Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Vopseaua de păr este OUT în toamna 2018. Uite cu ce să-ţi colorezi şuviţele în acest sezon!

Marţi, 14.08.2018
de Andreea Baluteanu

Ne-am obişnuit ca de la un timp încoace să mizăm cât mai mult pe naturaleţe în lookul nostru, conform tendinţelor în vigoare. Iar vopseaua de păr, cu chimicale care ne ameninţă sănătatea, cu substanţe agresive ce afectează şi degradează cuticula, nu se regăseşte deloc în această descriere!

Soluţia la îndemâna oricui este henna! Acest produs pur şi simplu excepţional colorează în nuanţe fabuloase fără a ataca firul, ba dimpotrivă, hidratând în profunzime, protejând şi reuşind să repare şi din daunele provocate de vopseaua clasică. Află din rândurile de mai jos care sunt atuurile henna şi cum te poate ajuta să obţii nuanţele la modă ale anului!

Beneficiile henna, noul aliat al părului tău superb

Încercăm pe cât posibil să eliminăm toate produsele cu profil riscant din rutina noastră de frumuseţe, iar vopseaua de păr se numără printre cele mai periculoase. Însă ştim cât de dificil e să renunţi să îţi mai colorezi părul. Nu doar că îţi iei adio de la una dintre distracţiile vieţii şi renunţi la culori delicioase, dar pierzi şi posibilitatea de a camufla firele de păr albe.

Tocmai prin prisma acestor fapte, noi nu te vom sfătui să renunţi la vopsirea părului, ci doar să o faci în mod responsabil, cu un produs de top! Este vorba despre henna! Am găsit sortimente uluitoare, care îţi colorează părul în cele mai atrăgătoare nuanţe, pe biorita.ro. Magazinul online îţi oferă produse 100% naturale, create din dragoste pentru tine, care te vor face mai frumoasă, mai fericită şi mai sănătoasă ca oricând!

par cu bucle

Dacă nu eşti încă sigură să încerci henna, avem pentru tine o listă de beneficii tentante. Pe noi ne-au impresionat şi suntem sigure că va fi imposibil să te lase indiferentă!

Henna e un produs 100% natural. Spune „adio” coloranţilor chimici, aditivilor, PPD-ului, amoniacului, sărurilor minerale. Oferă „bineţe” extractelor de henna pură şi plantelor indiene, care îţi colorează părul în mod blând şi în cele mai uluitoare culori, la fel de fascinante ca în sânul naturii.

Părul devine mai lucios şi mai puternic cu fiecare colorare. Odată cu fiecare nou strat de henna, părul îşi recapătă sănătatea şi supleţea, frumuseţea şi starea de bine: nu e doar un produs de înfrumuseţare, ci un veritabil tratament în profunzime.

Henna nu pătrunde în firul de păr. Spre deosebire de pigmenţii de vopsea, henna aderă de straturile de keratină ale părului şi reuşeşte chiar să repare fisurile realizate de coloranţii chimici.

Henna hidratează şi restabileşte integritatea cuticulei. Pe lângă faptul că te scapă de consecinţele dezastruoase ale vopsirii chimice, henna repară structura firului de păr şi îl hidratează, lăsându-l mai puternic şi mai sănătos.

Părul nu mai cade şi nu se mai rupe atât de des. De asemenea, nu te vei mai confrunta cu fenomenul vârfurilor despicate şi casante, graţie capacităţii henna de a reţine apa în firul de păr.

Protejează de radiaţiile UV. Una dintre cele mai bune veşti legate de utilizarea henna este că asigură un filtru UV excepţional. Fiind integrat în stratul de keratină, pigmentul blochează radiaţiile, un atu uluitor mai ales în toiul verii.

Combate mătreaţa şi elimină eczemele scalpului. După această lungă listă de ingrediente, e clar că henna reprezintă acea soluţie de beauty care îţi poate schimba viaţa.

Poate fi aplicată pe orice tip de păr: vopsit chimic, alb, degradat, decolorat. Trebuie să aştepţi însă să treacă o perioadă de câteva spălări dacă ai vopsit recent părul cu o vopsea clasică, până la utilizarea henna.

Te poţi vopsi cât de des vrei. Deoarece colorarea cu henna e cât se poate de sigură, poţi apela la ea cât de des vrei. Singura problemă este că aplicarea de straturi succesive poate duce la închiderea culorii, aşa că e totuşi recomandat să aplici doar la rădăcini şi să reaplici pe lungimi o dată la 3-4 luni.

Henna nu provoacă alergii. Suntem tot mai afectaţi de acest fenomen contemporan, dar henna e cât se poate de departe de el. Fiind o metodă de colorare vegetală, riscul de alergii este minim, putându-se manifesta doar la persoanele care au alergii sezoniere sau la polen.

Cele 8 nuanţe la modă în toamna 2018

Mai jos îţi prezentăm cele 8 tonuri în tendinţe pentru părul tău! Culorile sunt inspirate de jocul de lumini prin şuviţele naturale, sunt flatante şi incredibil de frumoase. În plus, le poţi obţine cu henna!

Blond căpşună

Strawberry Blonde e acea nuanţă delicată, inocentă, luminoasă şi totodată plină de viaţă. Întinereşte şi e perfectă pentru vară, graţie reflexiilor roşcate pur şi simplu cuceritoare. Henna îţi va asigura o nuanţă rezistentă, strălucitoare, care va avea grijă de părul şi de scalpul tău.

