Nu Skin

Soția găsește un sutien de dantelă sub pat care nu-i aparține - Soțul susține că este al lui

Redactor Divahair.ro

Oamenii sunt în stare să accepte multe lucruri, care mai de care mai ciudate, atunci când iubesc cu adevărat. Nu crezi?

Larisa a avut parte de surpriza vieții ei atunci când, într-o zi oarecare, s-a apucat să facă o curățenie zdravănă în casă. Ca orice gospodină iscusită, a făcut ordine în dormitor, l-a aerisit, a șters praful și... s-a aplecat să aspire sub pat. Iar atunci, privind în fața sa, a făcut o descoperire uluitoare. Mai exact, a observat un sutien roșu cu dantelă. Nu, nu era al ai, căci altfel nu s-ar fi panicat atât de tare.

Imagine cu un sutien roșu pe patSursa foto: Pexels

Bineînțeles, după ce a găsit lenjeria misterioasă, femeia a început să-și pună o mie de întrebări. Toate, în mod evident, aveau legătură cu mult iubitul ei soț. Ce ar fi putut să creadă, până la urmă? Era clar că o înșela!

Larisa și partenerul ei erau căsătoriți de peste doi ani, atunci când a avut loc "incidentul". Cei doi se cunoșteau de șase ani, perioadă în care femeia nu și-a imaginat vreodată că bărbatul ei s-ar putea uita la altcineva. Dar cu toate acestea, iată că o simplă zi de curățenie i-a schimbat în totalitate perspectiva pe care o avea asupra poveștii sale de iubire.

Terifiată de ceea ce va urma să afle, femeia a așteptat ca soțul ei să ajungă acasă. Voia neapărat să îl confrunte personal, față în față, dar nu știa nicicum în ce mod ar trebui să înceapă o astfel de conversație atât de inconfortabilă.

Imagine cu o femeie care se uită pe geamSursa foto: Pexels

Orele au trecut rapid, iar inculpatul a ajuns acasă. Larisa l-a privit dezamăgită în ochi, i-a spus că vrea să vorbească despre ceva foarte important cu el și l-a rugat să se așeze la masă. Imediat după, i-a trântit lenjeria în față.

"Ce este asta?", a întrebat ea nervoasă, în timp ce el, speriat, se înroșise.

Dar bărbatul a privit-o în ochi, vizibil rușinat și a continuat să tacă. Larisa s-a enervat tot mai tare și a început să plângă, în timp ce îl acuza că o înșală. Dar apoi... surpriză! Soțul ei a recunoscut totul. Nu, nu o înșela! Era chiar sutienul lui și îi plăcea să îl îmbrace uneori. Ciudat, nu?

Larisa a început să plângă mai tare. A continuat să își acuze partenerul că este infidel și i-a spus că doar își caută scuze, în loc să-i spună adevărul. Dar ca să o liniștească, bărbatul a rugat-o să îl urmeze în dormitor. Acolo, avea să îi arate o adevărată comoară - o valiză plină cu lenjerie și haine de femei. În plus de asta, el i-a mărturisit că a ascuns-o în tot acest timp pentru că îi era teamă că îl va părăsi.

Imagine cu un bărbat trist care se uită în josSursa foto: Pexels

Femeia a fost foarte surprinsă și, același timp șocată, de dezvăluirea jumătății sale. Ea i-a cerut soțului ei să doarmă în sufragerie în noaptea respectivă pentru că avea nevoie de timp și spațiu pentru a înțelege ce se întâmplă.

A doua zi, și-a cerut scuze în fața lui pentru că l-a acuzat că îi este infidel și i-a spus că se poate întoarce în dormitor. Femeia și-a dat seama că, până la urmă, soțul ei nu o înșela și că nu avea niciun motiv să stea supărată pe el. Mai mult de atât, i-a spus acestuia că își poate păstra valiza cu haine.

Tu ce crezi despre această poveste? Cum ai fi reacționat într-o astfel de situație?

Citește și: La 2 ani de la nașterea copilului, bărbatul îi cere soției divorțul, retrage toți banii din cont și dispare

Sursă articol: Amomama

Surse foto principală: Pexels

Surse foto: Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta