Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Ştii să alegi scutecul potrivit pentru pielea delicată a bebeluşului?

DivaHair

Orice mamă îşi doreşte cea mai bună îngrijire pentru bebeluşul ei şi vrea să îl protejeze de orice pericol extern. Şi cum pielea este cel mai mare organ al corpului, este extrem de important cu ce intră în contact pielea delicată a bebeluşului şi substanţele nocive din aceste produse.

Din acest motiv, banalul scutec este un element important pentru creşterea sănătoasă a copilului în primii ani de viaţă şi trebuie să fim sigure că evităm apariţia iritatiilor, a alergiilor şi chiar a eventualelor boli pe care un produs nepotrivit le poate provoca.

Ştiaţi că unele scutece conţin substanţe nocive, iritanţi, care pot provoca alergii sau astm? Aceste produse cu care copilul intră în contact din primele clipe de viaţă trebuie să fie sigure pentru sănătatea lui.

 

Cum recunoaştem un scutec sănătos? În primul rând nu trebuie să aibă miros. Dacă simţiţi orice miros de parfum sau chimic, acel scutec poate fi dăunător pentru sănătatea bebeluşului.

De asemenea, este important să consultaţi lista de ingrediente, dacă acestea sunt prezente pe ambalajul produsului. Absenţa ingredientelor pe ambalaj ar trebui să fie un semnal de alarmă.

Neapărat produsul trebuie să fie testat dermatologic şi stratul superior al acestora trebuie să fie super absorbant pentru a menţine pielea bebeluşului uscată în permanentă.

După numeroase teste, am descoperit noile scutece ecologice Bambo Nature care satisfac cerinţele oricărei mămici: asigura absorbţie incredibilă, sunt testate dermatologic împotriva tuturor alergiilor şi tipurilor de astm, sunt extrem de subţiri, plăcute la atingere şi au un preţ foarte avantajos.

În plus, scutecele Bambo Nature permit pielii bebeluşului să respire şi deţin eticheta Nordic ECO care reprezintă o garanţie că aceste produse nu conţin ingrediente dăunătoare pentru sănătatea copiilor, cum sunt parfumuri, loţiuni hidratante, materiale ignifuge, clorură de polivinil (PVC) sau parabeni.

La nivel internaţional, scutecele Bambo Nature sunt cunoscute drept “scutecele care nu irită”, întrucât sunt ideale chiar şi pentru pielea sensibilă şi pot fi utilizate că remediu pentru copiii care au făcut dermatită de scutec.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!