Cum lupți eficient împotriva ridurilor: am testat produsul ce conține „proteina tinereții”

Cum lupți eficient împotriva ridurilor: am testat produsul ce conține „proteina tinereții”

Redactor Andreea Baluteanu

Ridurile sunt o parte integrantă a vieții noastre. La un moment dat, chipul ne va fi împânzit de linii de expresie și nu putem să facem absolut nimic din acest punct de vedere. Iată numai câteva dintre afirmațiile pe care le luam drept adevăruri de necontestat, general valabile.

Deși este evident că la un moment dat și cel mai proaspăt chip va ajunge să cunoască ridurile, azi nu mai intră deloc în discuție ideea de a fi „stăpânită” sau „dominată” de semnele de îmbătrânire. Inovațiile din industria de beauty ne promit că putem să înaintăm în vârstă frumos și să arătăm și la 100+ de ani la fel de luminoase și de strălucitoare ca la 20.

Asumându-și această misiune, cercetătorii au purces să descopere care sunt cauzele apariției ridurilor. Și dincolo de obstacolele pe care ni le întindem singure în cale: fumatul, expunerea neprotejată la radiațiile solare, sedentarismul, somnul insuficient sau alimentația dezechilibrată, scăderea producției de colagen este un factor precursor al ridurilor asupra căruia nu avem niciun cuvânt de spus.

În aceste condiții, e evident că produsele pe bază de colagen au apărut într-o varietate de forme. Numit și „proteina tinereții”, colagenul este propriu nu numai pielii, dar intră și în compoziția oaselor, a mușchilor, a cartilajelor și a articulațiilor, a părului și a unghiilor. Responsabil pentru susținerea a numeroase procese din corp, colagenul este produs cu o frecvență din ce în ce mai redusă după vârsta de 25 de ani, iar ritmul scade de aici amețitor.

Din fericire, Merz Spezial Collagen Cream Mousse își propune să schimbe această situație. Vezi mai jos ce conține crema, care sunt promisiunile producătorilor și la ce părere am ajuns după ce am testat-o!

Merz Spezial Collagen Cream Mousse, inamicul numărul 1 împotriva ridurilor!

Trebuie să recunosc că, la 30 și un pic de ani, încă nu mă preocupă atât de intensiv ideea înaintării în vârstă. Deși am integrat în rutina de îngrijire ingrediente precum acidul hialuronic și nu ies din casă fără a aplica un strat generos de SPF, beau apă și încerc să am o alimentație cât mai „curată”, nu făcusem încă cunoștință cu colagenul.

Dar atunci când am aflat că producția acestei proteine începe să scadă după 25 de ani, recunosc că am intrat un pic în panică: oare ar fi trebuit să apelez deja la ea? A plecat trenul fără să mai apuc să mă urc în el sau am șansa de a mai schimba ceva?

Reiterez: din fericire, există Merz Spezial Collagen Cream Mousse. Nu numai că acest produs pe bază de colagen, vitamina C și un activator de colagen previne îmbătrânirea și hidratează, dar are și rol de atenuare a ridurilor și stimulează producția proteinei tinereții. Cu alte cuvinte, organismul este ajutat în a sinteriza colagen și încurajat să procedeze astfel, indiferent de vârsta ta din buletin.

Așa că am încercat mai mult decât bucuroasă Merz Spezial Collagen Cream Mousse. Am început prin a curăța tenul cu o apă micelară blândă, tratându-l deja cu mai mult respect. Urmând instrucțiunile de pe ambalaj, am agitat recipientul, apoi l-am înclinat ușor și am pompat o singură dată în palmă textura tip spumă.

Pentru mine, cantitatea a fost de ajuns. Textura catifelată e înnebunitor de plăcută la atingere și, chiar dacă la început este posibil să ți se pară că ai exagerat și că ai „eliberat” prea mult produs, în realitate Merz Spezial Collagen Cream Mousse îți oferă exact cât ai nevoie. Spuma se va întinde minunat pe față, va fi instant absorbită în piele și îți da acea senzație wow, de revelație: în sfârșit, am înțeles ce vrea tenul meu.

În urma studiilor efectuate, s-a constat că, după o utilizare, Merz Spezial Collagen Cream Mousse garantează următoarele efecte:

  • - 100 % efect benefic imediat
  • - 100 % scăderea senzației de piele uscată
  • - 97 % îmbunătățirea aspectului sănătos al pielii.

Iar eu nu pot decât să subscriu! Crema e extrem de confortabilă, iar pielea se simți hidratată instant, de parcă i-ai fi dat să bea o gură mare de apă rece ca gheața, după ce ai petrecut o zi întreagă însetată prin caniculă. Mai mult, dacă ai pielea uscată, vei simți imediat că tenul scapă de senzația neplăcută.

Dincolo de confortul resimțit, am bătut din palme observând cât de luminoasă a devenit pielea. Chiar dacă am folosit Merz Spezial Collagen Cream Mousse la ore destul de târzii, după o zi de muncă și o ieșire cu prietenii la terasă, pierdută în noapte, tenul era radios, de parcă tocmai s-ar fi trezit din somn.

Mergând la culcare, nu am putut să nu apreciez și faptul că produsul nu lasă o peliculă neplăcută. Sunt sigură că orice fată știe că cele mai hrănitoare creme prezentau și inconvenientul de a fi greu de absorbit și de a dărui nu numai îngrijire, dar și o finisare grasă care lăsa urme inclusiv pe pernă. Cu Merz Spezial Collagen Cream Mousse, fața de pernă e însă mai fericită: de data aceasta, nu i-am oferit drept moștenire niciun pic de cremă.

Dar Merz Spezial Collagen Cream Mousse a primit nota 10 și a doua zi dimineața. Ești familiară cu sintagma „cu fața la cearșaf”? Crema nu! Deși mă culcasem târziu, m-am trezit cu chipul neted și luminos ca al unei adolescente, iar pielea mea mă îndemna deja să uit de orice urmă de oboseală.

Un alt test trecut cu brio de Merz Spezial Collagen Cream Mousse a fost compatibilitatea cu crema de protecție solară și cu fondul de ten. Crema cu colagen reprezintă și o bază excelentă de machiaj, o pânză perfectă pentru opera artistică a oricărei fete pasionate de culori, pensule și texturi.

În ceea ce privește efectele în timp, studiile au atestat următoarele beneficii pentru Merz Spezial Collagen Cream Mousse:

  • 90 % îmbunătățirea elasticității pielii
  • 90 % piele mai fină
  • 79 % reducerea ridurilor

Ce pot să spun? Că sunt de acord, din nou. Deși în ceea ce mă privește efectul nu a fost atât de impresionant, am testat crema și pe pielea mamei tale, care a constatat cu bucurie că ridurile i s-au diminuat, că tenul era mai elastic și mai ferm. Menționez că nu a mai făcut nicio altă modificare în stilul de viață în cele două săptămâni de testare a produsului.

Cu alte cuvinte, nu cred că exagerez atunci când afirm că Merz Spezial Collagen Cream Mousse a fost surpriza anului! Cu toate că suntem abia la jumătate, crema mi-a plăcut atât de mult, că nu cred că îi voi găsi un egal.

Tu ce zici? Ai de gând să testezi Merz Spezial Collagen Cream Mousse? Crema este disponibilă în online și gata să îți transforme visurile în realitate!

 

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.