Cele mai scumpe cadouri pe care și le-au făcut vedetele

Cele mai scumpe cadouri pe care și le-au făcut vedetele

Redactor Alexa Galgau

Câți dintre noi nu ne-am dori să ne bucurăm de statutul și faima celebrităților, care par să aibă vieți perfecte? Deși, dincolo de reflectoare, vedetele au și ele probleme, la fel ca noi, ele au în același timp și posibilitatea de a-și îndeplini aproape orice dorință. Aceasta nu este rețeta fericirii absolute, dar cu siguranță este o consolare destul de bună.

Astfel, multe vedete primesc sau dăruiesc cadouri la care noi putem doar să visăm. Te invităm să admiri și tu câteva dintre cele mai scumpe cadouri pe care și le-au făcut vedetele!

Cele mai scumpe cadouri: ce-și dăruiesc vedetele

Jay-Z a primit de la Beyonce un Bugatti Veyron Grand Sport

Amândoi sunt bogați și faimoși, însă reprezintă și un adevărat model de cuplu pentru noi, pentru că sunt împreună de mulți ani și par să se iubească la fel de mult ca la început. Beyonce se pare că are și o inimă generoasă și nu a ezitat să  îi cumpere soțului ei o mașină cel puțin extravagantă: Bugatti Veyron Grand Sport, care costă nu mai puțin de două milioane de dolari. Supermașina ajunge la 100 km/h în doar 2.46 de secunde și este o adevărate bijuterie. Numai o soție fericită (și foarte înstărită) i-ar cumpăra soțului un asemenea cadou, nu?

Beyonce a primit de la Jay-Z genți în valoare de 350.000 de dolari

Începem să credem că există și bărbați care știu exact ce își doresc femeile! Jay-Z a fost foarte inspirat la capitolul cadouri scumpe și i-a dăruit soției cele mai luxoase genți. Desigur, dacă vrem să fim puțin răutăcioși și să comparăm sumele date pe cadouri, 350.000 de dolari sunt o nimica toată pe lângă cele două milioane pe care Beyonce le-a dat pe mașină... Să fie aceasta o dovadă de zgârcenie în lumea vedetelor?

Mike Tyson i-a dăruit soției sale o cadă de două milioane de dolari

Relația dintre Mike Tyson și Robin Givens a fost una cât se poate de tumultuoasă și chiar violentă, spre deliciul presei. Însuși Tyson a recunoscut că a exagerat la vremea respectivă și că a avut un comportament inacceptabil. Cu toate scandalurile și dificultățile, au existat și momente bune, ca în orice cuplu. Unul dintre ele a fost acela în care Tyson a cheltuit fără să clipească două milioane de dolari pentru a-i face cadou soției sale o cadă din aur de 24 de carate. Se pare însă că acest cadou nu a fost suficient pentru a-și spăla păcatele, iar soția lui, sătulă să fie confundată cu un sac de box, l-a părăsit.

Nick Cannon i-a dăruit lui Mariah Carey un Rolls Royce Phantom

Se pare că mașinile excentrice sunt un cadou „obișnuit” într-un cuplu de vedete. Pe vremea când era căsătorit cu Mariah Carey, Nick Cannon s-a gândit că un buchet de flori și o cutie de bomboane nu ar fi chiar potrivite pentru statutul lor, așa că i-a cumpărat soției un Rolls Royce Phantom, care a costat 400.000 de dolari. Și nu a fost o alegere proastă, pentru că se știe că acest brand va fi întotdeauna pe primele locuri în topul celor mai luxoase mașini.

Paris Hilton „și-a dăruit” un Bentley de 285.000 de dolari

Pentru că se iubește atât de mult, Paris Hilton nu așteaptă, ca alte femei, să i se ofere cadouri scumpe de la iubit, ci își cumpără chiar ea tot ce îi poftește inima. Se știe că tânăra moștenitoare a familiei Hilton iubește rozul mai mult decât orice altceva, așa că nu ne surprinde deloc că și-a făcut cadou o mașină roz, de comandă, la compania Bentley. Ulterior, tot Paris a intrat cu SUV-ul ei în prețioasa mașină, însă, din fericire, câteva zeci de mii de dolari pentru reparații nu înseamnă nimic pentru ea, așa că povestea a avut un final... roz.

Jude Law i-a dăruit lui Sienna Miller un pian special

Jude Law a avut o idee foarte romantică și a investit în restaurarea unui pian de mare valoare, pentru a i-l dărui frumoasei Sienna Miller. „Cireșele de pe tort” au fost inelele care se aflau în interiorul pianului: unul cu diamant și celălalt cu safir. L-am fi lăudat pe Jude Law și i-am fi oferit premiul pentru cel mai romantic bărbat, dacă nu și-ar fi stricat relația în urma unei aventuri pe care a avut-o cu bona copiilor săi.

Cadourile scumpe pe care și le fac vedetele ne fac să visăm cu ochii deschiși, dar, după cum poți vedea și tu, ele nu garantează fericirea în relație.

Să fie altul secretul unei relații reușite? Iată care sunt cele 10 secrete ale cuplurilor perfecte!

Surse foto: therichest.com

Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.