Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Inscrie-ti copilul la Scoala de Actorie, Film si TV by Ioana Ginghina!

DivaHair

In experienta noastra de peste 10 ani de lucru cu copiii, am invatat ca educatia prin teatru vine sa dezvolte intelectul si personalitatea copilului. Teatrul poate fi o metoda de educatie si invatamant, care poate interveni in formarea unui tanar atunci cand invatamantul alternativ nu este suficient.

Cursurile Scolii de Actorie, Film si TV by Ioana Ginghina vor incepe din luna Octombrie.

Strategia educationala prin joc inseamna inventivitate si ingeniozitate, dezvoltarea imaginatiei, dezvoltarea atentiei, a spiritului de observatie, al comunicarii si al spontaneitatii.

Indiferent de varsta, personalitatea si talentul copilului, atelierele sunt gandite in asa fel incat copiii dumneavoastra sa se simta bine, sa se distreze si sa plece multumiti de la ore, dar si cu un mic bagaj de informatii dintr-un domeniu anume. Prin acest proiect nu urmarim neaparat pregatirea unui profesionist, ci dorim sa contribuim la dezvoltarea unor aspecte ale personalitatii copilului, pe care scoala si educatia conventionala nu le pot indeplini.

Programul se adreseaza copiilor scolari, prescolari si tineret cu varsta cuprinsa intre 3 si 14 ani. Metoda de predare difera in functie de varsta copiilor, exercitiile fiind gandite si adaptate in gradul de dificultate si complexitate.

Pentru mai multe informatii legate de cursurile scolii de actorie, film si TV by Ioana Ginghina, acceseaza si tu site-ul www.miniartshow.ro. De asemenea, poti trimite oricand un email la adresa miniartshow@yahoo.com sau poti suna la numarul de telefon 0749419999, pentru inscrieri. 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!