Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

A devenit bunică la 38 de ani: ”Am știut întotdeauna că voi fi o bunică tânără. Sunt fericită!”

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Lucy Millwood, o femeie în vârstă de 40 de ani din Tasmania, Australia, a devenit bunică la vârsta la care alte femei abia se pregătesc pentru prima sarcină. 

Ea este o femeie împlinită și foarte mândră de familia ei frumoasă, motiv pentru care a decis să își împărtășească povestea cu toată lumea, în cadrul unui interviu pentru Mirror.co.uk. Își amintește că într-o zi, pe când avea 17 ani, s-a simțit foarte rău încă de dimineață și a început să se gândească la o posibilă sarcină.

Stările de rău se accentuaseră, astfel că a decis să facă un test de sarcină, care i-a confirmat bănuielile: era însărcinată. Cu toate că s-a temut de ce ar putea spune părinții săi, australianca mărturisește că a avut parte de tot sprijinul din partea acestora.

lucy millwood, femeia care a devenit bunica la 38 de ani

Sursa foto: Instagram

"Întotdeauna am fost optimistă, sunt bucuroasă că am o astfel de personalitate, întotdeauna aleg să privesc partea bună a lucrurilor. Țin minte că eram entuziasmată, dar în același timp și îngrijorată de cum vor reacționa ai mei. Din fericire, au fost foarte înțelegători și mi-au spus că mă vor susține, indiferent ce voi decide", a povestit ea, pentru Mirror.co.uk.

lucy millwood in adolescenta, alaturi de fiica ei

Lucy Millwood, pe vremea când avea 19 ani, iar fiica ei, Mikalah, doi ani. Sursa foto: Instagram

Bunică la 38 de ani

În următoarele luni, ea s-a petregătit intens pentru noul rol de mămică, iar despre ziua în care a născut-o pe fiica ei spune că a fost cea mai fericită din viața ei. O perioadă a locuit alături de tatăl copilului, iubitul ei de la acea vreme, însă relația nu a funcționat și au decis să se despartă.

"Mama a avut grijă de mine și de fiica mea. Mi-a fost alături, mi-a oferit sfaturi și mi-a acordat spațiul necesar. Nu m-a judecat nicio clipă", a mai spus ea, mărturisind că ulterior s-a recăsătorit și a mai avut alți trei copii, pe Lily, Lucas și Chloe.

Citește și: Andreea Raicu a devenit "bunică" la 42 de ani. Află cum a fost posibil așa ceva

Anii au trecut, iar când ea avea 38 de ani, fiica ei Mikalah, în vârstă de 20 de ani, a dus o fetiță pe lume la rândul ei. Ea era atunci de trei ani într-o relație cu Matt, un instructor de fitness care între timp i-a devenit soț.

lucy millwood in prezent, alaturi de fiica ei si de nepotica

Sursa foto: Instagram

"Am fost în culmea fericirii când Mikalah m-a anunțat că este însărcinată. Am știut dintotdeauna că voi fi o bunică tânără", a povestit ea, conform sursei citate anterior. Femeia mărturisește că zilele ei sunt pline și că are un program foarte încărcat, însă se bucură din plin de fiecare moment petrecut alături de copiii și nepoțica sa, pe nume Maizie.

Surse articol: Mirror / Nowtolove / Peroz

Sursa foto principală: Instagram / Instagram

Surse foto: Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!