11 idei de cadouri elegante pentru nuntă

11 idei de cadouri elegante pentru nuntă

Redactor Andreea Baluteanu

Multe cupluri decid să renunțe la obiceiul tradițional al darului, așa cum mulți nuntași preferă să însoțească plicul cu bani de un cadou plin de semnificație, care să cinstească iubirea celor doi miri sau să le cimenteze viitorul drum împreună.

Dacă te regăsești și tu în această categorie și dorești să răspunzi invitației la nuntă cu un obiect perfect ales, care să amintească și peste ani perechii de momentele magice în care ați sărbătorit împreună iubirea, noi îți oferim în rândurile de mai jos câteva idei care îți vor merge direct la inimă!

11 cadouri elegante pentru o nuntă ca în povești

Căutând cadoul perfect pentru un cuplu îndrăgostit, ne-a apărut în cale un magazin online plin de idei fantastice. Este vorba despre ejuliana.ro, locul în care mirii se vor simți ca acasă, înconjurați numai de cadouri la fel de speciale precum iubirea lor. Juliana intuiește cele mai ascunse dorințe și îndeplinește cele mai fierbinți vise, astfel că tu le poți oferi mirilor care te-au onorat cu invitația la nunta lor obiecte pline de semnificație, ce le vor aminti întotdeauna de cel mai frumos moment din viața lor, cel în care și-au unit destinele.

Vezi la ce ne gândim, în rândurile de mai jos!

Ceea ce ne-a impresionat de prima dată când am accesat magazinul online ejuliana.ro au fost ideile cuceritoare de cadouri, ce grupau mai multe obiecte pline de semnificație. Cu alte cuvinte, nu te mai afli în situația de a colinda singură magazinele, în căutarea disperată a unui dar potrivit, ci vine el la tine, frumos împachetat într-o cutie elegantă și gata să fie livrat fericitului cuplu.

Începem lista de cadouri de neuitat cu setul din colecția Amore by Juliana, ce conține o ramă în formă de verighete, decorată cu ștrasuri, într-o tonalitate glam de argintiu, în care cei doi viitori miri își vor agăța fotografia ce le va rămâne imprimată în inimă pentru toată viața. Cadoul mai include și potcoava ce poartă noroc îndrăgostiților, aducând prosperitate și belșug în casă și apărându-le dragostea de spirtele rău-voitoare. Întreabă orice cuplu proaspăt căsătorit și îți va spune că cea mai importantă hârtie din existența împreună este certificatul de căsătorie. Asigură-te că nu va ajunge niciodată prizonier într-un sertar din neatenție, ci le va lumina mereu chipurile cu un surâs atunci când îl vor vedea stând mândru în suportul de certificat de nuntă!

Mizează pe aceeaşi eleganță sublimă cu un cadou în care să incluzi rama foto și suportul pentru certificatul de căsătorie. Rama se va potrivi de minune cu cuibușorul de nebunii, fiind placată cu argint și decorată cu un șirag de strasuri de cristal, toate strălucind la fel de feeric precum sentimentul iubirii. Mai departe, caseta suport pentru certificatul de căsătorie e întovărășită de o cutie elegantă: îți garantăm că va fi postată cu tot fastul de cei doi îndrăgostiți în bibliotecă, pe birou, pe noptiera de lângă pat: peste tot e la fel de aproape de sufletul lor!

Mirii vor avea o mulțime de fotografii prețioase, ce merită păstrate într-un mediu cel puțin la fel de important. Este motivul pentru care cadoul ce include un album foto marcat cu MRS și MR trebuie neapărat oferit fericitului cuplu. Nelipsit e și suportul pentru certificatul de căsătorie, decorat cu festivele inimioare și fluturi și prins cu panglica mătăsoasă.

Cu greu ne putem gândi la un moment mai intim, luminat de simplitate și de dragoste profundă, decât dimineața în care cei doi îndrăgostiți îşi beau cafeaua. Tocmai de aceea, setul de căni de porțelan cu mesaj special pentru ea și pentru el va reprezenta un cadou elegant pentru nuntă. Însoțește-l de o ramă foto rafinată, albă precum rochia de mireasă și pură precum iubirea, cu mesajul I Do, în care cei doi vor imortaliza cel mai important moment din viața de cuplu!

