Au început înscrierile la Ora de Dezvoltare! Seminar gratuit pentru părinții responsabili

Au început înscrierile la Ora de Dezvoltare! Seminar gratuit pentru părinții responsabili

Lorena Teacă

Pe 30 octombrie 2018, începând cu ora 17:00, te invităm la Teatrul Elisabeta, la Ora de Dezvoltare, seminar gratuit dedicat părinților responsabili, care aduce la catedră specialiștii ce ne vor detalia cele trei planuri de dezvoltare importante ale copilului: Planul Fizic, Planul Cognitiv și Planul Emoțional. Toate trei sunt la fel de importante și au nevoie de atenția noastră, a părinților responsabili, pentru a ne asigura că vom crește un copil a cărui dezvoltare îl va transforma într-un adult fericit și sănătos.

Fiecare părinte este invitat să devină un maestru al dezvoltării copilului, cu informații utile, importante și necesare obținute de la specialiștii Școlii Părinților Responsabili:

Lecția 1

Ghid pe vârste: pragurile de dezvoltare fizică a copilului - Dr. Carmen Liliana Dincă, medic primar pediatrie

Lecția 2

Ghid pe vârste: etapele de dezvoltare cognitivă a copilului - Psiholog Ancuța Coman

Lecția 3

Ghid pe vârste: stadiile de dezvoltare emoțională a copilului - Psihoterapeut Diana Stănculeanu

Înscrierile la Ora de Dezvoltare se fac aici:
https://www.qbebe.ro/scoalaparintilorresponsabili/oradedezvoltare.php

Grăbeşte-te! Locurile sunt limitate!

Detalii despre toate seminarele Şcolii Părinţilor Responsabili puteţi afla aici: http://www.qbebe.ro/familia/scoala_parintilor_responsabili
https://www.facebook.com/scoalaparintilorresponsabili/
https://www.youtube.com/user/Qbebe1/playlists?sort=dd&shelf_id=2&view=50

Seminarele Școlii Părinților Responsabili sunt kid-friendly. Și pentru că știm că este vacanță, părinții care nu au posibilitatea de a lăsa copilașii în grija altcuiva sunt invitați să vină alături de ei, deoarece va exista o Cameră de Joacă plină de distracție pentru cei mici.

Trei femei cu diferite funcții

Sponsori: Nestlé România, Vavian Pharma

Parteneri: Itsy Bitsy, Sebastian Purice, Ursulla, Voios.ro, DivaHair, DivaHair Cosmetics, Dasha, Mamica Pediatru, Johannasburg, Mothers and the City, SuntPitic.ro, biancamorus.ro, celmaibuntata.ro, Idrilog, Diana Vijulie, super40.ro, WoWMoM, PositiveMother, www.educabil.ro, DanaPredu.com, JuxiMagic.ro, www.centruldeparenting.ro

Despre Școala Părinților Responsabili

Şcoala Părinţilor Responsabili este o campanie socială, descrisă de o serie de seminare gratuite pentru părinţi, care aduc la catedră cel mai bine pregătiţi specialişti pe teme specifice. Scopul campaniei este să ofere acces facil părinţilor către o trusă de informaţii complete şi corecte prin care să fie stimulați şi susținuți în a creşte copiii frumoşi şi sănătoşi. Campania a deschis porțile școlii în octombrie 2016 și de atunci a organizat 16 seminare gratuite, care au adunat peste 2.600 de părinți și viitori părinți și au adus la catedră peste 93 de specialiști bine pregătiți.

Despre Qbebe

Qbebe este revista online dedicată mamelor și viitoarelor mame care înțeleg această uriașă responsabilitate și oferă părinților informațiile de care au nevoie pentru a-și crește copilul frumos și sănătos. Qbebe este chiar mai mult decât o revistă, este o comunitate de mămici și tătici determinați să ofere copiilor lor cel mai bun, mai frumos și mai sănătos start în viață. Qbebe ajută, susține și felicită sute de mii de părinți din România, care își cresc cu responsabilitate și dragoste copiii.

Ce tip de umor ai?
Incepe quiz
Ce tip de umor ai?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.