SUPERlativele din lumea blugilor

SUPERlativele din lumea blugilor
Gabriela David, redactor Divahair.ro
Miercuri, 13.01.2010

Cuprins

Primii blugi fabricati in 1853 nu aveau nimic in comun cu blugii de astazi, nu erau nici albastri, nici din denim si nici pentru femei. In prezent, blugii sunt un obiect vestimentar atat de versatil incat nu ne putem imagina viata fara ei. O alta afirmatie care sa sustina acest fapt, este ca pana si vedetele de la Hollywood sunt dependente de blugi, iar pentru ele s-a ridicat pe piata o clasa de blugi care se diferentieaza prin calitatea materialelor, a cusaturilor, a designului, blugi care formeaza elita acestui obiect vestimentar.

Desi mult mai scumpi decat blugii normali, sunt totusi accesibili si omului de rand si pot spune ca o astfel de investitie merita un sacrifiu financiar. Inainte sa te grabesti sa arunci banii pe prima pereche de blugi mai scumpa, afla care sunt marcile care se remarca in lumea blugilor de lux:

JUST CAVALLI

Pret: 400 Euro/perechea

Blugii cu imprimeu de leopard si-au pierdut din farmec, din 2008 Cavalli a scos pe piata blugii baroc, combinatii unice intre imprimeuri de leopard si motive florale.

Taietura clasica asigura nemurirea modelului, iar tiparele deosebite fac din fiecare pereche de blugi o adevarata opera de arta.  

 

JBrand GREEN LABEL

Pret: 250 Euro/perechea

A iscat o nebunie in jurul vedetelor de la Hollywood, nu numai prin numeroasele modele de blugi, de la cei skinny la boyfriend jeans, dar si prin materialele ecologice folosite. Brandul a fost propulsat de vedete renumite precum: Kate Moss, Katie Holmes sau Kate Hudson.

Designerii sunt Jeff Rudes si Susie Crippen si isi definesc stilul drept curat si clasic, calitativ, materialele folosite fiind recomandate de Comisia Mediului din SUA: 98% materiale organice, 300 grame de bumbac si 2% lycra.  

 

Max&CO Jeans

Pret: 100 Euro/perechea

Casa de moda italiana Max Mara a lansat o linie de blugi clasica si eleganta care a devenit favorita celor care isi doresc modele simple, de calitate si fara detalii care nu sunt necesare.

Denimul clasic, in nuante de azur cu cusaturi galbene, este cel mult accesorizat cu lanturi si tinte. 

  

ROCK and REPUBLIC

Pret: 150 Euro/perechea

Nu oricine este nascut sa fie un star rock. Insa colectia de blugi de la Rock and Republic te poate ajuta sa te apropii de acest vis. Brand-ul doreste sa ofere oricui ocazia de a se simti un star rock, fiind sinonim cu performanta, sex appeal-ul si rafinamentul.

Modele de blugi combina un design sexy din anii '80 cu elemente rock deosebite, decolorari stralucitoare, lanturi si mici tinte originale, unele inlocuite de cristale swarovsky. 

 

CITIZENS of HUMANITY

Pret: intre 110 si 200 Euro/perechea

In spatele scenei celor mai doriti blugi de la Hollywood se afla designerul Jerome Dahan care a adus o atingere proaspata, de care vedete precum Natalie Portman, George Clooney si Penelope Cruz s-au indragostit pe loc.

Modelele sunt clasice, denimul este usor si lejer, talia este inalta si alungeste silueta.

 

BOSS Orange

Pret: 200 Euro/perechea

Colectia Boss Orange a aparut pe piata in 2008, iar de atunci a devenit o colectie stabila a casei de moda Hugo Boss. Linia se distinge prin culori intense, detalii complexe si materiale neobisnuite.

Blugii sunt jucausi, cu un pic de rock'n'roll, cu linii decolorate si buzunare iesite din comun. 

