Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

3 motive să alegi un pat transformabil pentru copilul tău

DivaHair

Este un lucru cert că fiecare părinte încearcă şi îşi dă silinţa să realizeze tot ce este mai bun pentru micuţul său. Odată cu acest stres şi constantă grijă apar şi dilemele despre ce să alegi, având în vedere că ai şi atât de multe opţiuni. Astăzi ne oprim la capitolul mobila din camera celui mic, la gama de pătuţuri transformabile.

pat transferabil copil

Iată un top 3 al motivelor pentru care această piesă de mobilier este de preferat:

1. O modalitate inteligentă de a profita de spaţiul casei şi de a dota cu mobila necesară - indiferent de spaţiul de care dispuneţi, cel puţin la capitolul camera celui mic veţi avea nevoie de-a lungul timpului de tot felul de extra piese şi dotări. Aşa că pentru pat este cu atât mai practic să vă asiguraţi că alegeţi ce este necesar de lungă durată. Astfel veţi putea să vă organizaţi fără limite în privinţa altor aspecte ce vor face parte din spaţiul camerei copilului.

2. Obişnuiţi copilul în acelaşi pat, dar adaptabil. Poate că un motiv mai puternic de atât nici că se putea. Copilul trece prin anumite faze de obişnuinţă cu locul de dormit. Orice părinte ştie ce joc psihologic este la mijloc în astfel de cazuri. Nu va fie teamă că veţi schimba patul conform vârstei lui şi acesta va întâmpina greutăţi în a se adapta. Un pat transformabil va fi pentru cel mic acelaşi loc pe care îl cunoaşte şi astfel misiunea aceasta este implicit una mai facilă şi avantajoasă. Încă din primele zile până când va dormi singur şi va avea un pat pentru tineret, aceeaşi piesă de mobilier este un aliat al părinţilor.

3. Investiţie de durată. Ar trebui să fie implicită calitatea şi posibilitatea ca acel pat ce se transformă să poată fi folosit până la vârsta la care cel mic poate dormi şi singur. Mai cu seama când veţi achiziţiona de la producători de renume articolul, aveţi şi garanţia în acest sens. Deci vorbim despre o investiţie de viitor, ca mai toate deciziile pe care părinţii le iau în numele celui mic.

Extra detalii pe care să le iei în considerare

Ce trebuie să ştie doritorii de pătuţuri transformabile este că astfel de piese de mobilier nu se referă numai la partea transformabilă din pat pentru copii la pat pentru tineret. Acest lucru ţine de lateralele protectoare. Însă un pat de acest gen include şi ceea ce clasicele opţiuni au, anume cele 3 tipuri de niveluri pe înălţimi diferite. Aşadar, marele avantaj este că veţi găsi în acest tip de pat un complex al calităţilor ce va ajută la confortul şi siguranţa celui mic.

Mai mult decât atât, se pot alege pătuţurile care dispun şi de spaţii de depozitare pentru a fi de mai mare ajutor în ceeea ce priveşte dotarea camerei. Modele există atât de multe încât numai gustul personal mai face o selecţie. Pătuţurile transformabile pot fi cu design specific, simple, din lemn colorat sau cu nuanţe clasice pentru a se potrivi uşor şi a se integra în orice tip de cameră. 

logo all kids

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!