DivaHair a testat Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse. Află părerea noastră!

DivaHair a testat Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse. Află părerea noastră!

Redactor Divahair.ro

În redacția noastră, suntem mereu în căutarea celor mai noi și mai revoluționare formule, dar în același timp ne dorim ingrediente cu eficiență certificată, care să susțină procesele dermului, să ne protejeze și să ne hidrateze pielea, oferind rezultate instant, dar manifestate și pe termen lung.

Dorințele pe care ți le-am enumerat mai sus seamănă cu interminabila listă de cadouri cerute de un copil pretențios Moșului? Nu negăm! În același timp, suntem cât se poate de fericite că năzuințele ni s-au transformat în realitate! Descoperă mai jos crema care ne-a devenit dragă instant, Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse! Am testat-o și avem pentru tine, draga noastră cititoare, părerile „la cald”!

Ne-a plăcut sau nu Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse?

Prima senzație pe care o vei avea atunci când dai cu ochii de Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse este „wow, e ceva nou”. Adevărul e că, dacă nu am fi știut despre ce e vorba, am fi crezut că recipientul drăgălaș al cremei pe bază de aicid hialuronic este în realitate un ambalaj de deodorant.

crema cu acid hialuronic

Atunci când pulverizezi pentru prima dată produsul în palme, cere cuiva să te filmeze, deoarece întâia reacție când faci cunoștință cu Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse este neprețuită. E posibil să pleci deja înarmată în cruciada primei utilizări și să fii la curent cu faptul că produsul are o textură de spumă, însă fețele noastre tot au reflectat surpriza supremă. Ți-am spus deja că ne-am simțit precum un copil ce își primește cadourile de Crăciun atunci când am testat Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse, dar și că acest produs are o formulă revoluționară de-a dreptul cuceritoare!

Dar să discutăm puțin despre noul aliat al celui mai frumos ten din lume. Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse are la bază o formulă unică de acid hialuronic, considerat unul dintre vedetele actuale din skincare. Nici nu e de mirare, dat fiind faptul că acest element aflat în mod natural în pielea noastră poate reține de 1000 de ori mai multă apă decât greutatea moleculei sale. Iată o informație pe care îți va plăcea să o reții și să o împărtășești apoi oricui are urechi să audă!

Dar acidul hialuronic, oricât ar fi de „competent”, nu vine singur în compoziția cremei care este gata să ne schimbe ritualul de skincare. El este acompaniat de suc de aloe, glucozamină marină și extracte de alge marine, ce sunt imediat absorbite de către piele. Te vei bucura de un efect de hidratare imediată, de o întinerire remarcabilă și de stimularea producției ulterioare de acid hialuronic.

Desigur, toate aceste informații sună uluitor, dar sunt ele susținute? Suntem mai mult decât mulțumite să atestăm că Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse se ridică la înălțimea așteptărilor și a revendicărilor creatorilor săi.

Cum am spus, textura de spumă a produsului este cea care îți va produce întâia surpriză, dar pregătește-te să tot fii impresionată de la întâia aplicare încolo. Atât de frumos se va transforma tenul tău, încât vei începe să te întrebi dacă nu cumva oglinda ta e magică.

Primul aspect care ne-a convins este ușurința cu care formula-spumă este absorbită în piele. Nu îți vei mai bate capul cu finisarea lipicioasă și încărcată, dar nici cu nevoia de a masa produsul pentru a pătrunde mai ușor în derm. De partea cealaltă, Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse își face și treaba cu dedicație: nu e nevoie de mai mult de o apăsare de pompiță pentru o aplicare.

După ce ai masat crema în piele, vei simți o senzație instantanee de hidratare și de revitalizare. Tenul se simte de parcă ar fi petrecut întreaga zi însetat și abia acum ar fi fost răsfățat cu doza de hidratare de care avea nevoie. Nu o să îți vină să crezi nici atunci când îți atingi pielea cu mâinile: e catifelată, moale și mătăsoasă precum a unei prințese, mulţumită că i-ai înțeles în sfârșit nevoile.

Noi am mers la culcare cu conștiința împăcată, iar a doua zi am fost răsplătite cu o piele încă și mai frumoasă și mai luminoasă. Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse oferă protecție însemnată împotriva deshidratării, efect de întinerire și de intensificare a strălucirii, așa că noi nu am mai simțit nevoia de a-l combina cu serul sau esența pe care le aplicam în mod obișnuit, dar decizia îți aparține.

Având la bază ingrediente precum acidul hialuronic, propriu pielii, și extracte naturale, Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse prezintă și avantajul de a fi perfect tolerată inclusiv de tenul sensibil. Dacă în mod normal pielea ta strâmbă din nas atunci când vine vorba să integrezi un produs nou în rutina de skincare, să știi că cu Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse se va înțelege de minune. Nu o spunem din povești, ci de la o colegă cu ten sensibil care și-a regăsit noua favorită și prietenă la cataramă.

La final, ceea ce contează este experiența proprie. Nu numai că Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse îți va dărui o textură cum nu ai mai văzut alta, transformând ritualul adesea anost al îngrijirii pielii într-unul fun, dar va fi și acel produs pe care pielea ta nu știa că îl așteaptă.

Chiar studiile au afirmat-o cu tărie! După prima aplicare, iată ce au observat norocoasele fete care au testat Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse:

  • 91% îmbunătățire a prospețimii pielii 
  • 91% piele mai fină 
  • 86% îmbunătățire a aspectului pielii 
  • Menține pielea hidratată pe termen lung. 

Rezultatele sunt încă și mai wow după două săptămâni de aplicare:

  • 100% protecție împotriva deshidratării pielii 
  • 90% efect de întinerire a pielii 
  • 89% îmbunătățire a strălucirii pielii

Iar noi susținem cu propria noastră piele aceste reușite impecabile precum un ten de prințesă. Nu mai rămâne decât să încerci și tu Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse și să ne spui ce părere ai. Abia așteptăm să găzduim în comunitatea noastră o nouă eroină a frumuseții!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (25)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.