Îngrijire cât mai fină pentru hăinuțele copilașului tău drag

Îngrijire cât mai fină pentru hăinuțele copilașului tău drag

Redactor Divahair.ro

Grija pentru cel mic și atenția oferită constant înseamnă iubire... Protecția pielii bebelușului este una dintre primele preocupări ale mămicilor, iar detergentul folosit pentru curățarea hăinuțelor acestuia este foarte important. Medicii pediatri recomandă utilizarea unor detergenți formulați special pentru bebeluși, pentru a evita apariția alergiilor și a iritațiilor.

Pielea copiilor este foarte sensibilă și fină, necesitând o îngrijire suplimentară. În primele luni de viață aceștia își murdăresc foarte des hăinuțele, iar curățarea acestora necesită un detergent eficient, care să îndepărteze petele rezistente, dar cuo compoziție special creată pentru protejarea pielii. În procesul automat de spălare, timpul de limpezire este extrem de scurt, deseori rămânând pete albe de detergent pe haine.Astfel, este recomandată utilizarea unei formule lichide, ce se dizolvă rapid și elimină mai ușor reziduurile din țesături.

Știai că detergenții clasici conțin deseori substanțe chimice care sunt absorbite de organism prin piele și căile respiratorii?

 

 

Fiind realizat cu ajutorul medicilor dermatologi, Dermalin este primuldetergent pentru piele sensibilădin România, iar acum se găsește și în formă lichidă. Acesta curăță bine hainele, având o formulă care nu conține LAS (linear alkylbenzene), naftați sau surfactanți agresivi. Astfel, Dermalin este recomandat pentru curățarea hainelor copiilor, persoanelor cu alergii cutanate sau celor care au un grad mare de sensibilitate.

Detergentul Dermalin se găsește în farmaciile Sensiblu, la prețul de 31,99 ron. Pentru mai multe informaţii accesaţi: www.sensiblu.com.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.