Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

OPTI-FREE RepleniSH: Solutia confortului in portul lentilelor de contact

DivaHair

Crezi ca toate solutiile pentru intretinerea lentilelor de contact sunt la fel? Mai gandeste-te o data.
Fiecare solutie este diferita, iar compozitia ei poate afecta atat gradul de dezinfectare pe care il ofera, cat si nivelul de hidratare si confort.

OPTI-FREE RepleniSH - solutia multifunctionala cea mai recomandata de specialisti, are o formula unica, biocompatibila, care ajuta la mentinerea hidratarii in timpul portului lentilelor de contact moi pana la 14 ore.

-Cand lentilele sunt introduse complet in solutie OPTI-FREE RepleniSH, suprafata lor este reconditionata datorita sistemului inovator TearGlyde ce creste gradul de hidratare cu pana la 6 ore comparativ cu celelalte solutii multifunctionale.
- In plus fata de confort pe parcursul intregii zile, OPTI-FREE RepleniSH ofera si un grad de dezinfectare foarte ridicat al lentilelor.

Ofera-ti si tu beneficiile unui produs ce reprezinta "stiinta confortului"! Alti pacienti o fac deja. Un studiu in care pacientii au fost invitati sa evalueze produsul, ii confirma proprietatile: 91% apreciaza ca lentilele sunt mai curate, iar purtarea este confortabila si 84% sunt "de acord" sau "total de acord" ca lentilele sunt hidratate si confortul este de durata.

Solutia este disponibila in varianta de 300 ml sau 120ml, ideala atunci cand calatoriti si in vacante.

Foloseste intotdeauna solutia recomandata de catre specialistul tau!

Intreaba specialistul daca  OPTI-FREE RepleniSH ti se potriveste. Retine: doar medicul specialist poate determina ce tip de lentile iti sunt recomandate si care este solutia de intretinere cea mai potrivita.

Pentru a te asigura ca lentilele de contact sunt confortabile intreaga zi, trebuie curatate, dezinfectate si pastrate in solutie dupa ce le indepartezi.

Respecta urmatoarele instructiuni atunci cand cureti si pastrezi lentilele in solutie, pentru a asigura conditiile optime de intretinere.

- Spala-ti  intotdeauna mainile si sterge-le inainte de a atinge lentilele.
- Curata cu grija si in mod regulat lentilele de contact
potrivit recomandarilor specialistului si instructiunilor producatorului.
- Respecta intotdeauna intervalul de inlocuire a lentilelor
prescris de specialist.
- Consulta specialistul pentru examinari periodice.
Consultul ocular regulat si intretinerea  corespunzatoare a lentilelor de contact te ajuta sa va bucurati de avantajele si confortul acestora pe termen lung.
- Foloseste doar solutie proaspata. Nu refolositi niciodata solutia de intretinere. Solutia trebuie inlocuita potrivit instructiunilor, chiar daca nu folositi zilnic lentilele.
- Nu orice solutie se potriveste lentilelor tale.
Foloseste numai produsele recomandate de specialist pentru curatarea si dezinfectarea lentilelor de contact. Solutiile saline si lacrimile artificiale nu sunt destinate dezinfectarii lentilelor.
- Curata recipientul lentilelor zilnic.
Arunca solutia folosita si clateste recipientul cu solutie proaspata. Pastreaza recipentul deschis si uscat intre utilizari.
- Pastreaza lentilele in recipientul corespunzator
si inlocuieste-l la cel mult 3 luni.
- Nu folosi apa de la robinet, apa imbuteliata sau saliva
pentru intretinerea lentilelor, curatarea sau clatirea recipientului, deoarece te expuni infectiilor oculare.
- Se poate intampla ca particule fine, cum sunt cele din produsele de machiaj, "sa se prinda/agate" de lentilele de contact.
Umezeste degetele cu solutie si freaca usor lentilele pentru a le indeparta. Curata si clateste normal lentilele.
- Daca nu porti  lentilele in fiecare zi
sau daca le pastrezi in solutie cateva zile, acestea trebuie curatate si dezinfectate inainte de a le purta din nou.

Angajamentul Alcon pentru sanatatea vederii

Vederea este un dar minunat, insa este unul ce presupune o reala responsabilitate. Milioane de oameni din intreaga lume sunt privati de acest dar din cauza diferitelor afectiuni oculare, care ar ar fi putut fi tratate sau chiar prevenite cu ajutorul instrumentelor  adecvate  si  prin experienta specialistilor.

De peste 60 de ani, Alcon este una dintre companiile lider in ingrijirea vederii, dedicata sa furnizeze inovatiile si informatiile privind sanatatea oculara, care sa asigure vedere mai sanatoasa la nivel mondial. Alcon, cea mai mare companie in ingrijirea vederii in prezent, isi pastreaza aceeasi misiune: sa ajute oamenii sa vada mai bine.

OPTI-FREE RepleniSH: solutie multifunctionala pentru intretinerea lentilelor de contact, este unul dintre produsele pentru ingrijirea vederii din portofoliul Alcon si este distribuit in Romania prin Optimed srl.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!