Blondul-roşcat cald se va vedea minunat pe părul blond natural sau alb şi va conferi reflexii aurii, roşcate părului şaten deschis sau mediu. Nu îţi recomandăm să foloseşte henna pentru părul brunet, pentru că nu va avea efect.

Blond închis

Tonurile de blond natural vor fi mereu la modă, iar lucrurile nu puteau sta altfel pentru toamna 2018. Nuanţa are reflexii reci şi presupune avantajul de a pune în valoare în mod irezistibil orice tonalitate a tenului.

Vei obţine cu Henna Dark Blonde un blond cenuşiu în tendinţe pe părul blond natural sau alb, un blond închis cenuşiu pe părul şaten. Brunetul nu este compatibil cu această variantă de vopsea cu henna.

Ginger Blonde

Auriul de surfer, cu tonuri calde, strălucitor, îţi va imprima o frumuseţe de divă de la Hollywood. Partea şi mai bună? Nu mai trebuie să plăteşti cu portofelul şi sănătatea ta la coafor, acum îl poţi obţine acasă, în intimitatea căminului, cu henna.

Nuanţa este recomandată pentru părul alb sau blond, în combinaţie cu care va rezulta un blond cald, şi pe părul şaten deschis, pe care va imprima tonuri aurii pur şi simplu delicioase.

Roşcat cupru

Roşul e la modă în orice sezon: cu un ten deschis, luminos, şi ochi albaştri sau verzi, va contura o apariţie de neuitat. Henna Copper Red te tentează cu o culoare roşie intensă, plină de viaţă, cu vibraţii unice, ce nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Roşul arămiu va străluci pe un părul blond, alb sau şaten deschis, închizându-şi tonalitatea până la un roşcat închis pe cel şaten mediu. Părul şaten închis capătă şi el reflexii roşcate superbe, dar nu îşi va deschide culoarea.

Arămiu seducător

Imaginează-ţi doar cum vor juca şuviţele arămii în jurul chipului tău şi suntem sigure că nu vei mai putea rezista chemării vopselei Henna Copper. Explozivă, incendiară, plină de personalitate, e o alegere pur şi simplu superbă pentru orice fată.

Aşa cum te-am obişnuit, foloseşte culoarea pe părul alb, blond, şaten deschis sau mediu; pe şaten închis sau negru va conferi doar reflexii roşcate.

Şaten Cappuccino

Iată nuanţa de care supermodelele s-au îndrăgosti! Şatenul mediu, cu reflexii calde, e o alegere delicioasă, care îţi va contura o apariţie de neuitat, plină de tandreţe şi de delicateţe.

Poate fi folosită pe orice culoare de păr: vei obţine un şaten deschis dacă ai părul alb sau blond, un castaniu deschis sau mediu pe părul şaten şi reflexii castaniu închis pe părul brunet, pe care nu îl deschide.

Castaniu închis

Ce spui despre reflexii de ciocolată lichidă în părul tău? Noi suntem pentru! Henna Chestnut Brown e o culoare la fel de caldă şi de apetisantă precum mângâierea primelor zile de toamnă, bogate şi rodnice.

Nu deschide părul brunet, dar îi va conferi reflexii seducătoare. Vei obţine un castaniu mediu pe părul alb sau blond şi unul închis, cu nuanţe roşcate, pe părul şaten mediu.

Negru blând

În toamna 2018 nu se poartă culorile agresive, aşa că îţi recomandăm să îţi deschizi uşor brunetul: va conferi prospeţime şi luminozitate trăsăturilor, prin urmare e şi un truc antirid perfect. Henna Soft Black colorează părul în brunet închis, intensificând strălucirea în mod ademenitor.

Se va vedea minunat pe părul şaten deschis, şaten mediu şi închis/brunet, dar nu este recomandată aplicarea directă pe cel blond sau alb. Începe cu Henna Copper, lasă să acţioneze 60 de minute, clăteşte şi apoi aplică Henna Soft Black imediat, în aceeaşi zi sau oricând mai târziu, tot pentru 60 de minute.

Cum se foloseşte henna

Acum, că ţi-am explicat de ce vopseaua cu henna e cea mai bună decizie pe care ai putea-o lua pentru frumuseţea ta, să îţi explicăm şi cum se foloseşte.

Protejează-ţi umerii şi împrejurimile cu prosoape vechi şi aplică folie alimentară pe tâmple pentru a preveni riscul pătării.

Mixează cu o lingură de lemn cantitatea de henna necesară (50 de grame de pudră pentru rădăcini sau păr scurt, 100 de grame pentru păr mediu, 150-200 de grame pentru părul lung) cu apă, conform instrucţiunilor. Aplică pe păr cu o pensulă, de la rădăcină la vârfuri, pe secţiuni, într-un strat mai gros decât în cazul vopselei cosmetice.

Acoperă apoi părul cu casca de duş din pachet, cu o căciulă sau cu un prosop pentru circa 2-3 ore, pentru ca vopseaua să poată acţiona în profunzime. Clăteşte cu apă caldă, aplică balsam de la rădăcină până la vârfuri şi nu te speria dacă nu ai obţinut culoarea dorită; aceasta se va desăvârşi în următoarele zile.

Dacă ţi-a mai rămas vopsea, o poţi congela şi refolosi, o veste cu adevărat wow!

Vopseaua henna e soluţia pentru cel mai frumos păr din viaţa ta! Accesează şi tu biorita.ro şi descoperă culorile fabuloase, de care te vei îndrăgosti de la prima vedere. Ai grijă de tine, ai grijă de sănătatea ta, ai grijă de lumea pe care o laşi moştenire copiilor tăi!

Surse foto: Unsplash

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!