Mesaje de suflet de la mama pentru fiica ei iubită

Mesaje de suflet de la mama pentru fiica ei iubită

Ramona Jurubita

Copiii sunt îngeri trimiși de Dumnezeu din ceruri. Mai ales dacă ești părinte de fată, știi cât de importantă este ea pentru tine. Este de datoria ta să-i trimiți câteva cuvinte de admirație sau de apreciere, astfel încât să poată găsi în ele inspirație și puterea de a merge mai departe. Ar trebui să-ți exprimi sentimentele pentru ea și să-i spui că o vei sprijini mereu, indiferent de situație. Trebuie să o sfătuiești, să o ghidezi să poată munci pentru a-și construi un viitor mai bun. Chiar și simplele cuvinte de încurajare din partea ta o pot face să se simtă mai puternică și mai motivată.

Vezi mai jos câteva mesaje de dragoste și de mândrie, pe care fiecare mamă le poate trimite fiicei sale. Prin aceste cuvinte îi vei spune că ești cu adevărat mândră de ea și că vrei să aibă grijă de sufletul ei, pentru că bunăstarea sa contează cel mai mult pentru tine.

Mesaje de apreciere din partea mamei pentru fiica ei

Mamă care își îmbrățișează și își încurajează fiica bolnavă

Ai venit să-mi împlinești viața și ai făcut-o în cel mai frumos mod. Sunt mândră că sunt mama unei fiice atât de frumoase. Rugăciunile mele sunt mereu cu tine!

Dacă există o persoană pe această lume pe care o iubesc mai mult decât pe mine, tu ești aceea. Fericirea ta a devenit prima mea prioritate în ultimii ani și așa va rămâne întotdeauna. Te iubesc!

Dragă fiică, ești mândria mea. Indiferent cât de grea îmi va fi viața, nu voi lăsa niciodată tristețea să te atingă. În cele din urmă, zâmbetul tău este cel mai important pentru mine.

Nu ai doar un chip frumos, ci și o inimă frumoasă. Încearcă întotdeauna să luminezi viețile altora cu tot ce este bun în tine. Rugăciunile mele te protejează mereu.

Frumoasa mea prințesă, ești o binecuvântare pentru viața noastră. Sunt atât de mândră că sunt mama ta.

Chiar dacă eu te-am născut, încă sunt uimită de cât de mult mă inspiri. Te iubesc! Îmi amintesc încă ziua în care ai venit pe lume și nu-mi vine să cred că ai devenit cea mai frumoasă tânără pe care am ajuns să o admir. Copilul meu, te iubesc!

Frumoasa mea fiică, îmi amintesc momentul când doctorii te-au pus în brațele mele. Au fost cele mai frumoase clipe trăite de mine. Te iubesc atât de mult!

Întotdeauna mi-am dorit să fiu mai mult decât o mamă pentru tine. Am încercat să fiu cel mai bun prieten și cel mai bun mentor al tău. Tu, fiica mea, m-ai acceptat în fiecare rol. Sunt norocoasă că te am!

Mesaje de încurajare de la mamă pentru fiica ei

Mamă care își învață fiica să citească.

Sursa foto: Pexels

Draga mea fiică, eu cred în tine și voi continua să fac acest lucru. Știu că orice alegere vei face, cu siguranță nu vei greși. Așadar, fă tot ce vrei să faci și fii fericită. Știu că într-o zi vei ajunge să-ți vezi visul cu ochii. Și când te vei uita în urmă, indiferent cât de cât de departe ai fi, mă vei găsi mereu aici pentru tine!

Știu că uneori munca noastră de zi cu zi devine plictisitoare și ajungem să ne săturam de toate, dar viața trebuie să meargă înainte și trebuie să ne facem treaba. Nu îmi fac nicio grijă, știu că tu vei reuși, fiica mea. Ești sursa mea de putere și inspirație. Tu ești singurul lucru care mă face să merg mai departe.

Draga mea fiică frumoasă, uneori viața va părea dificilă, dar trebuie să-ți amintești că mama ta este mereu cu tine, indiferent de cât de grea devine viața.

Înainte să te naști nu mi-am imaginat că o persoană mă poate face atât de fericită doar prin existența ei. Mă vei găsi mereu lângă tine, indiferent unde te duci sau unde vei fi. Este promisiunea mamei pentru tine, fiica mea.

Ești copilul meu, dar ești și dragostea mea, cel mai bun prieten, mândria, inspirația, fericirea și, cel mai important, comoara mea cea mai de preț. Îți mulțumesc că ai venit în viața mea ca fiică.

Mesaje de la o mamă care se simte mândră de fiica ei

Mamă și fiică îmbrățișate, zâmbitoare și îmbrăcate amândouă în alb

Ești cel mai bun cadou din Univers, cel mai prețios pe care l-am primit vreodată. Suntem atât de mândri de tine, fata noastră.

Am fost binecuvântată cu atât de multe daruri de la Dumnezeu, dar cel pe care îl consider cel mai mare ești chiar tu. Și nu mi-ai făcut niciodată să mă îndoiesc de asta. Sunt mandră de tine, draga mea!

Draga mea fiică, sunt mereu mândră de tine. Fă orice vrei să faci. Îți voi păzi mereu spatele.

Draga mea, ești cea mai mare binecuvântare din viața mea. Ai muncit din greu și ai avut succes pe drumul spre îndeplinirea visurilor tale. Mă faci mândră în fiecare zi.

Ești tot ceea ce mi-am dorit când eram copil. Am crescut o fată frumoasă, așa cum am visat. Sunt atât de mândră de tine, fiica mea.

Nu poate fi nimic mai special pentru un copil decât un mesaj dulce de la părinții lui, în care îi spun că îl iubesc și că sunt mândri de el. Aceste mesaje pot încuraja cu adevărat o tânără femeie să lupte pentru a realiza ceva măreț în viață.

Spune-i în fiecare zi fiicei tale cât de mult o adori, iar dacă este departe de tine, fă acest lucru prin intermediul unui mesaj. Poți analiza toată lista de mai sus ca să îl alegi pe cel care se potrivește cel mai bine cu relația mamă-fiică pe care o aveți.

Citește și: Mesaje pentru soră: cele mai emoţionante 76 de mesaje

Sursă articol: Wishesmsg

Surse foto: iStock, Pexels

Ce fel de suflet ai?
Incepe quiz
Ce fel de suflet ai?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.