Horoscop
Înapoi la

Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată

Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ramona Jurubita

Acest semn zodiacal este condus de două planete, Marte și Pluto, ceea ce înseamnă că este influențat în egală măsură de amândouă. Personalitatea lui ușor diferită îl face să fie greu de înțeles, fiindcă este întotdeauna învăluit de o urmă de mister.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Te-ai întrebat vreodată care sunt zodiile ce se simt bine în preajma lui și care sunt nativii ce fug cât îi țin picioarele din calea sa? Ei bine, aceștia din urmă se tem de latura întunecată pe care au impresia că o posedă Scorpionul. Dar să fie oare adevărate zvonurile potrivit cărora este răzbunător și neiertător? Este foarte posibil să fi fost înțeles greșit și să își fi atras o serie de antipatii pe baza unor preconcepții. Totuși, un lucru este cert: are destui dușmani, în ciuda sensibilității de care dă dovadă. Dar ce să nu le placă la el? Sau ce să-l țină pe acesta departe de ei?

În galeria foto vei descoperi care sunt inamicii Scorpionului, dar și singurele semne zodiacale de care se poate apropia imediat. Tot de acolo vei afla ce are în comun cu prietenii și ce îl diferențiază de dușmanii săi de temut.

Gemeni Vezi galeria foto » Leu Vărsător

Surse foto: iStock, FreepikFreepik

Surse articol: WikihowMypanditElitedaily

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Ce misiune vei avea dupa moarte?
Incepe quiz
Ce misiune vei avea dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.