Pictează, gătește și își crește copilul deși nu are mâini. Este un exemplu de femeie!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Sarah Talbi este o artistă extrem de talentată și o femeie care demonstrează că niciun obstacol nu este mai presus decât propria ambiție și determinare!

Femeia, în vârstă de 39 de ani, este originară din Bruxelles și are o poveste absolut extraordinară. A venit pe lume fără mâini, dar acest lucru nu a oprit-o din a duce o viață cât se poate de normală. Gătește, pictează și își crește cu devotament copilul, fâcând abstracție de invaliditatea sa. Află totul, în galeria foto!

Surse articol: Apost / A1 / Parentingisnteasy

Sursa foto principală: Instagram

O copilărie normală

O copilărie normală

Sarah Talbi s-a născut pe 23 septembrie 1982, în Bruxelles și, în ciuda faptului că a venit pe lume cu un handicap fizic, acest lucru nu a împiedicat-o să își realizeze toate visele. Ea a mers la școală ca orice alt copil normal, a absolvit cu brio Institutul de Traducători și Interpreți, secția engleză-spaniolă și a petrecut șase luni în Granada, ca membră a programului Erasmus, pentru a-și definitiva studiile.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Este majoră! Cum arată acum Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat marele premiu la "Românii au talent" în 2017

Angajat model

Angajat model

În anul 2008, tânăra s-a întors în țara natală și a început să își caute un loc stabil de muncă. În doar câteva luni, ea a reușit să se angajeze la o companie, unde a îndeplinit cu brio toate sarcinile. Tânăra a învățat să se folosească doar de picioare pentru a utiliza computerul sau alte instrumente și face o treabă foarte bună. După doi ani, ea a descoperit că are o paiune foarte mare pentru artă și, deși nu avea niciun fel de studiu în domeniu, a simțit că trebuie să își asculte chemarea.

Sursa foto: Instagram

O artistă apreciată

O artistă apreciată

Femeia a fost încântată să afle că are talent la desen, iar acest lucru i-a deschis noi orizonturi în carieră. Ea nu consideră că dizabilitatea ei este o slăbiciune, ci din contră, o face puternică, ambițioasă, urmându-și cu tot sufletul pasiunea pentru artă. Ea are peste 40.000 de urmăritori pe rețelele sociale, inclusiv pe canalul său de YouTube, acolo unde postează mereu imagini cu picturile sale și împărtășește momente frumoase și din viața ei de familie.

Sursa foto: Instagram

O mamă exemplară

O mamă exemplară

Pe lângă faptul că este un traducător profesionist și o artistă talentată, Sarah este și o mamă extrem de implicată în creșterea fetiței sale, deși nu are mâini. Ea reușește să o îmbrace pe cea mică, să spele rufe, să facă ordine prin casă, să o spele pe micuță și chiar să o ridice. Cu toate că știa că maternitatea nu este ușoară, ea a demonstrat tuturor că poate să-și asume această provocare și să se descurce de minune. 

Sursa foto: Instagram

Citește și: "Îmi iubesc fata, dar urăsc să fiu mamă!" Reacția dureros de sinceră a unei mame a devenit virală

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Ce am învățat de când mi-a murit copilul, lumina ochilor mei, unicul motiv pentru care eu trăiam

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.