Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Alexandra Catrinel Ripeanu – Make-up Artist

Informatii salon

oras
Bucuresti
zona
Vitan
contact
0755 298 971
catrinelv@gmail.com
servicii
Make-up artisti

Preturi / Tarife

Servicii profesionale de make-up pentru diverse evenimente: Bridal, Business, Photo/Video Sessions, Fashion&Beauty, Special Events.
Tarife avantajoase, incepand de la 120 Ron, in functie de tipul de machiaj si de ocazie. Discount pentru mai multe persoane programate in cadrul aceluiasi eveniment.
Make-up artist profesionist, cu studii realizate la o renumita scoala de profil din Romania, realizez o gama variata de machiaje potrivite pentru orice ocazie si personalitate: machiaj de mireasa, machiaj pentru ocazii speciale, machiaj corector, pentru sedinte foto, beauty&fashion, machiaj TV, corectie si stilizare sprancene, aplicare gene false din par natural.
Produsele folosite sunt de cea mai buna calitate, raspunzand astfel tuturor cerintelor (culori vibrante, hipoalergenice, waterproof), si apartin unor game profesionale: Make-up Atelier Paris, Make Up For Ever, M.A.C, INGLOT, Stage Line, Make-Up Studio, Ben Nye, Urban Decay, Parisax Professional etc. Se ofera consiliere beauty pe durata realizarii machiajului si optional, se poate asigura deplasarea la domiciliul clientei.

Un machiaj reusit are în primul rând rolul de a va sublinia frumusetea naturala, conferindu-va astfel un farmec deosebit, ce va fi cu siguranta remarcat de cei din jur.

Ma gasiti si pe

Imagini salon

Alte saloane din aceeasi zona

Ești make-up artist și dorești să te promovezi?

Află cum poți să își faci cunoscute serviciile de make-up pe !

Adaugă make-up

Cauta un furnizor in zona ta