Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Am încercat crema cu acid hialuronic a momentului: vezi dacă ne-a plăcut sau nu

Redactor Andreea Baluteanu

Acidul hialuronic reprezintă, de ceva vreme, unul dintre cele mai prețuite ingrediente din cosmetică. Dat fiind că se află deja în mod natural în pielea noastră, tolerabilitatea și eficiența sa sunt net superioare celorlalte descoperiri din industria anti-aging.

Prin urmare, cremele cu acid hialuronic nu sunt nici pe departe ceva nou în peisajul de beauty actual. Am avut însă onoarea de a încerca unul dintre cele mai apreciate produse ale momentului și îți spun ce părere am despre el în rândurile de mai jos!

Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse mi-a întrecut toate așteptările!

În cruciada noastră de a sfida îmbătrânirea, încercăm cu inima fremătând tot soiul de ingrediente și punem în practică cu tot entuziasmul trucuri sau sfaturi ale femeilor cu piele perfectă. Într-o luptă anti-îmbătrânire care devine deja extenuantă de la o vârstă fragedă, ce loc mai are un nou produs cosmetic?

Am integrat de ceva vreme acidul hialuronic în ritualul meu de skincare, cu rezultate care variau de la un produs la altul. Așa că, atunci când am aflat despre existența Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse, nu am fost „dată pe spate”. Până la urmă, crema promitea ceea ce reclamau alte câteva sute sau chiar mii. Putea însă să vină cu ceva special? Îți voi povesti în rândurile de mai jos!

Să începem cu descrierea producătorului!

Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse conţine o combinație unică de acid hialuronic, suc de aloe, glucozamină marină și extract de alge marine. Pe măsură ce formula inovatoare de cream tip mousse se absoarbe, ingredientele active sunt transportate profund în pielea ta.

EFECTUL DE HIDRATARE A PIELII:

Efect de hidratare imediat

Întinerește pielea

Stimulează producția de acid hialuronic din organism

De asemenea, produsul are și eficacitate susținută științific. Astfel, în cadrul unui studiu independent la care au participat 21 de femei ce au aplicat crema de două ori pe zi, timp de 2 săptămâni, rezultatele au fost mai mult decât impresionante.

După prima aplicare, iată ce au constatat participantele:

 • 91% îmbunătățire a prospețimii pielii
 • 91% piele mai fină
 • 86% îmbunătățire a aspectului pielii
 • Menține pielea hidratată pe termen lung.

Și mai convingător era ceea ce afirmau ele după 2 săptămâni de utilizare:

 • 100% protecție împotriva deshidratării pielii
 • 90% efect de întinerire a pielii
 • 89% îmbunătățire a strălucirii pielii

Cu toate aceste informații proaspete în minte, am încercat Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse cu entuziasmul pe care numai noi, fetele îndrăgostite iremediabil de produsele cosmetice, îl putem conjuga.

Ce m-a atras, încă de la prima utilizare? Ambalajul „năstrușnic”, ce se potrivea mai degrabă unui spray, și căruia i-am înțeles utilitatea atunci când am pulverizat produsul în palmă. Pentru a-l utiliza, e necesar să îl agiți ușor înainte, să îl înclini și apoi să apeși o dată pe pompiță, „găzduind” produsul în palmă.

Mai departe, textura, cea care mi-a produs și prima revelație, legată de forma recipientului, mi-a întipărit un zâmbet imens pe chip. Cu toate că știam că formula produsului este de tip mousse, nu mă așteptam la o spumă catifelată, poate în urma imaginii deja preconcepute a cremei tradiționale, întipărită în minte după ani întregi de folosire a acestor produse.

De aceea, mărturisesc că la început am contemplat ușor panicată produsul, neștiind prea bine ce să fac cu el. Era spuma suficientă? Cu siguranță apăsasem prea tare și pulverizasem prea mult produs. Făcându-mi curaj, am masat produsul pe fața curată și demachiată în prealabil și atunci am avut a doua surpriză: pur și simplu s-a contopit cu tenul.

Ca să te salvez de experiența mea de îndoieli: o singură apăsare de pompiță distribuie exact cantitatea de mousse de care vei avea nevoie pentru o aplicare. Nici mai mult, nici mai puțin. E posibil să ți se pară mult (mie, una, așa mi s-a părut), dar vei vedea că spuma se întinde minunat și se absoarbe imediat în piele.

Prima senzație? De hidratare instantă! De multe ori, după curățare, resimt o senzație de ușoară uscare a tenului, deși pielea mea e normală. Pentru a testa capacitatea Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse, am folosit un demachiant gel și o apă micelară, iar pielea mea era deja însetată. Însă spuma cea albă a mulțumit-o pe deplin. Și nu numai că tenul s-a simțit instant revitalizat, dar nici nu am experimentat acea senzație de piele grasă pe care o am de obicei după ce folosesc o cremă de noapte. Era ca și cum Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse ar fi ghicit exact nevoile pielii mele și le-ar fi împlinit întocmai.

Iar aspectul tenului îmi confirma ceea ce bănuiam deja: că am găsit un produs cu totul și cu totul special. Pielea era luminoasă, senină, netedă și incredibil de catifelată. Nu am putut să nu apreciez și parfumul subtil al Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse, care parcă a trezit și camera la viață.

Și, dacă mai era posibil, rezultatele de a doua zi dimineață m-au transformat într-o fană înrăită a formulei. Nu numai că tenul strălucea în continuare, dar nici nu am mai experimentat nevoia intensă de hidratare după ce m-am spălat pe față: era ca și cum Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse continua să își facă datoria.

Am folosit crema cu acid hialuronic și a doua zi, alături de un produs cu protecție solară. Iar laudele continuă, atât de binemeritat: Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse reprezintă o bază excelentă de machiaj, iar senzația este aceeași, de piele binecuvântată cu exact ceea ce necesita.

În timp, am constata că pielea mea pur și simplu radiază. Dacă în general nu am probleme cu hidratarea, nu pot spune același lucru despre aspectul tern. Având pielea albă, de multe ori sufăr de lipsă de luminozitate (știu, da, și nopțile târzii joacă aici un rol important). Însă, după Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse, strălucirea nu a mai fost o problemă, organismul limitându-se a-mi comunica pe alte căi că ar trebui să merg la culcare mai devreme.

În concluzie, eu, una, m-am îndrăgostit de Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse. Sunt decisă să o introduc pentru totdeauna în ritualul meu de skincare. Textura spumă, capacitatea de hidratare, protecția anti-age, funcția de netezire și de intensificare a luminozităţii sunt numai câteva dintre atuurile care m-au convins. Abia aștept să o testezi și tu!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta