Vezi prima poza cu bebeluşul Valentinei Pelinel!

Vezi prima poza cu bebeluşul Valentinei Pelinel!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Valentina Pelinel este în culmea fericirii! Ieri, pe 8 iunie, a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, care, spre surprinderea… nimănui, va purta numele Cristian. Este şi normal având în vedere că tatăl micuţului este, la urma urmei, Cristian Borcea! Însă Valentina susţine că nu din acest motiv a ales să îşi boteze astfel fiul, Cristian fiind numele pe care l-ar fi purtat fratele ei, care s-a născut prematur cu un an înaintea ei, însă nu a supravieţuit decât 10 zece zile.  

Fiindcă şi-a făcut un obicei din a-şi ţine la curent fanii de pe Facebook cu cele mai importante evenimente din viaţa ei, Valentina nu a putut să nu facă publică prima poză cu băieţelul ei, chiar pe pagina sa virtuală.

Imaginea care a primit deja peste 35.000 de like-uri a fost surprinsă la doar câteva ore după ce bebeluşul a venit pe lume. Odată cu această fotografie, Valentina a mai dezvăluit că micuţul va purta două prenume: Milan Cristian. "Milan" este de origine slavă, care înseamnă “cel bun la suflet, cel care are milă”.

Surse foto: Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.