swipe

Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată

Gemeni

Aceste două semne sunt într-o contradicție permanentă, fiindcă nu privesc lumea cu aceiași ochi. Gemenii sunt puțin superficiali când vine vorba de emoții, pentru că pun accent pe rațiune și pe descoperiri. Se plictisesc ușor și nu le plac discuțiile profunde, căci ar vrea să vorbească mai degrabă despre cele mai recente descoperiri în materie de știință. Dar Scorpionii sunt altfel și nu pot atinge astfel de subiecte, având în vedere că mintea lor este îndreptată întotdeauna spre inimă.

Semnul de apă trăiește profund și analizează fiecare cuvânt venit din partea interlocutorului, iar semnul de aer nu ar avea răbdare să îi suporte schimbările constante de dispoziție. Nu pot fi nici prieteni și nici iubiți, pentru că nu au cum să se sincronizeze. Sunt tot timpul în opoziție și merg foarte, foarte rar în aceeași direcție.

Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată

Leu

Ambii nativi își doresc să fie lideri, așa că nu au cum să ajungă la un numitor comun. Ideile lor opuse distrug orice proiect pe care vor să îl realizeze împreună și, în cele din urmă, ajung să își dea seama că ar trebui să păstreze distanța.

Sunt semne fixe, iar asta înseamnă că rigiditatea care le definește nu poate fi îndepărtată cu ușurință. Înainte să ajungă să se descopere, intră în conflict și orgoliul nu le permite să cedeze. Nu mai este un secret că Leului îi place atenția și vrea să fie lăudat. Ei bine, Scorpionul nu este la fel de atras de lumina reflectoarelor, fiindcă se teme să nu îi fie găsite punctele slabe. Și atunci cum să stea amândoi pe aceeași scenă? În mod inevitabil, acesta din urmă riscă să fie văzut de toți oamenii care admiră semnul de foc asociat cu regele junglei. Pe de altă parte, Leul riscă să fie eclipsat de firea misterioasă a Scorpionului.

Dușmanii de moarte ai Leului! Cu cine nu se înțelege niciodată

Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată

Vărsător

Unul este extrovertit, iar celălalt introvertit. Deja ți-ai dat seama cât de diferiți sunt, nu? Vărsătorul adoră să fie în centrul atenției, îi place să călătorească, să facă zi de zi lucruri noi. Pe scurt, adoră schimbarea și nu îi place monotonia. Dar Scorpionul este mai reținut când vine vorba de socializare și de aventuri. A ales să ducă o viață mai liniștită, ferindu-se de părerile celor din jur. Dar Vărsătorului nu îi pasă ce spun ceilalți.

Acestea sunt principalele diferențe dintre ei, dar sunt suficiente pentru a-i face să se certe. Extrovertitul nu înțelege teama introvertitului de a se face remarcat, iar acesta din urmă poate judeca semnul de aer pentru curajul ieșit din comun. O relație de prietenie sau de iubire s-ar termina prost, fiindcă replicile aruncate de ambele părți ar fi dure.

Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată

Săgetător

Săgetătorului îi place libertatea și nu vrea să ofere explicații nici partenerului/ei și nici prietenilor. Din acest motiv, i-ar fi extrem de greu să se apropie de cineva născut în perioada 23 octombrie – 21 noiembrie. Este adevărat că Scorpionii sunt adesea posesivi și vor să îi controleze pe cei din jur, pentru a ști permanent unde se află. Asta înseamnă că Săgetătorii nu ar putea suporta cicăleala constantă și nici apelurile telefonice repetate. S-ar simți presați și ar abandona lupta, fix în momentul în care Scorpionii ar deveni și mai înverșunați să fie stăpâni pe situație.

Caracterele lor opuse îi fac să devină dușmani într-o secundă! Semnul de foc nu poate aprinde în sufletul semnului de apă o pasiune pentru aventură. Iar premisa este valabilă și în sens invers: zodia de apă nu poate stinge pasiunea pentru necunoscut a zodiei de foc. Scorpionul vrea securitate și confort, iar Săgetătorul vrea adrenalină și mișcare.

Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată

De cine se apropie ușor?

Să nu crezi că nu există nativi care se înțeleg de minune cu Scorpionii! Racii, Peștii, Capricornii și Taurii pot deveni prietenii lor cei mai buni, fiindcă au multe lucruri în comun. Dar să luăm fiecare pereche pe rând!

Scorpionul și Racul sunt cei mai sensibili de pe cercul zodiacal și îi unește nevoia de siguranță și stabilitate. Se simt confortabil unul în prezența celuilalt, fiindcă își oferă suportul emoțional după care amândoi tânjesc. Pot fi atât simpli prieteni, cât și parteneri în viața amoroasă.

Nativul Pești se înțelege perfect cu Scorpionul, fiindcă amândoi sunt intuitivi și citesc oamenii în profunzime. Așa este, simt din prima clipă că pot avea încredere în relația ce se naște între ei, indiferent de natura acesteia.

Scorpionul nu s-ar certa niciodată cu un Capricorn, fiindcă lucrează foarte bine în echipă și știu să lupte pentru obiectivele comune. Amândoi analizează bine fiecare situație înainte de a se aventura spre o nouă provocare.

Taurul și Scorpionul nu au prea multe în comun, dar se pot echilibra reciproc. Această forță interioară îi ajută să se apropie și să nu lase diferențele să îi transforme în inamici.

Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată

Concluzii

Scorpionii sunt extrem de înțelegători, dar nu pot tolera comportamentele zodiilor care se află la polul opus. Și oricum, nici semnele respective nu vor să fie în compania lor, fiindcă știu cât de greu le-ar fi să comunice.

Totuși, există persoane care adoră să se simtă speciale în prezența acestui semn de apă misterios. Dacă nu te-ai regăsit pe niciuna dintre liste, e posibil să te numeri printre nativii care se înțeleg bine cu Scorpionii, dar care nu vor neapărat să lege o relație strânsă de prietenie cu aceștia. De ce? Pentru că o apropiere ar putea scoate la suprafață nemulțumirile ambelor părți, cauzând conflicte. Bucură-te de legătura pe care o ai cu această zodie și lasă lucrurile să vină de la sine!

Dușmanii de moarte ai Peștilor! Cu cine nu se înțeleg niciodată

‹ Vezi si

Vezi si Horoscop ...