S-a deschis primul hotel Nobu din Londra: uite cum arată locația exclusivistă!

S-a deschis primul hotel Nobu din Londra: uite cum arată locația exclusivistă!

Sorina Corneanu

S-a deschis primul hotel Nobu din Londra! Luxos, exclusivist și amplasat într-o zonă strategic aleasă, acesta se ridică la așteptările reputației pe care Nobu o are deja în Japonia.

Într-o clădire nouă și inovativă, cu o arhitectură plină de imaginație, Hotelul Nobu din Londra își întâmpină clienții cu o atmosferă romantică, luxoasă și... prețuri pe măsură: 275 de lire sterline pentru o cameră, fără mic dejun inclus, pentru cea mai ieftină categorie de camere, la care se adaugă încă 150 de lire sterline, cel puțin, pentru o cină. 

Nobu pune la dispoziție 143 de camere, un restaurant cu 143 de locuri, sushi bar și un întreg circuit de lumini roz, difuze, orientale și liniștitoare, care să facă șederea acolo cu adevărat liniștitoare. Coridoarele slab luminate, îmbrăcate în fir negru și auriu, îți lasă mai degrabă impresia unui templu decât a unui simplu hotel de lux. Cele șapte apartamente de lux au fost proiectate de Studio Mica, axat pe conceptul „Estul întâlnește Occidentul”, adăugând elemente locale, precum zidurile de beton și picturile murale. Fără îndoială că o noapte de cazare la Hotel Nobu din Londra reprezintă o experiență de neuitat!

restaurant nobu

Foto: glamour.es

Barul este masiv și există și o zonă de luat masa în aer liber, împărțită în terase pe patru nivele. Așadar, pentru o vedere la înălțime, cina la Nobu Londra este echivalentă cu o călătorie nocturnă spre Lună. Personalul este prietenos și omniprezent, așa că toate dorințele și nevoile tale își vor găsi soluții cât ai bate din palme.

Influențele orientale și decorul aurit depășesc limita imaginației oricui. Ar trebui să te aștepți la o cameră cu seifuri din aur, băi cu chiuvetă aurită și antifonare care te vor face să uiți că ești în miezul Londrei.

baie hotel nobu

Foto: Angela Biddle 

Pe lângă spa, centru de wellness și spațiu de meditație, hotelul găzduiește și un restaurant Nobu care acoperă un meniu extrem de complex, bazat pe un amestec echilibrat între preparatele clasice Nobu și delicatese care să împace gusturile britanicilor și pe cele ale europenilor. Renumitul bucătar Greg Seregithe și-a folosit imaginația și recomandă câteva mâncăruri scumpe, exclusiviste, între care homar prăjit la cuptor cu scoici Hakaido, cilantro aioli și ikura, cu convingerea că, o singură dată dacă le vei încerca, vor deveni preparatele tale favorite. Barul pune la dispoziție o selecție de băuturi deosebite, de la whiskey în ediție limitată până la spumante rare, acordând un spațiu special ritualului ceaiului, mai ales că e vorba de... Londra! 

Fă un tur virtual al Hotelului Nobu din Londra!

Nonconformist și cu adevărat vizionar, Hotel Nobu oferă o experiență captivantă și unică, cu un echilibru perfect între lux, distracție și artă. Nobu este cu atât mai special cu cât designul îmbină energia creativă orientală cu luxul și spiritul european. Arhitectura hotelului utilizează o sticlă inovatoare tipărită și stratificată, fațada foarte reflexivă echilibrează intimitatea și expunerea și interacționează cu împrejurimile sale prin interacțiunea culorii, a reflexiei și a luminii.

Dacă vrei să ai parte de o aventură complet diferită de tot ce ai trăit până acum, chiar unică, în cadrul căreia să te bucuri de relaxare și inovație, atunci planifică-ți următoarea vacanță la Hotel Nobu din Londra.

Surse foto: Pinterest

Cum va arata sotul tau?
Incepe quiz
Cum va arata sotul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.