Nu Skin

Mama bebelușului de 5 luni infectat cu coronavirus și internat în spitalul groazei din Suceava:„Toți fug de noi. Stau să mă rog să vină medici să îl consulte”

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

O proaspătă mămică trece prin coșmarul vieții ei, coșmarul pe care nu-l dorești nici celui mai mare dușman. Bebelușul ei, în vârstă de numai 5 luni, a fost confirmat cu COVID-19 și internat în Suceava, cel mai mare focar de infecție COVID-19 din țară, zona fiind supranumită și Lombardia României.

Citește și Ce trebuie să faci, ca să nu te contaminezi cu COVID-19, în România

Dacă asta nu era de ajuns de traumatizant, mama – și ea internată la Boli Infecțioase, în Spitalul Județean – a declarat presei, sub anonimat, că, din cauza numărului uriaș de contaminări a celor internați și a cadrelor medicale(din cei 340 de pacienți de pe secție, 228 au fost confirmați pozitiv, din aceștia 95 sunt cadre medicale), nu se ocupă nimeni de copilul ei, timp în care starea acestuia este tot mai rea de la o oră la alta…

Citește și Tragedie fără de margini! Testată pozitiv, o asistentă de 34 de ani s-a sinucis, de teamă să nu dea altora coronavirus...

„Toți fug de noi. Stau să mă rog să vină medici să îl consulte. A venit un medic, nu e pediatru el, atât a zis că el doar atât poate să vină să îl consulte și să plece. Nimic nu îi face, decât perfuzii, scade febra 20 de minute și după aia apare înapoi. Și plânge încontinuu așa. I-au ieșit bube pe tot corpul”, a spus proaspăta mămică, vizibil traumatizată și disperată, în cadrul intervenției telefonice avute la un post TV.

Inițial, mama și copilul fuseseră internați, de pe 18 martie până pe 23 martie, la Pediarie, unde micuțul a fost diagnosticat cu pneumonie. După ce au fost trimiși acasă, în loc să își revină, starea bebeluşului s-a agravat și mama l-a adus iar în spital.

Aceasta este de părere că bebelușul ei ar fi putut lua virusul numai de la medicii de la Pediatrie, unde fusese inițial internat, după ce conducerea spitalului a chemat la o întrunire comună pe toți angajații din spital, infectați sau nu.

 Urmărește harta interactivă a îmbolnăvirilor cu coronavirus aici.

Surse foto: istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta