Cum să îți alegi cele mai bune "ursitoare" la botezul copilului tău

Cum să îți alegi cele mai bune "ursitoare" la botezul copilului tău

Redactor Andreea Baluteanu

Deși în multe aspecte ale vieții neglijăm tradiţiile respectate cu sfințenie de bunicile noastre, atitudinea ni se schimbă atunci când vine vorba despre dragii noștri prichindei. Am face orice pentru ca soarta să le rezerve numai lucruri bune, pentru a ne asigura că vor avea o viață armonioasă, în care vor cunoaște cât mai puțin răul și tristețea.

Una dintre cele mai frumoase tradiții românești, care țintește spre viața fericită a bebelușului tău, este reprezentantă de prezența ursitoarelor la botez! Descoperă în rândurile de mai jos cum să te asiguri că la una dintre cele mai importante petreceri ale vieții tale vei avea parte de un ceremonial sacru și atractiv!

Cele mai bune ursitoare de botez, la granița dintre tradiție și modernitate

Atunci când vine vorba despre prima petrecere din viața micuțului nostru, nu am precupeți niciun efort pentru ca totul să iasă ca la carte. Putem cumpăra rochia perfectă ghidându-ne după ultimele tendințe și vom apela la makeup artiști de ultimă generație pentru un machiaj desăvârșit, dar vom uita cu totul de ultimele tehnologii și ne vom reîndrepta către tradiția sacră în ceremonialul de botez!

ursitoare ursulla

Cu siguranță, și tu îți dorești ce e mai bun pentru micuța minune, așa că vei aprecia toate eforturile pe care le depun profesioniștii de la Ursulla, care vor aduce la petrecea ta cele mai bune ursitoare de botez. Dacă în trecut aceste ființe magice poposeau în camera bebelușului la 3 sau 7 zile după naștere, într-un număr necunoscut (pentru că nimeni nu le vedea vreodată), acum ursitoarele părăsesc spațiul fanteziei și aduc tradiția în modernitate, fiind invitate la botezul tău.

Și aici intervine Ursulla, aliatul tuturor mămicilor care își doresc cel mai frumos botez pentru copiii lor. Echipa de specialiști a pregătit o trupă de ursitoare profesioniste, fete frumoase, care vorbesc în versuri măiestre, proorocind viitorul strălucitor al micuțului tău, fac un show pe care invitații nu îl voi uita prea curând și au costumații de care te vei îndrăgosti și tu, cu inima de fashionistă-copil.

ursulla

Principalul aspect de care trebuie să ții cont, atunci când îți alegi ursitoarele de botez, este asocierea echilibrată dintre datinile strămoșești și modernitatea. Nu vrei să pierzi aspectul sacru, dar nici să îți plictisești invitații plonjând într-un trecut la care puțini mai suntem racordați.

ursitoare

Iar ursitoarele de botez de la ursulla.ro vor reuși să atingă această armonie perfectă. Ele conturează o atmosferă de basm, cu rochiile lor de prințese, costumații superbe, care atrag toate privirile. Ele cunosc datinile și obiceiurile strămoșești, dar le transpun într-un spectacol colorat, plin de voie bună. Dar vor apela și la atât de necesarele tehnologii ale modernității, aducând mașini cu baloane de săpun, tun de confetti și petale de flori.

Mai departe, calitatea show-ului livrat este un factor important în alegerea ursitoarelor de botez. Iar ursulla.ro se achită de minune de această îndatorire, într-un spectacol în care viitorul celui mic este prorocit în rime bine alese, în cântece, povestioare și urări care îi vor încânta pe toți cei prezenți. Mai mult, spectacolul are un fir narativ ce pornește din vremuri uitate, dar are toate acele elemente de entertainment pentru a-i fascina pe toți ocupații locuitori ai prezentului.

ursitoare alba

Nu în ultimul rând, ursulla.ro bifează un alt criteriu important de care ținem cont atunci când ne alegem ursitoarele de botez: are oferte personalizate, în funcție de posibilitatea financiară și de ceea ce îți dorești la petrecerea micuțului tău. Astfel, ai la dispoziție cinci pachete din care poți alege!

Pachetul de bază, Coral (300 de lei) conține 11 elemente distractive. Vei avea parte de urările de bine a 3 ursitoare fermecate, care îi vor întreține pe invitați timp de 20 de minute, cu costumații speciale din basme și o scenetă live cu texte personalizate. Coloana sonoră e captivantă, întreținută cu microfoane wireless și beneficiind și de o sesiune foto la sfârșitul spectacolului. De asemenea, vei putea apela la cunoștințele ursitoarelor, care îți vor descoperi predicțiile zodiacului european și chinezesc al celui mic și îți vor oferi interpretarea numerologică a datei sale de naștere. Ca bonus, ursitoarele de botez îți aduc mașina de baloane de săpun, tun de confeti și petale de flori!

ursitoare

Pachetul Rubin (400 de lei) aduce în plus față de cel Coral un animator surpriză, de care micuții invitați de la botez se vor bucura cu prisosință. La 500 de lei poți opta pentru Pachetul Safir, în cadrul căruia te vei delecta și cu un îngeraș sau cu ursitoarea cea rea (fii liniștită, aceasta nu va avea niciun cuvânt de spus la sfârșit) și cinci minute în plus de spectacol, dar și bonus o mașină de fum. Pentru 650 de lei vei avea parte de Pachetul Smarald, în cadrul căruia vei fi vizitată de o ursitoare în plus și de încă cinci minute de spectacol, ajungând la un total de 30. Nu în ultimul rând, Pachetul Diamant costă 800 de lei și presupune 40 de minute de spectacol: un adevărat festin distractiv!

ursitoare

Consultă și tu oferta de pachete a ursulla.ro și asigură-te că micuțul tău se va bucura de o petrecere de botez memorabilă! De la tradiția sacră la modernismul tehnologizat, îți dorim ca micuțul tău să aibă parte de toate cele bune!

Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.