6 tipuri de poze cu copiii tăi pe care nu ar trebui să le pui pe Internet

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

În secolul vitezei și al social media, este important să știi că există anumite limite în privința lucrurilor pe care dorești să le faci publice în privința copilului tău. Mulți părinți par să folosească în exces rețelele sociale atunci când împărtășeșc fotografii în care apare copilul lor. Desigur, toți au intenții bune și multe motive să se mândrească, însă îi pot pune în pericol fără măcar să realizeze.

Așadar, am întocmit o listă cu șase tipuri de poze cu copiii tăi pe care nu ar trebui să le faci publice. Află care sunt, în galeria foto!

Surse articol: Brightside / Glamour Magazine / ABC

Cele în care apar însemne cu numele școlii

Cele în care apar însemne cu numele școlii

Imaginile de la școală pot părea inocente, dar nu sunt. Fotografiile care îl prezintă pe copilul tău îmbrăcat în uniforma școlară pot atrage potențiali răufăcători care pot identifica școala la care merge copilul tău pur și simplu uitându-se la fotografie. O uniformă nu este singurul lucru periculos, ci chiar și cele mai mici detalii din fundalul fotografiei, cum ar fi clădirea școlii sau sigla unui club sportiv, pot dezvălui suficiente informații despre locația copilului tău pentru a-l pune în pericol.

În care apare numele copilului

În care apare numele copilului

Fotografiile în care apare copilul tău etichetat cu numele sau purtând o insignă cu nume este un tip de imagine care îi poate dezvălui identitatea. Dacă totuși vrei să postezi o astfel de imagine, asigură-te că ai ascuns numele de pe insignă și renunță să treci numele în descrierea fotografiei.

Sursa foto: Pinterest

În care apare locația exactă

În care apare locația exactă

Dacă îți place să oferi actualizări frecvente despre viața ta de familie pe rețelele de socializare, este mai bine să te asiguri că platformele pe care le folosești pentru a posta imagini nu dezvăluie locația fotografiilor tale. De asemenea, poți alege să dezactivezi etichetarea geografică, pentru toate fotografiile.

De asemenea, este o idee bună să îți verifici setările de confidențialitate pe conturile de socializare și să te asiguri că împărtășești fotografiile copilului tău numai persoanelor de încredere.

Sursa foto: Pinterest

Cele cu trupul dezgolit

Cele cu trupul dezgolit

O dată ce ai încărcat o imagine pe Internet, nu mai ai controlul deplin asupra acesteia și nu poți știi cine poate o poate vedea. Postarea de imagini care arată corpul gol sau parțial acoperit al copilului tău poate atrage prădători online, iar aceste fotografii îi pot face și pe copiii să se simtă jenați când vor crește și se vor vedea postați pe Internet.

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: IStock

Articolul urmator Doi gemeni identici s-au căsătorit cu două surori gemene identice. Copiii lor sunt frați, verișori și gemeni cuaternari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.