Tragedie înfiorătoare: o mireasă însărcinată a murit cu câteva minute înainte de a ajunge la altar!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

O tânără mireasă însărcinată în 6 luni a murit în urma unui accident vascular cerebral cu câteva minute înainte de a ajunge la altar, în Brazilia, cel ce trebuia să-i fie mire devenind părinteă unic pentru fiica nou-născută printr-o cezariană făcută de urgență.

Sursa foto Imgur

Jessica Guedes era însărcinată în șase luni și aparent sănătoasă când I s-a făcut rău. Familia sa a crezut pentru prima dată că are emoții puternice înaintea nunții. Jessica, asistentă de meserie, suferea, fără să știe, de preeclampsie și a murit în urma unui accident vascular cerebral cu câteva minute înainte de a ajunge la altar.
Ea a fost declarată în moarte cerebrală de către medici la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Logodnicul ei, pompierul locotenent Flavio Gonçalvez, în vârstă de 31 de ani, care aștepta deja la altar, a fost surprins de întârzierea miresei lui. În locul acesteia o rudă a apărut cerând ajutor pentru tânăra mama care aștepta în mașină.
Într-un interviu acordat revistei braziliene Crescer, mirele a spus: „Eram îngrijorat pentru că o așteptam la altar și nu mai venea odată. Un văr al ei a venit și mi-a zis că a leșinat. Am deschis ușa mașinii și ea era întinsă, dar și-a recăpătat conștiința pentru a vorbi cu mine. I-am spus: '' Iubito, sunt aici. Mi-a răspuns că totul este în regulă, dar că avea o durere severă la ceafă. În acel moment am scos-o din limuzină, am început primul ajutor și am cerut ajutorul prietenilor mei pompieri care erau acolo ca oaspeți.”

Sursa foto Imgur

Conform raportului medical, Jessica a avut un accident vascular cerebral, din cauza preeclampsiei și a sângerărilor interne, din cauza cărora chirurgii au fost nevoiți să îi scoată uterul.
Având în vedere gravitatea cazului, echipa medicală a efectuat o operație de cezariană pentru a salva viața copilului de 29 de săptămâni, iar tânăra mămică, care a fost declarată moartă cerebral, a decedat după operație.
Sophia s-a născut cu o greutate de 930 grame și o înălțime de 34 centimetri și se află în unitatea de terapie intensivă neonatală. Este probabil să fie țiinută în spital cel puțin două luni.

Articolul urmator Ce am învățat de când mi-a murit copilul, lumina ochilor mei, unicul motiv pentru care eu trăiam

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.