Imunitate pentru întreaga familie. Descoperă soluția 100% naturală

Imunitate pentru întreaga familie. Descoperă soluția 100% naturală

Redactor Andreea Baluteanu

Trecem printr-o perioadă dificilă, iar contextul pandemiei de COVID-19 ne-a învățat o lecție prețioasă: că e mai bine să previi decât să tratezi. Știm că sistemul nostru imunitar duce o luptă crâncenă acum și tocmai de aceea înțelegem că e cazul să depunem și noi unele eforturi pentru a-l sprijini.

Natura deține resurse valoroase ca să ne ajute să trecem cu brio peste orice piedică, iar în plante stă secretul unui sistem imunitar cu puteri de supererou. Azi îți spunem care este soluția 100% naturală pentru sprijinul imunității, bună pentru orice membru al familiei: pentru femeile care așteaptă un copil, pentru bebelușii abia veniți pe lume, pentru prichindeii de orice vârstă și, firește, pentru dragii noștri părinți și bunici. Iată despre ce e vorba!

Regulatpro® Bio, pentru o imunitate de milioane de stele

„Paza bună trece primejdia rea”: iată un moto cu care rezonăm dintotdeauna. Cum imunitatea noastră este pusă la grea încercare acum, este mai mult decât necesar să devenim aliați ai propriei stări de bine și să investim într-un supliment pentru cinsolidarea mecanismelor de apărare ale organismului.

familie la picnic compusa din parinti si doua fetite

Aliatul care nu te va dezamăgi? Regulatpro® Bio – un suplimentul alimentar ce conține un bioconcentrat enzimatic obținut în urma fermentării în cascadă a 15 fructe, legume și semințe. Prin urmare, vorbim despre un produs 100% natural, BIO, care nu conține conservanți, coloranți sau alergeni, pentru că nu are nevoie de ei. Regulatpro® Bio te va aduce pe aceeași lungime de undă cu natura, mama noastră, a tuturor, păzitoarea „secretelor” de prevenție a bolilor. Știm că este cazul să ne reconectăm la natură, acum mai mult ca niciodată, și nu putem decât să fim recunoscătoare că există produse care folosesc puterea ei. Ți-am spus că Regulatpro® Bio este recomandat și persoanelor vegane?

Dar cum este conceput acest produs și ce are special? Cum am spus, extractele de fructe, nuci și legume organice, atent selectate pentru proprietățile lor și într-o combinație bine echilibrată, sunt fermentate în cascadă. De ce este acest amănunt important? Deoarece astfel enzimele și proteinele sunt împărțite în unități mai mici, iar compușii secundari din plante sunt eliberați și asimilați apoi de către organism. Mai departe, carbohidrații și zaharurile naturale sunt transformați în energia de care ai atâta nevoie. E un proces 100% biologic și natural, astfel că Regulatpro® Bio nu mai are nevoie de aditivi, conservanți sau alte substanțe atât de înfricoșătoare.

Iar datele clinice susțin și ele că Regulatpro® Bio e un sprijin atât de prețios al imunității tale. Astfel, Regulatpro® Bio crește de trei ori nivelul de ATP de la nivel celular, după trei luni de tratament. Acest lucru este esențial deoarece ATP-ul sau adenozin trifosfat este principalul furnizor de energie din celule. Mai departe, suplimentul stimulează capacitatea de prevenție a organismului, astfel că după administrarea sa, limfocitele NK sunt mult mai eficiente. Desemenea Regulatpro® Bio se implică și în activitatea granulocitelor neutrofile, cărora le poate prelungi durata de viață, aspect important de exemplu atât în cazul prevenției cât și în cazul curelor de chimioterapie.

Este foarte clar că în această perioadă este perfect îndreptățit să avem temeri legate de COVID-19 și de riscul de infectare cu virusul Sars-Cov-2 și că singurul mecanism real de care dispunem este combinația între o imunitate puternică și respectarea regulilor de prevenție transmise de OMS și autorități. Regulatpro® Bio poate fi de folos în ceea ce privește consolidarea imunității fiecăruia dintre noi, ceea ce ne poate ajuta în lupta cu diverse tipuri de agenți patogeni – virusuri sau bacterii. Deasemenea Regulatpro® Bio are și efect antiinflamator și poate contribui la reducerea intensității simptomelor asociate infecțiilor virale și bacteriene.

Ți-am spus că Regulatpro® Bio poate fi administrat și la copii, și la adulți, dar avem și o recomandare specială pentru prichindei. Este vorba despre Regulatpro® Kids, care pe lângă vitamina C, conține și sirop de agave pentru un gust plăcut, pe care cei mici îl adoră. Să nu te miri dacă copilul va veni să își ceară singur porția de Regulatpro® Kids. În cazul celor mici, Regulatpro® Kids Regulatius are efecte imunostimulatoare, fiind ideal în perioada de toamnă și de iarnă, atunci când incidența cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere. Stimulând procesele de vindecare și contracarând oboseala ușoară, dar și cea fizică și psihică de dinainte de vacanțe sau din perioada examenelor, Regulatpro® Kids e recomandat și pentru lipsa poftei de mâncare sau pentru copiii care fac sport de performanță. E un aliat al fericirii contagioase a puștiului tău sau a micii tale prințese!

regulat pro kids afis promotional

Ce mai face Regulatpro® Bio? Alte beneficii importante

Știai că în organism sunt desfășurate zilnic nu mai puțin de 200 de milioane de procese chimice? E un fapt impresionant, care ne umple de umilință în fața măreției corpului uman. Aceste reacții sunt controlate de enzime și produse cu ajutorul ATP-ului despre care îți vorbeam mai sus. Regulatpro® Bio crește cantitatea de ATP și stimulează producția de enzime, astfel că poți afirma că suplimentul susține organismul pe tot cuprinsul funcționării sale zilnice.

Mai departe, Regulatpro® Bio este implicat și în procesele metabolice, dar și în detoxifiere și în recuperare. Nu e așa că deja te întrebi cum ai putut trăi fără el?

Iată care sunt și celelalte beneficii demne de luat în considerare:

  • îmbunătățirea producției de energie;
  • reglarea sistemului endocrin;
  • echilibrarea pH-ului;
  • protecția florei intestinale;
  • reducerea stresului oxidativ;
  • regenerarea și întinerirea celulelor;
  • reducerea proceselor de inflamație cronică.

Per total, Regulatpro® Bio este minunat pentru a-ți da o stare de bine. Te vei simți mai energică, plină de vitalitate, și vei trăi cu conștiința împlinită că susții sistemul imunitar pentru a face față provocărilor sezonului și perioadei actuale. Află mai multe informații despre Regulatpro® Bio de pe regulatpro.ro și descoperă produsul în farmacii aici!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (13)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.