Horoscop
Înapoi la

Dușmanii de moarte ai Leului! Cu cine nu se înțelege niciodată

Dușmanii de moarte ai Leului! Cu cine nu se înțelege niciodată

Ramona Jurubita

Oricât de prietenoși sau de carismatici ar fi Leii, aceștia nu se pot înțelege cu toată lumea. Întotdeauna vor exista și persoane care îi vor privi cu alți ochi sau pe care le vor ține chiar ei la distanță. Gradul de compatibilitate dintre două zodii se stabilește în funcție de mai mulți factori, dar cel mai mult contează asemănările și deosebirile dintre ele.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Un Leu va fi întotdeauna în centrul atenției, stârnind uneori și invidii în rândul celor din jurul lui. Cei dornici să primească atenție ar putea deveni frustrați din cauza succesului pe care îl are în orice situație. Asta înseamnă că le-ar fi imposibil să se înțeleagă cu el. De asemenea, unele zodii l-ar putea considera prea arogant și nu i-ar putea suporta sinceritatea. Și, așa cum este normal, are și el antipatiile lui.

Iată cu cine nu se poate înțelege nativul Leu:

Capricorn

Capricornului i se pare că Leul este prea copilăros și nu îi poate tolera toate pretențiile. Este enervat de nevoia de atenție a Leului și nu înțelege de unde are acesta atât de multă energie pe care o irosește încercând să fie băgat în seamă.

Nici Leul nu vrea să se apropie de Capricorn, pentru că îl consideră extrem de plictisitor. Sunt firi total diferite și se orientează spre activități complet diferite. În plus, semnul de pământ are toleranță redusă la drame, iar semnul de foc trăiește uneori într-o permanentă dramă. Ambele zodii au un orgoliu mare, așa că orice interacțiune se poate transforma imediat într-un război.

Fecioară

Natura critică a Fecioarei nu este deloc pe placul Leului care are nevoie să fie lăudat în permanență. Intențiile ei nu sunt rele, dar pot stârni mâhnire în sufletul lui sensibil. Comunicarea dintre ei nu poate fi altfel decât greoaie, așa că preferă să se evite, mai ales că amândoi privesc lumea din perspective diferite. Fecioara este obișnuită să muncească din greu și nu se plânge niciodată, în timp ce Leul se vaită uneori și din nimic.

De asemenea, această zodie de pământ este extrem de umilă și nu îi place să se laude cu reușitele sale, iar zodia de foc este mândră și își enumeră de fiecare dată victoriile. Nu au absolut nimic în comun, ceea ce înseamnă că nu pot fi nici iubiți și nici prieteni.

Ilustrație zodia Leu realizată dintr-un cap de leu pus peste un fundal care inită cerul înstelat

Leu

Un Leu nu se va înțelege niciodată cu un alt Leu. Două persoane care s-au născut sub acest semn zodiacal vor fi mereu în contradictoriu, fiindcă amândouă vor dori să dețină supremația. Nu au cum să formeze o echipă, mai ales dacă ambele sunt la fel de ambițioase.

Orice Leu vrea în jurul său doar persoane care simt nevoia să rămână în plan secund și care nu se gândesc să îi fure gloria. Nimeni nu dorește să asiste la un conflict între doi Lei, căci drama și isteria se vor multiplica, producând haos în jur.

Vărsător

Leul este individualist și nu ar renunța niciodată la dorințele sale pentru a-i face fericiți pe alții, dar Vărsătorul se sacrifică de dragul celorlalți. Aceste două trăsături opuse îi pot face să nu se înțeleagă deloc și să se critice permanent. De ce? Vărsătorul crede că Leul este egoist și materialist, în timp ce Leul vede în Vărsător un personaj ciudat și ridicol.

Dacă ar încerca să comunice și să se împrietenească, în jurul lor ar ieși numai scântei, fiindcă vor transforma orice lucru banal în motiv de ceartă. Se exprimă diferit, iar asta îi face incompatibili.

Nu mai este un secret faptul că Leul este o zodie greu de înțeles și de acceptat. Doar cine are curaj să îl descopere cu adevărat va lega o prietenie de durată cu el.

Citește și: Dușmanii de moarte ai Vărsătorului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată

Surse foto: iStock, Pixabay

Surse articol: MetropolitangirlsMypanditNumerologysign

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Ce misiune vei avea dupa moarte?
Incepe quiz
Ce misiune vei avea dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (19)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș