COPILUL MEU MERITĂ DOAR CE E MAI BUN. DE FAPT TOTI COPIII MERITĂ ASTA

COPILUL MEU MERITĂ DOAR CE E MAI BUN. DE FAPT TOTI COPIII MERITĂ ASTA

Redactor Divahair.ro

Din viața unui tătic în București, Aprilie 2020: Mă gândesc să fac o plimbare prin parc! Îmi iau telefonul, cheile, băieții pe trotinete și am plecat! Sunt responsabil și păstrez distanțarea socială! O gură de aer nu strică, nu?!
M, unul din băieții mei, este foarte pasionat de mers la rampe și făcut figuri care de tot felul, că așa sunt băieții la 10 ani, încep să-și dorească afirmarea și caută locul în grup!

Sau poate sa ramanem acasă? Oare sunt prea mulți copii în parc? OK, ai mei poartă măști de super calitate, însă ceilalți copii poartă ori doar ceva low-quality, mulți sunt fără mască, și doar o mică parte dintre ei au părinți care au înțeles că o mască de calitate îți protejează copilul mai mult decât una chirurgicală, ca să nu mai vorbesc despre cele din cârpă.

copil care poarta masca de protectie

OK, încep să mă relaxez puțin. Ai mei poartă Parpiro, deci suntem protejați și, poate mult mai important, îi protejăm și pe ceilalți.

Anul 2020 a fost un amalgam de întrebări și răspunsuri. Dacă la începutul anului trecut, grija principală, înainte de a părăsi casa, era telefonul mobil (unele studii spuneau că mulți oameni o asimilau cu frica de moarte), acum fără telefon mai pot pleca, însă fără masca BA. Purtarea măștii este obligatorie în spațiile publice pentru mine ca adult, iar în ceea ce privește juniorii, consider că îi protejează și, la randul lor, copii mei îi protejează pe ceilalți!

Masca a devenit obiectul indispensabil din viața adulților, însă și juniorii sunt protejați și protejează atunci când poartă ceva de calitate! În cazul juniorilor mei, am ales Parpiro, un produs de top în care am încredere. Știu că mulți părinți consideră că masca pentru copii este de neadmis. Respect acest punct de vedere, mai ales în cazul celor de la grădiniță, unde mimica este foarte importantă, sau în cazul celor care urmează lecții de canto, sau pentru micii sportivi. OK, înțeleg asta, însă atunci când cei mici merg cu noi la cumpărături, în parc la locul de joacă, în vizită sau fac alte activități în care interacționează cu oameni, în aceste cazuri o mască de calitate poate face diferența.

La începutul pandemiei, se recomanda purtarea oricărei măști improvizate în caz de nevoie, astfel că orice material care va acoperi gura și nasul ar putea fi eficient în vederea stopării răspândirii virusului. Între timp am cunoscut mai bine eficiența măștilor de calitate, iar studiile au arătat că un aliat de nădejde împotriva pandemiei este masca! Dacă este și acreditata CE de un notify body în Uniunea Europeană, cu atat mai bine.
Pentru că îmi place să fiu informat, dacă tot am decis ca ai mei juniori să poarte masca Parpiro, haideți să vă spun ce a contat pentru mine:

Măștile de calitate:

  • Bioburden. Cu cât nivelul este mai mic cu atât masca este mai puțin iritantă (o problemă reala pentru un junior de 12 ani);
  • Prezența CE și marcajul unui notify body serios. Asta înseamnă că un institut acreditat a testat produsul și l-a încadrat în conformitate cu rezultatele testelor de laborator;
  • Am decis că pentru juniorii mei nu voi cumpară mai jos de FFP2, chiar dacă asta mă costă mai mult;
  • Forma măștii trebuie să se muleze pe fața copiilor;
  • Nu în ultimul rând, confortul. Feedback-ul pe care l-am primit de la juniori după prima purtare a fost decisiv. Până la urmă, degeaba aleg ceva dacă utilizatorul îl respinge pe baza unor motive întemeiate.

Pentru mine e foarte important să am grijă de copiii mei și să-i protejez în orice situație. Prefer să investesc în măștile acreditate CE Papiro pentru motivele de mai sus și nu-mi doresc să fac rabat de la calitate, mai ales cand vine vorba de juniorii mei. Sunt de părere că o mască bună face diferenţa și are grijă de cei pe care-i iubesc cel mai mult pe lumea asta.

Merită să lupți pentru relație?
Incepe quiz
Merită să lupți pentru relație?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.