11 instantanee care fac deliciul oricărei nunți

11 instantanee care fac deliciul oricărei nunți

Redactor Andreea Baluteanu

Nunta, unul dintre cele mai semnificative și mai pline de dragoste și de candoare momente din viața noastră, are loc în acea zi magică pe care o vei ține minte cât vei trăi… și după aceea. Un regal al iubirii, un eveniment ce trece precum o clipă în care sufletul îți zboară, ridicat de la pământ de atât de multă fericire.

Nunta e însă, în același timp, un amalgam atât de copleșitor de emoții, încât la un moment dat există riscul de a te pierde. Evident, nu vei putea fi peste tot în același timp și e mai mult decât limpede că vor exista atât de multe experiențe minunate pe care le vei pierde. Sau… nu?

Odată cu invenția aparatului de fotografiat și cu momentul în care primul om a învățat să capteze o emoție indescifrabilă pe film, am căpătat posibilitatea de a ne aminti de un moment pentru totdeauna. De aceea, albumul de nuntă e poate cel mai important obiect fizic care va rămâne în urma celui mai fericit eveniment din viața ta, mai valoros decât verighetele ce vă unesc. Noi vrem să punem umărul la bucuria ta și îți spunem azi care sunt instantaneele ce vor cuprinde în ele sufletul fiecărei nunți!

Nunta ta în imagini: 11 fotografii pe care trebuie să le ai

Crede-ne, nu ne place nici nouă ideea de a fi la fel precum ceilalți, de a adăposti în albumul de nuntă poze pe care știi că le are toată lumea. Dar există câteva instantanee unice ce vor capta spiritul evenimentului și esența dragostei voastre și de care orice mire și orice mireasă au nevoie. Nu te teme însă, un fotograf talentat va ști să dozeze lentila aparatului cu emoție și va face ca fiecare fotografie să fie unică.

Cu ajutorul minunaților artiști de la Mira Foto Video, îți arătăm mai jos care sunt instantaneele ce fac deliciul oricărei nunți. Descriindu-se drept o echipă formată din oameni tineri care iubesc ceea ce fac, veseli, spontani și pasionați de frumoasa lor meserie, profesioniștii de la Mira Photo Video și-au asumat misiunea de a surprinde emoțiile oamenilor și de a-i ajuta să le retrăiască prin simpla privire a unei fotografii.

Iată care sunt câteva dintre pozele cu care îți vei clăti și tu ochii în albumul de nuntă!

Invitațiile, verighetele, rochia, voalul, accesoriile

Cu alte cuvinte, micile tale aliate în ziua nunții, obiecte încărcate de o semnificație deosebită. Chiar dacă sunt lipsite de suflet, le-ai înzestrat tu cu dragoste, ceea ce le conferă o importanță aparte. Asigură-te că fotograful pe care îl alegi surprinde în instantanee pline de creativitate toate aceste mici mărturii ale iubirii tale nepieritoare.

Buchetul

Îi asigurăm un capitol separat, nu neapărat datorită faptului că florile sunt vii și nu pot fi încadrate la categoria „obiecte”, dar și pentru că este, practic, o parte din tine. Vei avea nevoie atât de imagini separate cu buchetul, dar și de fotografii în care să străluciți împreună. Bonus: instantaneul cu buchetul este o modalitate perfectă de a posta pe rețelele sociale imagini de la nunta ta dacă ești o persoană discretă care preferă să nu se afișeze pe Facebook și pe Instagram într-un moment atât de semnificativ.

Oamenii

Rudele, prietenii, colegii, părinții... cum ar putea să lipsească din albumul tău de nuntă? Firește că nu ai cum să îi pierzi din vedere, dar roagă-ți fotograful să îi surprindă în ipostaze spontane, neașteptate, cele care sunt cele mai pline de emoție și de autenticitate. Noi mărturisim că ne simțim fericite numai când ne uităm la imaginea de mai jos.

Tu și domnișoarele de onoare

Sunt prietenele tale cele mai bune, amintirea unei vieți pline de distracție, care va deveni și mai frumoasă acum, că ești o doamnă. Alături de ele iese la iveală acea latură lipsită de griji și jucăușă, atât a ta, cât și a lor, așa că suntem convinse că veți fi protagoniste ale unor instantanee mai mult decât memorabile. Noi suntem admiratoarele imaginii de mai jos!

Un sărut

Nu numai unul, firește! Dar nu trebuie să lipsească din albumul vostru acea pecetluire a jurământului iubirii. Vei vedea că, dacă ești reticentă să pozezi și nu te simți în largul tău într-un instantaneu clasic, te vei simți de îndată eliberată atunci când îți va atinge buzele cu ale sale.

Mesele

Doar nu te-ai chinuit degeaba să le aranjezi atât de frumos! Suntem sigure că ai petrecut ore întregi pe Pinterest, „storcându-ți” imaginația pentru a veni cu cea mai originală idee și nu avem nicio îndoială că ți-a ieșit. Roagă-l pe fotograf să surprindă în imagini colorate decorurile de la nunta ta, dar înainte să sosească oaspeții: știi prea bine că după aceea nimic nu va mai fi la fel!

Romantismul

Și un sărut e romantic, e adevărat, dar aici ne referim la un cadru plin de emoție și de sensibilitate care să rezoneze cu iubirea voastră. Totul depinde de locația evenimentului: poate fi un parc, un castel, o grădină sau valurile mării. Ne place la nebunie poezia instantaneului realizat de cei de la Mira Photo Video, în care mireasa își așază tandru capul pe umărul mirelui, undeva pe o bancă în fața unui lac de poveste.

Dansul mirilor

Din nou, ai exersat pentru el ore în șir, așa că e musai să rămâi cu cel puțin o amintire de pe urma sa. Nu te teme, în poză nu se va vedea dacă ai încurcat pașii sau dacă el a uitat să te învârtească, așa că emoția va fi liberă de orice posibilă stângăcie (deși trebuie să știi că tocmai aceste defecte sunt cele mai drăgălașe). Voi doi, un ring de dans și norii de fum, împletindu-se romantic cu poalele rochiei tale: ce poate fi mai frumos de atât?

Tu

O mireasă are nevoie de o fotografie singură. Vei face sute de poze alături de invitați și de iubitul tău, dar, fiindcă ești vedeta zilei tale, e musai să te lași imortalizată și de una singură. Așa cum îi șade bine unei celebrități. Ia și buchetul cu tine și nu ezita să încerci cele mai simpatice, mai glam, mai năstrușnice și mai „deosebite” poze.

Voi doi

Dacă ești tu, trebuie să fiți și voi. Aici e indicat atât să vă lăsați inima să grăiască, dar și să ascultați indicațiile fotografului, care a stat toată ziua cu ochii pe voi și știe ce vi se potrivește cel mai bine!

Locația

Chiar dacă nu te căsătorești pe fundalul nepieritor al munților semeți, cu siguranță vei avea fotografia cu locația ta perfectă. Nu contează că ești la mare, la țară (e și mai frumos) sau în oraș, un fotograf talentat va ști să descopere o priveliște care merită imortalizată. Poate fi un colț de rai din natură sau chiar un perete cu graffiti, important e să spună ceva despre voi.

Acestea sunt numai câteva dintre instantaneele ce vor face deliciul oricărei nunți! Apelează și tu la mirafotovideo.ro, fotografii talentați ce oferă o gamă variată de servicii pentru nunți, botezuri, serbări școlare, ședințe foto cu cei mici sau ședințe trash the dress. Să fie cu fericire și cu iubire nepieritoare, mai rămâne să îți urăm!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.