LArtisan Parfumeur - una dintre primele case de parfumuri de lux

LArtisan Parfumeur - una dintre primele case de parfumuri de lux

Redactor Divahair.ro

Paris, 1976... Pasiunea, creativitatea si spiritul avangardist al parfumierului-chimist Jean Laporte au fost sursele de inspiratie pentru crearea uneia dintre primele si cele mai exclusiviste case de parfumuri de lux: L'Artisan Parfumeur.

Astazi, L'Artisan Parfumeur este una dintre cele mai apreciate case de parfumuri la nivel mondial, fiind prezenta in magazine de renume din New York, Londra sau Tokio.

 

 

 

Colaborarea cu parfumieri de renume precum Bertrand Duchaufour, Anne Flipo, Olivia Giacobetti, dar si cu tinere talente precum Karine Vinchon a transformat calatoria aromelor in calitate, maiestrie si autenticitate. Ingredientele rafinate si spiritul inovator creeaza compozitii avangardiste, adevarate emotii olfactive.

Colectia Explosions d'Émotions, semnata L'Artisan Parfumeur, reprezinta conexiunea directa dintre miros si atingere... o explozie de emotii si sentimente intime.

Departe de "piramida olfactiva" obisnuita, structura acestor parfumuri trece peste bariera codurilor clasice. Armonia dintre diferitele fatete dezvaluie emotii profunde si acorduri pline de senzualitate si euforie.

Create de Bertrand Duchaufour, Haute Voltige, Rapelle-Toi si Onde Sensuelle exploreaza rezonanta emotionala a aromelor, pentru a crea piese surprinzatoare si exuberante.
Colectia L'Artisan Parfumeur este disponibila exclusiv in Beautik Haute Parfumerie.

Poți ghici melodia după primele versuri?
Incepe quiz
Poți ghici melodia după primele versuri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.