Cadoul de mai jos reprezintă una dintre mai bune combinații între practic și emoție, exact cele două caracteristici pe care ar trebui să le întrunească un dar de nuntă. Pe de o parte, vei oferi o casetă de verighete elegantă, într-o nuanță dulce de nude, de o delicatețe care îi va cuceri pe îndrăgostiți. E minunată pentru a adăposti bijuteriile înainte ca acestea să ajungă la miri în fața altarului, dar și ulterior, dacă cei doi vor avea nevoie de un spațiu de depozitare (de exemplu, când fac curățenie împreună). De partea cealaltă, am discutat deja despre atuurile suportului de certificat de căsătorie, darul inclus în acest pachet strălucind cu detalii pline de glamour.

Oricine a participat la o nuntă își amintește de emoționantul (și deliciosul) moment al tăierii tortului miresei. Oferă-le celor doi miri un cadou deosebit: un cuțit de tort numai al lor, pe care să nu fie nevoiți să îl înapoieze la restaurant și care să le rămână pentru totdeauna aproape. Darul este completat de un suport pentru certificatul de căsătorie, pe care îl poți personaliza. Ambele obiecte sunt placate cu argint, de o calitate ireproșabilă, întruchipând un cadou plin de eleganță.

Reunim în cadoul de mai jos potcoava despre care ți-am povestit deja că are o semnificație aparte: simbol al norocului, al belșugului și al iubirii pe care le dorești celor doi oameni dragi ție, ce își unesc destinele. Obiectul este placat cu argint în două tonuri, cu acel rafinament cu care Juliana te-a obișnuit deja. Cadoul este completat cu suportul de certificat de căsătorie la vederea căruia cei doi miri se vor topi și mai tare de fericire.

În continuare te tentăm cu un cadou alcătuit dintr-o ramă foto dublă, decorată cu atât de magicul &, simbol al contopirii în dragoste. Rama foto, în nuanțe ivoire delicioase, e marcată cu MR și MRS argintate, ceea ce conferă o doză necesară de strălucire cadoului. Pe lângă rama dublă, darul mai conține și un suport glam pentru certificatul de naștere, prezentat într-o cutiuță elegantă. Pe noi ne-a cucerit această idee plină de inspirație de cadou elegant de nuntă marca Juliana.

Ne jucăm puțin cu designul și păstrăm același concept de mai sus și în următorul cadou: rama foto e decotarată cu simbolicul „I Do” și cu un mesaj emoționant („Two small words and a lifetime of meaning” – tr.red. „Două cuvinte mici și o viață plină de semnificaţie”). Suportul pentru certificatul de naștere este îmbrăcat în strălucire de argint și decorat cu o panglică albă plină de delicatețe.

Nu ne putem despărți de seturile de rame și suporturi de certificat de nuntă și îți prezentăm în rândurile de mai jos încă unul! Rama e concepută sub formă de inimă, cel mai plin de putere simbol al iubirii, dantelată și placată cu argint, devenind un obiect prețios de care mirii nu se vor mai despărți. Suportul e placat la rândul său cu argint și învelit cu o fundiță de satin.

Încheiem cea mai plăcută listă pe care am conceput-o vreodată cu un cadou perfect. Începem de la o ramă foto placată cu argint, decorată cu inimi și motive romantice, pline de dragoste, în care îndrăgostiții vor include fotografia lor preferată. Continuăm cu suportul de certificat de căsătorie imprimat cu inimi și clopoței ce vestesc iubirea. Desăvârșim cadoul cu o potcoavă ce aduce numai bine în viața fericitului cuplu: prosperitate, bogăție și noroc.

Suntem sigure că te-am inspirat cu fabuloasele idei de cadouri elegante pentru nuntă de mai sus! Fă-le o bucurie mirilor, înainte sau după ce pășesc în fața altarului și oferă-le acel dar plin de semnificaţie, pe care îl vor proteja la fel ca pe iubirea lor. Vizitează ejuliana.ro și descoperă selecția de cadouri de nuntă pline de rafinament și de iubire!

Ce fel de nunta ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de nunta ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.