Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Hidratare intensă după o singură aplicare! Vezi cine este „vinovat”

Redactor Andreea Baluteanu

Mai ales iarna, fenomenul de uscare a pielii „este în floare”. Temperaturile scăzute, lipsa de hidratare, interioarele intens încălzite, trecerea de la cald la rece, toți acești factori lipsesc pielea de hidratarea de care are atât de multă nevoie. De aici și până la ten uscat, care se descuamează, senzație de disconfort la nivelul dermului și conturarea unui mediu prielnic pentru apariția ridurilor nu mai e decât un pas pe care, din păcate, multe dintre noi îl facem prea devreme.

Din fericire, industria de beauty s-a erijat rapid în cavalerul nostru cu armură strălucitoare și a descoperit ingredientul-cheie pentru hidratarea instant a pielii. Vrei să afli despre cine e vorba? Îți spunem mai jos și, mai important, îți arătăm și produsul care va face minuni pentru pielea ta!

Hidratare și confort instant: Merz Spezial Hyaluron Cream îți    schimbă viața

Și medaliatul cu aur al hidratării pielii este… acidul hialuronic! În zgomot victorios de tobe, îmbrățișăm această substanță pentru ceea ce este: un campion al tenului tânăr și sănătos. Un carbohidrat regăsit cu precădere în piele și în cartilaje, acidul hialuronic transportă substanșele nutritive către celule și purifică pielea, dar acționează și ca un magnet pentru apă, reușind să rețină o cantitate de 100 de ori mai mare decât volumul propriu.

Ești impresionată? Avem și o veste proastă: precum colagenul (și tot ce e bun și frumos), producția de acid hialuronic descrește odată cu vârsta, ceea ce constituie una dintre principalele cauze ale pierderii elasticității, ale uscării pielii și ale apariției ridurilor.

De ce prețuim atât de tare acidul hialuronic? Dincolo de funcția sa de hidratare, această substanță estompează ridurile, accelerează producția de colagen și conferă luminozitate pielii. De asemenea, acidul hialuronic redă volumul buzelor, diminuează cearcănele și amplifică volumul facial.

Nu ne mai rămâne decât să îți spunem acum care este sursa de aur de acid hialuronic pentru pielea ta! E vorba despre crema cu textură îmbietoare de spumă Merz Spezial Hyaluron Cream! Ți-am spus că îți schimbă viața și nu glumim câtuși de puțin! Crema hidratează intens și instantaneu, întinerește pielea și reduce ridurile, dar, mai important decât orice, stimulează și producția de acid hialuronic a dermului tău, acționând astfel pe două fronturi.

Merz Spezial Hyaluron Cream are la bază o combinație de acid hialuronic, extracte de aloe, glucozamină și alge marine. Formula este ușor absorbită în piele, iar ingredientele sale pătrund și acționează în profunzime, livrând beneficiile lor extraordinare până în cele mai adânci straturi.

Mai mult, eficacitatea e demonstrată științific. În urma unui studiu desfășurat de dermatologi independenți, la care au participat 21 de subiecți și care s-a întins pe 2 săptămâni, rezultatele au fost uimitoare.

Astfel, după doar o săptămână, utilizatorii Merz Spezial Hyaluron Cream au constatat o îmbunătățire cu 91% a aspectului proaspăt al pielii, o accentuare cu 91% a gradului de catifelare și o netezire cu 86% a pielii.

O săptămână mai târziu, s-a remarcat o protecție de 100% împotriva deshidratării, o întinerire cu 90% și o piele mai strălucitoare cu 89%. Noi ne declarăm convinse!

Cum aplici? Agită bine tubul și apoi menține-l în poziție verticală, apăsând ușor pe capul pe pulverizare. Nu e nevoie de mai mult de o aplicare pentru ca mousse-ul cremă să intre în piele. Întinde produsul cu mișcări blânde și lejere și bucură-te de textura sa reconfortantă. Crema e absorbită instant, nu necesită clătire, iar cantitatea disponibilă e suficientă pentru nu mai puțin de 60 de aplicări.

Ne înclinăm în fața superputerilor acidului hialuronic și abia așteptăm să profităm de ele prin intermediul Merz Spezial Hyaluron Cream! Produsul este disponibil în mediul online și pregătit să îți dăruiască acea piele la care ai visat mereu. Vedra Internațional este distribuitor unic în România al produselor Merz Pharmaceuticals și abia așteaptă să îți schimbe și ție viața!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!