunt exagerate, e clar că trebuie să faci cunoștință cu Raluca Racoviță pentru a te convinge de adevărul spuselor noastre. Stilistul cu experiență activează de mai bine de 15 ani pe piața de frumusețe din România. A fost model, iar în prezent ocupă poziția de vicepreședinte al Asociației Sportive din Iași și coordonează echipa de stiliști din salonul său, 1 Dream Beauty Studio. Crede că frumusețea este o artă și e recomandată de imaginația bogată, de simțul estetic rafinat, dar și de cunoștințele vaste pe care le are în industria de beauty. Nu e de mirare că este cotată ca fiind unul dintre cei mai buni stiliști din București.

Motivul pentru care trebuie să o alegi pe Raluca Racoviță pentru o schimbare de look reușită este acela că hairstylistul oferă nu numai rezultate remarcabile, dar și consiliere. Cu alte cuvinte, nu va realiza doar un balayage fabulos pe părul tău, ci va alege culoarea, coafura, tunsoarea care se potrivesc perfect cu tenul tău, cu forma feței, cu culoarea ochilor și a tenului, cu stilul personal și modul de viață. Fie că îți dorești o schimbare de culoare sau un vopsit șuvițe, stilistul Raluca Racoviță te va îndruma cu profesionalism pe cea mai bună cale.

Mai mult, între voi este foarte probabil să se lege o relație de prietenie. Nouă ne place mult Raluca deoarece e o fire caldă și comunicativă, care știe întotdeauna să ne camufleze defectele, să ne facă mai frumoase ca niciodată și să ne arate cum să avem grijă de imaginea noastră. De fiecare dată când îi părăsim salonul, o facem cu și mai multă bucurie.

Un alt atu pentru care să apelezi la serviciile Ralucăi Racoviță este legat de deschiderea sa. Precum un stilist cu experiență, ea adoră provocările și nu e genul de expert care să se dea înapoi în fața unei coafuri sau tunsori îndrăznețe doar pentru că nu a mai realizat-o înainte. Raluca Racoviță preferă propunerile sofisticate și curajoase și nu refuză niciodată schimbările radicale de look, care îi ies perfect tocmai pentru că pune în slujba lor talent și cunoștințe temeinice.

Bineînțeles, hairsytlistul Raluca Racoviță e la fel de extraordinară și atunci când vine vorba să îți nuanțeze naturalețea. Doar nu degeaba e un nume cu rezonanță în balayage, tehnica de colorare a părului considerată a fi cea mai naturală și mai versatilă la ora actuală.

Vrei un stilist bun, care să transforme în realitate schimbarea de look la care visezi? Raluca Racoviță este numele pe care îl cauți! Descoperă câteva dintre cele mai cool reușite ale stilistului pe pagina personală ralucaracovita.ro și programează-te pentru o schimbare de look la salonul pe care îl conduce, 1 Dream Beauty Studio! De-abia aşteptăm să ne povestești cum a fost!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.2 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.