Nu Skin

Trucuri de la părinti căliți de viață pe care să le pui în aplicare, pentru a-ți face viața mai ușoară

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Atunci când devii părinte probabil te vei regăsi de multe ori în situații complicate și care par fără soluție. Uneori, poate ți-ai dori să existe un "buton fermecat" pe care să îl apeși și care să îl determine pe copilul tău să se comporte într-un anumit fel, însă din păcate, acesta nu există.

Poate că nu a scris nimeni un manual ideal de parenting, însă există câteva sfaturi minunate din partea unor părinți căliți de viață pe care le poți pune în aplicare în creșterea și educarea copilului tău. Divahair.ro îți prezintă, în galeria foto, câteva trucuri care îți vor face cu siguranță, viața de părinte viața mai ușoară.

Surse articol: BrightSide / Buzzfuse / Healthyway

Reacția în fața jucăriilor în magazine

Reacția în fața jucăriilor în magazine

Kristina Watts, mama unui băiețel de trei ani, a inventat un truc foarte bun pentru a opri tantumul copilului său în magazinul cu jucării. În cazul în care copilul aruncă furios o jucărie pe jos și spune că nu poate trăi dacă nu i-o cumperi, roagă-l să fotografieze acea jucărie.

Spune-i că îi vei trimite fotografia lui Moș Crăciun, astfel încă acesta să știe ce să îi aducă anul următor. Kristina spune că acest truc face minuni, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă. Copilul va poza jucăria și va aștepta răbdător să o primească. Mai târziu, poate chiar uita de aceasta.

Citește și: 12 greșeli neintenționate pe care le putem face ca părinți și care îi vor afecta pe copiii noștri mai târziu în viață

Ce poți face să calmezi un copil

Ce poți face să calmezi un copil

Acest truc a fost folosit de mulți părinți atunci când cel mic are o dispoziție schimbătoare. De câte ori copulul este agitat, coboară la nivelul lui și stai de vorbă câteva minute cu el până se calmează. Rămâi în acea poziție până când cel mic se simte mai bine și își poate continua activitatea.

Cum îl convingi să mănânce

Cum îl convingi să mănânce

Există o modalitate distractivă de a-l face pe copilul tău să mănânce un anumit fel de mâncare, fără a-l forța. Realizează o diagramă împreună cu el, în care să scrieți numele preparatului, iar cel mic poate oferi note acestuia, cu autocolante în formă de fețe zâmbitoare sau triste. În fiecare săptămână îl poți premia pe copilul tău dacă mănâncă tot din farfurie cu o activitate distractivă sau cu un cadou. Puteți alege mesele împreună și îl poți implica și pe copil în procesul de selecționare al preparatelor.

Citește și: Cum să îi faci pe copii să mănânce mai sănătos, fără să îi forţezi

Cum îl poți opri din plâns

Cum îl poți opri din plâns

Transformă totul într-un joc. Lasă-l să plângă câteva momente, apoi spune-i că este rândul tău să verși lacrimi. Repetă momentul de mai multe ori și observă cum se comportă. Probabil celui mic nu i se va mai părea la fel de interesant să plângă și astfel va renunța.

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta