Rechizite fabricate în România pentru noul an școlar

Rechizite fabricate în România pentru noul an școlar

Redactor Divahair.ro

Vacanța de vară se află pe ultima sută de metri iar copiii încă încearcă să se bucure din plin de zilele libere rămase. Părinții, în schimb, încep lista de cumpărături și pornesc să colinde magazinele în speranța că vor găsi lucruri pe placul lor, dar și pe al picilor. Fabrica de papetărie Pintexim vine în ajutorul tuturor cu o gamă de rechizite școlare de cea mai bună calitate, cele din hârtie sau carton fiind 100% românești. Astfel, economisește timp și bani cu o scurtă vizită pe site-ul pintexim.ro și pregătește-ți învățăcelul cu cele necesare începerii noului an școlar!

Caiete, penare, pixuri, creioane colorate, să nu uităm de radiere, rigle și ascuțitori, dar nici de acuarele și numărătoare. Rechizitele școlare pot deveni o adevărată bătaie de cap pentru părinți, care încearcă să găsească articole de calitate și avantajoase ca preț. Cu toții știm că pregătirea pentru noul an școlar poate fi costisitoare, tocmai de aceea rechizitele sunt alese cu grijă.

articole pinteximDin fericire pentru părinți, există fabrica românească de papetărie Pintexim care importă şi produce rechizite pe placul ambelor tabere. Există două tabere? Desigur! Tabăra părinților, care au nevoie de articole avantajoase în raport calitate-preț și tabăra piticilor, care vor să aibă rechizite frumoase și amuzante. Prin urmare, iată câteva produse care nu trebuie să lipsească din ghiozdanului micului școlar!

Articole pentru școală

Fie este la început de drum și face primii pași în învățământ, fie are deja experiență de 1-2 ani în spate, copilul are nevoie de un set complet de rechizite la începerea anului școlar. Nimic nu trebuie să lipsească și de acest lucru trebuie să te asiguri tu, părintele responsabil. Astfel, lista de cumpărături trebuie să includă un alfabetar școlar, pentru micuții care se confruntă pentru prima dată cu literele, dar și o numărătoare, care va transforma număratul într-un joc distractiv. Cele două produse se găsesc pe site-ul Pintexim.ro și așteaptă din clipă în clipă să fie comandate.

 Alfabetar scolar
Alfabetar școlar  Numărătoare mare

Ascuțitori

Ce poate fi mai neplăcut decât un vârf tocit care face imposibilă conturarea și păstrarea liniilor desenelor? Pentru a rezolva problema, este nevoie de o ascuțitoare iscusită care va transforma vârfurile tocite în unele ca gata scoase din fabrică. Astfel, poți alege o ascuțitoare de plastic, rezistentă la căzături, pentru creioane de diferite dimensiuni care are margini speciale pentru a fi ţinută mai uşor în mână. Dacă vrei un articol util dar şi decorativ, o ascuţitoare în formă de glob pământesc este ideală.

https://www.pintexim.ro/1699-thickbox_default/ascutitoare-plastic-cu-grip-soft-centrum-83500.jpg    https://www.pintexim.ro/1701-thickbox_default/ascutitoare-plastic-glob-centrum-80476.jpg
Ascuţitoare cu grip soft  Ascuţitoare plastic Glob Pământesc

Acuarele

Dă-i șansa copilului să te încânte cu cele mai frumoase și viu colorate picturi, care pot fi realizate doar cu produse de calitate importate de Pintexim. Magazinul online s-a gândit la micul artist ce poate se ascunde în copilul tău și îți oferă o paletă variată de acuarele. Fie ești adeptul stilului clasic și vrei acuarele sub formă de pastile, fie alegi unele în tub sau borcan, poți fi sigur că nu vei da greș.

https://www.pintexim.ro/2522-thickbox_default/acuarele-6-culori-erichkrause-35167.jpg   Guase 12 culori - Centrum
 Acuarele 6 culori  Guase 12 culori - Centrum

Caietul studentului organizat

Acest caiet este tot ceea ce are nevoie un student sau un elev de liceu pentru a merge la cursuri. Este un "3 in 1" care nu este nici şampon, nici pastă de dinţi. Pintexim a creat primul caiet util studenţilor cu care pot arhiva documentele, cursurile şi notiţele. La sfârşitul caietului există un dosar mapă conceput pentru a păstra sau transporta la cursuri documente, un calculator, stiloul, pixul sau notiţe. De asemenea, cele 3 separatoare de la sfârşitul caietului sunt pregătite pentru a organiza documentele şi notiţele luate în timpul cursurilor şi a seminariilor. Cu 240 de pagini de aritmetică şi dictando, cu spiră, separatoare şi mapă, Organizer Notebook este tot ceea ce are nevoie un student. 

  https://www.pintexim.ro/594-thickbox_default/organizer-notebook-a4.jpg https://www.pintexim.ro/594-thickbox_default/organizer-notebook-a4.jpg
  Organizer Notebook A4  

Despre Pintexim.ro

rechizite pintexim

Cine este Pintexim.ro? Este o fabrică de papetărie 100% românească din Craiova, care produce şi importă rechizite. Încă de la apariția pe piață (1994), compania a urmărit să ofere produse și servicii de calitate și o politică a prețurilor orientată spre nevoile clienților. Astfel, reprezentații Pintexim pun la dispoziția cumpărătorilor articole de papetărie, rechizite școlare, produse pentru ambalare și marcare, comunicare și prezentare și instrumente de scris. O scurtă vizită pe site și îți vei face toate cumpărăturile cât ai zice pix!

 
fabrica de papetarie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.