 

DIESEL Matic

Pret: intre 165 si 195 Euro/perechea

Individualitatea stilului si a calitatii este foarte importanta in lumea modei. In 1978 casa de moda Diesel s-a nascut sub obladuirea designerului Renzo Rosso si, foarte repede, a devenit renumita pentru blugii cu cele trei dungi: rosu, alb si verde, experimentali, aventurosi si foarte originali.

Cusaturile inchise la culoare si denimul decolorat modeleaza, astfel,  unii dintre cei mai doriti blugi.  

 

SEVEN for all MANKIND

Pret: 250 Euro/perechea

Un alt brand extrem de original a explodat pe scena modei foarte repede, blugii Seven for all Mankind fiind laudati pentru inovatie, materiale si desavarsire. Brand-ul a devenit un clasic, prin liniile sofisticate, dar si un trendsetter prin combinatie liniilor moderne cu cele clasice.

Vedete precum Angelina Joile, Cameron Diaz, Jennifer Garner si Liv Tyler afirma ca sunt dependente de verstailitatea lor.  

  

 

Alte subiecte care te-ar putea interesa:

Ghidul complet al blugilor

Se poarta blugii cu aspect uzat. Afla cum sa-i porti indiferent de varsta

Adepta carui stil de blugi esti?

Subiecte de pe forum:

Ultimele achizitii vestimentare

Magazine de haine online

Tu cu ce te-ai imbracat azi?

 

Incepe quiz
Cât de bine cunoşti lumea în care trăieşti?
Cât de bine cunoşti lumea în care trăieşti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (139)
LoReDaNa (anonim)
15 ianuarie 2010 21:09

Ador blugii nu ma pot desparti de ei!!!Am f multe perechi in cre am investit bani multi dar se merita...si e adevarat ca nu este chiar f imp firma ci sa iti vina bine si sa te simti bine in ei

incandessense (anonim)
15 ianuarie 2010 15:03

"ocazia de a se simtii" se scrie cu un i

Iulia (anonim)
14 ianuarie 2010 21:09

Variantele de blugi prezentate sunt foarte frumoase. Acum, Aly eu cred ca vei putea gasi in magazine modele ca cele de sus.. si la preturi mai mici... Eu sunt de parere ca mai bine sa ai 2-3 perechi de blugi mai scumpi decat 10 si ieftine, care se vor uza mult mai repede... si plus ca arata altfel... depinde de fiecare!Fain articolul!

cris (anonim)
14 ianuarie 2010 18:06

pentru aly..pai de asta se numeste articolul asta "superlativele blugilor" iti dai seama ca sunt si scumpi:)oricum eu pefer blugii normali cumaparati din niste magazine oarecare..comozi fara prea multe chestii pe ei..nu conteaza firma important e sa ma simt bine in ei si sa mi se potriveasca:)

anna (anonim)
14 ianuarie 2010 17:05

eu una nu ma pot dezlipii de blugi iar din punctul meu de vedere nu trebuie neaparat sa porti o pereche de blugi scumpi doar ca sa fii la moda ci o pereche de blugi cu care sa iti stea bine indiferent de pret

Mikky (anonim)
14 ianuarie 2010 15:03

Pentru Alla: Nu tot ce scrie pe wikipedia este adevarat. Primii "blugi" erau din doc - un fel de bumbac maron - si erau destinati minerilor. Apoi a venit domnul Levi Strauss si a folosit denimul, si au devenit ce sunt azi.

ALY (anonim)
14 ianuarie 2010 13:01

NISTE VARIANTE MAI ACCESIBILE NU SE PUTEAU GASI?NU STIU CATE FEMEI ISI POT CUMPARA ASEMENEA JEANSI...

Alla (anonim)
14 ianuarie 2010 13:01

"Primii blugi fabricati in 1853 nu aveau nimic in comun cu blugii de astazi, nu erau nici albastri, nici din denim si nici pentru femei." - Felicitari pentru documentare! Poate ca o mica privire pe net ar fi fost utila pentru a scoate autoarea din ceata istoriei blugilor... http://en.wikipedia.org/wiki/Jeans Fara rautate!

Ne găsești pe