Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

8 fotografii must-have pentru o mireasă în ziua nunții

Vineri, 18.05.2018

Ziua nunții: spune-ne un singur moment mai frumos, mai emoționant, mai puternic decât această ocazie plină de fericire. Unicitatea acestui eveniment, sentimentele care te copleșesc, visele din copilărie ce devin realitate, iată numai câteva motive pentru care e posibil ca în ziua nunții să fii atât de amețită încât să uiți să bifezi pași importanți.

Tocmai de aceea, noi credem că listele alcătuite înainte de ziua cea mare te vor scoate din încurcătură. Iar cele mai utile se dovedesc a fi cele cu fotografii must-have. Noi le-am adunat pe cele mai importante și ți le prezentăm în rândurile de mai jos! Ai grijă să îi oferi lista fotografului tău, pentru a te asigura că acesta nu ratează niciunul dintre aceste momente cu totul și cu totul speciale!

8 fotografii pe care nu le poți rata în ziua nunții tale

A alege fotograful pentru nuntă e una dintre cele mai importante decizii pe care le vei avea de luat. Noi îți recomandăm să studiezi cu atenție portofoliul, analizând fiecare imagine și încercând să te imaginezi ca fiind protagonista ei. Vei ști atunci când l-ai descoperit: ca și sufletul, există un fotograf-pereche care te așteaptă să îți dăruiască tot talentul său. Noi avem încredere deplină în Magic Photo Events: specializat în fotografii glam, clasice sau retro, fotograful îți va oferi acele imagini de poveste pe care le vei privi plină de emoție la orice vârstă.

Cu ajutorul Magic Photo Events, îți prezentăm în rândurile de mai jos fotografiile de care are nevoie orice mireasă în ziua nunții sale!

Fotografia cu mirele/nașii/părinții/familia/prietenii


Sfatul nostru: încearcă să nu ratezi niciun om care ți-a călcat pragul nunții, imortalizând momentul alături de el. Știm, e dificil, și ai nevoie de o organizare perfectă. Tocmai de aceea, ar fi recomandat să transmiți fiecărui invitat că trebuie să fii trasă de superba mânecă a rochiei, pentru a te asigura că ai bifat poza obligatorie cu el. În altă ordine de idei, fotograful se va ocupa cu siguranță să te „prindă în poză” alături de părinți, nași și domnișoare de onoare.

L-am lăsat pe El la o parte, pentru că nu există niciun dubiu că veți avea cel puțin o fotografie împreună. Mixează cadrele profesionale cu cele spontane; un fotograf plin de har le va bifa cu pasiune și pricepere pe toate.

Fotografia cu accesoriile tale și ale lui

Buchetul, pantofii, bijuteriile și toate celelalte accesorii care îți compun apariția au locul lor de onoare în galeria fotografiilor must-have pentru orice mireasă. Alcătuieşte un cadru plin de sensibilitate și mizează pe experiența și pe „ochiul” de artist al fotografului tău: el va ști cu siguranță cum să le pună în evidență. Convinge-l și pe el să participe: uite cât de bine arată cadrul de mai jos cu ceasul mirelui!

Fotografia cu inelele

Cum ar putea să lipsească tocmai simbolurile sfințite ale dragostei voastre? Verighetele și inelul de logodnă sunt mai mult decât bijuterii, reprezintă un angajament de iubire și credință. Adorăm imaginea surprinsă de Magic Photo Events!

Fotografia în care te pregătești

Unele dintre cele mai emoționante momente din viața unei mirese sunt legate de pregătirea sa. Nu rata șansa de a imortaliza aceste clipe: când mama sau domnișoara de onoare te închid la rochie, când pulverizezi câțiva stropi ademenitori de parfum, când îți aranjezi părul sau machiajul. În ziua nunții suntem stresate și tensionate și de cele mai multe ori uităm cu totul să ne bucurăm de magia acestor momente.

Fotografiile cu El

Chiar dacă nu îi place să pozeze, trebuie să îl convingi să o facă. Ai nevoie de cel puțin câteva ipostaze: când se aranjează, alături de părinți, frați și cavalerul de onoare, cu prietenii și, cel mai important, atunci când te vede pe tine pentru prima oară. Crede-ne, aceste imagini vă vor face viața și mai frumoasă peste ani.

Cel puțin un moment amuzant/romantic cu voi

Adevărul e că orice fotograf de nuntă este atent să surprindă momentele în care sunteți tandri, „lipicioși”. Dar un profesionist plin de talent va „vâna” cu aceeași ardoare clipele amuzante, micile gafe, cele care redau de fapt esența vieții împreună și fotografiile atipice, precum acest superb cadru cu o mireasă cu geacă de piele și bocanci.

Fotografii din biserică, de la cununia civilă și de la restaurant

Nu uita de cele mai emoționante momente din lăcașul Domnului, de tremurul surprins în acel „da” de la starea civilă și de toată distracția de la restaurant!

Fotografii cu invitații

Nu doar împreună cu tine, ci și separat. Prietenele tale când te privesc emoționate, tata cel mândru și neapărat micuța și adorabila domnișoară de onoare!

Bineînțeles, un album foto nu va conține doar aceste fotografii, dar ele sunt must-have pentru orice mireasă. Asigură-te că îi înmânezi această listă fotografului tău! Apelează la Magic Photo Events dacă vrei să ai garanția că se vor regăsi toate în portofoliul tău, și că imaginile vor cuceri cu calitatea, emoția și sensibilitatea pe care le răspândesc!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!