S-a trezit după 4 zile de comă și a aflat că născuse între timp, deși nici nu știa că e însărcinată

S-a trezit după 4 zile de comă și a aflat că născuse între timp, deși nici nu știa că e însărcinată

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

O adolescentă s-a dus la somn cu o durere de cap puternică, a intrat în comă, s-a trezit patru zile mai târziu, față în față cu o veste extrem de șocantă: între timp, devenise mamă.

Ebony Stevenson, în vârstă de 18 ani, nu avea nici cea mai mică idee că era însărcinată, deoarece nu avea deloc burtă de gravidă, ciclul menstrual îi venise ca de obicei în cele 9 luni de sarcină și nici nu avusese grețuri matinale. Tânăra doar s-a simțit rău și s-a dus la culcare în noaptea de 2 decembrie, pentru a se trezi patru zile mai târziu în spital, când i s-a spus că devenise mamă.

Potrivit declarațiilor doctorilor, adolescenta avea are o afecțiune numită uter didelf, adică are două utere, dintre care în unul se dezvolta fiica ei Elodie (spre spatele corpului ei). Iar cel de-al doilea uter continua să menstrueze în mod obișnuit, fără să dea vreun semn de sarcină prezentă.

Tânăra mămică din Oldham, Greater Manchester, a declarant presei că nu s-a gândit vreodată că o să aibă copii. Cel puțin nu atât de curând, nu pentru următorii 10 ani. "Să te trezești dintr-o comă și să ți se spună că ai fost însărcinată și că ai dat naștere unei fetițe a reprezentat un moment cel puțin copleșitor. Întâlnirea cu copilul meu a fost atât de ireală. Se simțea… ca o experiență în afara corpului" – a declarat Ebony. M-am îngrijorat că nu mă voi atașa de fiica mea și nici ea de mine pentru că nu am avut timp să mă obișnuiesc cu ideea venirii ei pe lume, dar cred că este pur și simplu uimitoare. Este un miracol absolut. Nu aș schimba-o pe Elodie pentru nimic lume.

Ebony s-a dus la culcare pe la 8:30 seara, acuzând dureri de cap puternice. Mama ei Sheree a chemat ambulanța și, până au venit paramedicii, adolescenta a mai suferit încă 5 crize. Când aceștia au ajuns, au întrebat-o pe Sheree dacă fiica ei este însărcinată, ea negând cu vehemență. Cu toate acestea, ei au spus că această variantă este mai mult decât posibilă. Potrivit acestora, burta de gravidă care nu se văzuse până atunci a devenit vizibilă în urma crizelor avute de Ebony. Când a ajuns la spital, tinerei i s-a indus coma și a suferit o operație de cezariană de urgență. Medicii au descoperit faptul că adolescenta suferise o preeclampsie, o complicație apărută în sarcină responsabilă de creșterea tensiunii arteriale – de aici și crizele suferite până la venirea ambulanței.

Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?
Incepe quiz
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.