Cele mai inteligente cărucioare pentru mămici moderne

Cele mai inteligente cărucioare pentru mămici moderne

Lorena Teacă

Nașterea unui copil aduce cu sine responsabilități și multe produse pentru bebeluși care trebuie să fie de cea mai înaltă calitate. Printre produsele speciale destinate nou-născuților se află și căruciorul, care trebuie să fie confortabil, pentru ca micuțul să aibă parte de o creștere sănătoasă și armonioasă.

Cărucioarele obișnuite pentru copii se mișcă greu, se strică repede și nu dispun de toate calitățile și atributele necesare unei plimbări relaxante și lipsite de griji. Mai mult decât atât, clasicele cărucioare pentru copii nu dispun de flexibilitatea și mobilitatea caracteristice celor noi, cu care poți călători în liniște cu copilul în mașină, fără grija depozitării acestora.

Astfel, pentru a veni în ajutorul mamelor îngrijorate, Chicco a pus la dispoziția acestora cele mai inteligente cărucioare, perfecte pentru orice fel de destinație sau moment.

Cărucioarele smart Chicco 3 în 1, visul tuturor mămicilor

Cărucioarele 3 în 1 de la Chicco ușurează mult viața grea a mămicilor, deoarece conțin toate elementele necesare plimbărilor liniștite, adaptate vârstei copilului și necesităților. Mai mult decât atât, aceste cărucioare sunt atât de performante, încât se dovedesc a fi foarte ușor de folosit, motiv pentru care toate mămicile vor adora să scoată copilul la plimbare odată cu achiziționarea unui astfel de produs.

Dacă până acum te chinuiai să cari căruciorul pe scări sau să-l depozitezi în mașină, acum munca îți poate fi înjumătățită, deoarece produsul 3 în 1 de la Chicco conține căruciorul în sine, scaunul pentru mașină și landoul. Căruciorul poate fi pliat cu o singură mână, este extrem de compact și ușor de așezat în autovehicul.

Cărucioare 3 în 1

Mai mult decât atât, noile cărucioare pentru copii de la Chicco dispun de 3 roți mari pneumatice cu amortizare, lucru care le face să fie perfecte pentru orice fel de teren. Astfel, nu va mai trebui să duci grija faptului că bebelușul tău va putea fi zguduit de pietre sau gropi.

Pentru a asigura confortul nou-născutului, cărucioarele smart sunt prevăzute cu protecții pentru umeri, astfel încât copilul să nu se simtă deranjat de presiunea centurii. În plus, fereastra dublă și capotina apără bebelușul de ploaie și vânt.

Pe lângă toate acestea, cărucioarele Chicco sunt dotate și cu un spațiu de depozitare a lucrurilor necesare pentru un bebeluș. Acesta este amplasat în zona mânerului, pentru ca părintele să poate ajunge ușor și rapid la toate cele necesare.

În ceea ce privește călătoria cu mașina, cărucioarele 3 în 1 dispun și de scaun auto, accesorizat cu adaptor, ideal pentru poziționarea copilului în scaun încă de la naștere. Mai mult decât atât, acesta dispune de un sistem de protecție, special pentru protejarea copilului în caz de impact lateral.

Landoul inclus în Chicco Travel System se montează direct pe scheletul căruciorului și este extrem de spațios și confortabil. Suportul pentru cap este ajustabil din exterior, special pentru a nu deranja bebelușul în timpul somnului, iar capotina este prevăzută cu o fereastră destinată aerisirii. De asemenea, landoul este prevăzut cu un kit pentru călătoria în siguranță cu mașina, care conține protecție pentru picioarele bebelușului.

Prietenii de la Chicco au realizat cărucioare 3 în 1 în diferite culori, ideale atât pentru băieți, cât și pentru fete. Intră pe chicco.ro și alege-l pe cel preferat!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.