Iată doza unică de sănătate și frumusețe!

Iată doza unică de sănătate și frumusețe!

Redactor Andreea Baluteanu

E cât se poate de natural să îți dorești să fii frumoasă și tânără pentru cât mai mult timp și nu ar trebui să permiți nimănui să îți spună altfel! Nu mai vrem să auzim de dictonul „frumusețea interioară este cea care contează”, fiindcă suntem de părere că sufletul și aspectul fizic nu se exclud unul pe celălalt! Poți fi strălucitoare pe dinafară ca și pe dinăuntru și nici nu ar trebui să vizezi altceva!

În același timp, nu vrem să cădem nici în extrema de a considera că o femeie frumoasă este una dichisită de la ultimul fir de păr până în vârful unghiilor lăcuite. Firește, dacă plăcerea ta de suflet este aceea de a te aranja, te aplaudăm! Dar poți fi frumoasă și sănătoasă și fără să apelezi la ritualuri complicate de îngrijire!

Simți că o rutină de beauty aglomerată te-ar sufoca? Avem pentru tine doza unică de frumusețe și sănătate. Administrată de două ori pe zi, îți lasă pielea netedă și strălucitoare și trupul puternic și sănătos. Află despre ce e vorba!

Frumusețe și sănătate într-o doză unică

Atunci când vine vorba despre industria de beauty, un ingredient strălucește în ultima perioadă. Te scapă de riduri, hidratează tenul în profunzime, îl netezește și accentuează fermitatea și elasticitatea. Dar, în același timp, această substanță unică menține și sănătatea țesuturilor, este naturală și nu presupune niciun efect advers. Despre ce să fie vorba? Despre acidul hialuronic, fără urmă de îndoială!

Acest aliat al frumuseții și sănătății este prezent în mod natural în ten, unghii și păr, dar și în articulații și în zona ochilor. Beneficiile sale sunt extraordinare și funcționează atât pentru frumusețea, dar și pentru starea ta de sănătate.

În ceea ce privește relația cu pielea, acidul hialuronic este renumit pentru capacitatea sa de hidratare. Mai mult, această substanță atrage apa din atmosferă și echilibrează nivelul de hidratare din celule, oferindu-ți exact cât ai nevoie. Catifelată, moale, mătăsoasă, pielea este mai puțin predispusă apariției ridurilor, dar vei constata și netezirea liniilor care există deja.

Acidul hialuronic este însă esențial și pentru sănătatea ta. Cercetătorii folosesc deja proprietățile sale pentru a îmbunătăți starea articulațiilor prin injecții și infiltrații. Oamenii de știință consideră că acidul hialuronic poate fi folosit cu succes și în tratamentul unor afecțiuni precum osteoartrita, fibromialgia, sindromul de ochi uscat sau prolapsul de valvă mitrală.

Acum, că am stabilit că acidul hialuronic poate fi acel aliat al frumuseții și sănătății tale, cum stabilești care este acea doză unică de care ai nevoie? Deși acidul hialuronic este produs de corp, cantitatea sa descrește, precum în cazul colagenului, odată cu înaintarea în vârstă. Mai mult, factori precum poluarea sau radiațiile UV pot, la rândul lor, să agraveze acest proces.

Ce poți face? Suplimentează rezervele de acid hialuronic ale corpului. Iar cercetătorii ți-au ușurat munca, stabilind precis doza de care ai nevoie pentru frumusețe ravisantă și sănătate desăvârșită. O regăsești în Regulatpro® Hyaluron, băutura pe bază de acid hialuronic care îți poate schimba viața.

Creată de doctorul Niedermaier, pornind de la cercetări și inovații desfășurate pe durata a 77 de ani, această doză unică de frumusețe și sănătate se remarcă grație tehnologiilor care permit absorbția acidului hialuronic cu până la de 300% de ori mai mult. Cum este posibil? Suplimentul are la bază un proces de producție brevetat, care poartă numele de „Fermentația în cascadă” și un efect de tip Carrier. Cu alte cuvinte, acidul hialuronic și celelalte substanțe prezente în Regulatpro® Hyaluron, de cea mai bună calitate, nu sunt introduse în corp ca atare, ci descompuse în cele mai mici părţi, astfel că absorbția lor este completă. Mai mult, ele au biodisponibilitate de 100% încă de la nivelul membranei mucoasei gurii și sunt apoi transportate în concentrații net superioare către piele, păr, unghii și țesut conjunctiv.

Prin urmare, efectele vor fi wow! Vei vedea cum ridurile pălesc cu ochii, fie că este vorba despre cele de pe față, de pe decolteu sau de pe gât. Mai mult, pielea e mai frumoasă, cu o stare optimizată, strălucitoare, moale și netedă: nu credeai că vei mai vedea așa ceva. Dar nu numai dermul are de profitat de pe urma Regulatpro® Hyaluron: unghiile și părul sunt mai rezistente și mai puternice, iar țesuturile sunt întărite. Frumusețea și sănătatea vor poposi din nou în viața ta.

Dorind să se asigure de efectele remarcabile ale produsului conceput, creatorii formulei Regulatpro® Hyaluron au realizat și un studiu care să dovedească eficiența sa. Desfășurată la Institutul Dermatest independent din Münster, cercetarea s-a axat pe femei cu vârstele cuprinse între 45 și 60 de ani, care au primit Regulatpro® Hyaluron. După 40 de zile, rezultatele au fost uimitoare: riduri reduse cu 26,4%, piele mai hidratată cu 24,4%, mai netedă cu 16,9*% și cu 13,3% mai elastică. Așa cum ți-am promis, și părul, și unghiile au avut parte de atenția garantată: 50% dintre participante au notat că părul lor este mai rezistent, iar 45% au constatat că unghiile sunt mai tari și mai puternice.

Ce mai trebuie să știi? Regulatpro® Hyaluron este un produs vegan, potrivit cu stilul de viață care vrea să protejeze mediul. Toate ingredientele pe care le conține sunt preluate din agricultura ecologică, iar aditivii lipsesc cu desăvârșire. Mai mult, produsul este indicat persoanelor care suferă de alergii și este bogat în antioxidanți, enzime fragmentate, acid L (+) lactic, substanțe secundare din plante, oligoelemente și vitamine, care vor beneficia de efectul tip Carrier și vor pătrunde imediat în sistemul tău.

Am spus că este vorba despre o doză unică pentru frumusețe și sănătate și așa și e! Nu ai nevoie de mai mult de 20 ml de Regulatpro® Hyaluron (cât conține o doză) pentru a te bucura de toate aceste efecte. Împarte în jumătate și ia 10 ml de produs dimineața și 10 ml seara. Experții te sfătuiesc să ții lichidul în gură înainte de a-l înghiți sau să îl dizolvi într-un pahar cu apă.

De acum, sănătatea și frumusețea sunt disponibile la doză unică! Suplimentează rezervele de acid hialuronic ale organismului tău și îți promitem că vei vedea diferența. Încearcă Regulatpro® Hyaluron, natural și cu efecte demonstrate, ușor de administrat și extrem de bine tolerat de către orice organism. Verifică și pagina de Facebook a brandului pentru a fi la curent cu toate noutățile!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.