Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Da, am 9 copii și sunt fericită că sunt însărcinată din nou

Roxana Dumitrica

În zilele noastre, femeile se feresc să aibă mulți copii. Nu este și cazul unei femei din Statele Unite, mamă a 9 copii, care îl așteaptă și pe al 10-lea. Sătulă să fie judecată de cei din jur, femeia a publicat un text prin care explică de ce a ales să fie mamă de atât de multe ori.

Foto: Instagram

„Eu și soțul meu provenim din familii numeroase. Eu mai am 5 frați, iar el provine dintr-o familie cu 10 copii. Când am discutat despre copii, nu ne-am dorit un număr anume. Primul copil s-a născut înainte să împlinesc 26 de ani, iar Dumnezeu m-a binecuvântat cu 11 sarcini în 10 ani de mariaj - 7 sarcini a câte un copil, una gemelară, două pe care, din păcate, le-am pierdut și una în curs. Din fericire, corpul meu suportă foarte bine sarcinile. Încă mă entuziasmez când un test iese pozitiv, iar soțului i se pare ceva normal să fiu mereu însărcinată. Nici nu mi-aș putea imagina un an în care să nu fiu însărcinată.

Sigur că este o provocare să am grijă de atâția micuți, dar nu mă pot vedea făcând altceva. Avem nevoie de mai multe bone, la hotel trebuie să rezervăm mai multe camere, iar mașina familiei este o camionetă cu 15 locuri. Lumea mă compătimește pe stradă când mă vede cu doi sau trei copii. De multe ori primesc și comentarii răutăcioase, precum «Sunt toți cu același bărbat?» sau «Șapte copii? Este oribil!».

Fiind de vârste apropiate, fiecare copil are un tovarăș de joacă și nimeni nu se plictisește. Entuziasmul este uriaș de Crăciun și în vacanțe. Lumea mă întreabă dacă mai am de gând să fac și alți copii și nu știu ce să le răspund. Deja am avut două nașteri prin cezariană, din cauza unor probleme de sănătate. Din fericire, echipa de medici de la spital mi-a fost mereu alături. Momentan, nu am luat în calcul vreo metodă de contracepție și voi privi fiecare sarcină ca pe o binecuvântare. Pentru că, până la urmă, copiii sunt cea mai mare binecuvântare”, a mărturisit Courtney Rogers, afectată de persoanele care o judecă pentru că are o familie numeroasă.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!