Nouă semne clare că nu ar trebui să ai copii

Nouă semne clare că nu ar trebui să ai copii
Ramona Jurubita

Nu toți suntem făcuți să devenim părinți. Din fericire, putem alege dacă vrem sau nu vrem să avem copii. Bineînțeles, există și categoria celor mai puțin norocoși – oamenii vor urmași, dar au probleme de sănătate și nu pot se pot reproduce. În cazul lor, se poate rezolva prin adopție sau cu ajutorul medicinei, fiindcă nu mai este un secret faptul că, în unele cazuri, infertilitatea poate fi învinsă.

Dar trebuie să recunoaștem - există și persoane care nu vor sau nu pot să își asume responsabilitatea creșterii unui copil. Nu este un lucru de condamnat, fiecare este liber să facă propriile alegeri, mai ales dacă ele sunt corecte și nu afectează pe nimeni. Ce poate fi mai rău decât un părinte care nu își dorește copilul? Cel din urmă se va simți toată viața neiubit și nu va crește într-un mediu sănătos și iubitor.

Dacă îți dorești să aduci pe lume un suflețel dar încă nu te simți pregătit/ă sau nu ești sigur/ă că este momentul potrivit, ar trebui să mai aștepți și să lași timpul să decidă pentru tine.

Vezi în galeria foto principalele semne care îți arată că nu ar trebui să ai copii sau că nu ești încă pregătit/ă pentru acest pas.

Citește și: Mesaj pentru cea care a gândit cel puțin o dată „Nu mai vreau să fiu mamă, nu-mi mai place, m-am săturat”

Surse articol: YourtangoBestlifeonlineMedium

1. Ai impresia că lumea se învârte în jurul tău Vezi galeria foto » 2. Nu ești stabil/ă din punct de vedere emoțional 3. Nu îți plac și crezi că nu îți vor plăcea vreodată copiii

Surse foto: iStock

De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.