Nu Skin

Atmosferă de lux la evenimentul tău, cu limuzinele de închiriat de la 123 LIMUZINE  

Redactor Divahair.ro

Indiferent că este vorba de evenimente din viața personală sau din mediul privat, 123 LIMUZINE îți propune cele mai bune oferte pentru închirierea de limuzine! Poți apela cu încredere la echipa 123 LIMUZINE atât pentru servicii profesionale de închiriere limuzine, cât și pentru servicii suplimentare, pentru ca tu să te bucuri de o experiență deosebită, în cadrul unui eveniment memorabil!

123 LIMUZINE se mândrește cu un parc impresionant de peste 20 de limuzine pentru toate gusturile: limuzine clasice, moderne sau de epocă! În funcție de model, capacitatea unei limuzine diferă de la 6 la 18 persoane, însă fiecare dintre acestea vine la pachet cu următoarele dotări de bază: tapițerie din piele, geamuri fumurii, sisteme moderne de iluminat și climatice, TV+DVD player, sonorizare modernă SURROUND, minibar, fraperie și gheață pentru șampanie.

O limuzină închiriată poate fi un detaliu special în cadrul evenimentului tău. Ajută la crearea unei atmosfere deosebite și conferă stil, mister, chiar și un aer luxos. Iar varietatea de modele de limuzine de închiriat îți oferă posibilitatea de a alege una pentru orice tip de eveniment!

Pentru evenimente personale, cum ar fi nunta sau botezul, poți alege un model special – limuzina de epocă Excalibur, cu capacitate de 10 persoane! Aceasta este perfectă și pentru o petrecere privată între fete (zi de naștere sau petrecerea burlăcițelor), numărându-se printre modelul preferat de femei grație design-ului retro. Pentru evenimente de cuplu, cum ar fi o aniversare sau o cerere în căsătorie, transportul poate fi asigurat cu stil printr-o limuzină de capacitate redusă, cum ar fi limuzina Cadillac DeVille (6 persoane) sau limuzina Hover (7 persoane). Iar pentru o petrecere „între bărbați” (cum ar fi petrecerea burlacilor), alegerea perfectă va fi unul din cele două modele de limuzine Hummer: modelul H3 cu o capacitate de 10 persoane, sau model H2, cu o capacitate de 18 persoane.

Tot la categoria de servicii pentru evenimente personale, în cazul în care dorești o limuzină de închiriat pentru nuntă sau botez, sigur amândoi veți fi încântați să aflați că puteți scăpa de câteva griji, grație serviciilor suplimentare asigurate de 123 LIMUZINE. Pentru nuntă, echipa te ajuta cu: fum greu și gheață carbonică (perfecte pentru ringul de dans), porumbei, furatul miresei cu talibani / americani / Mickey Mouse, sau dansatoare orientale. Iar pentru botez, serviciile suplimentare disponibile sunt: fântână de ciocolată sau momentul magic al celor 3 ursitoare (care vor prezenta un text creat special pentru cel mic).

Desigur, limuzinele de închiriat îți vin în ajutor și în cazul petrecerilor private sau în scopuri business. Vei avea din start o atmosferă de petrecere dacă, pentru petrecerea privată a firmei, transportul va fi asigurat de o limuzină cu capacitate mare, cum ar fi limuzinele Hummer (10/18 persoane), Chrysler sau Excalibur (fiecare cu o capacitate de 10 persoane). Lăsând însă distracția deoparte, o limuzină închiriată poate fi o idee practică și în cazul în care ai invitați din alt oraș sau din străinătate, pentru transport de la și/sau către aeroport sau gară, sau pentru transportul în oraș. Cu siguranță vei impresiona chiar și cea mai pretențioasă persoană, iar discuțiile de afaceri sigur vor decurge mult mai plăcut grație modalității deosebite de transport!

În plus, limuzinele de închiriat de la 123 LIMUZINE nu stau doar în București! Ele pot veni în orice oraș al țării, astfel că poți profita de serviciile de închiriere a limuzinelor și în orașe precum Timișoara, Ploiești, Pitești, Cluj, Târgoviște, Constanța, Brăila, Giurgiu etc.

De altfel, dacă nu dorești să închiriezi o limuzină, însă ai prefera să ai transportul asigurat prin propriul autoturism, dar și să consumi alcool, poți apela strict la serviciul de închiriere a unui șofer. Echipa 123 LIMUZINE este orientată către satisfacția clientului, iar șoferii impresionează prin profesionalism, atenție la detalii, însă în același timp și prin eleganță și discreție. Vei fi pe mâini bune, iar transportul va fi confortabil și în siguranță!

La 123 LIMUZINE vei găsi cel mai bun raport calitate-preț, în special dacă soliciți o ofertă și rezervi o limuzină cu X luni înainte de eveniment! În plus, poți beneficia de diverse discount-uri: pentru limuzinele închiriate prin agenții, pentru limuzinele închiriate în perioadele de post sau extrasezon, sau pentru un pachet complet de nuntă (limuzină închiriată, fum greu și gheață carbonică, șampanie, fântână de ciocolată și porumbei – mireasa va beneficia de o probă de machiaj gratuită).

Intră acum pe site-ul 123 LIMUZINE, www.123limuzine.ro, pentru a afla mai multe despre serviciul de închiriere al limuzinelor (dotări, capacitate, prețuri), dar și despre serviciile suplimentare disponibile. Tot pe site vei găsi toate datele pentru a contacta echipa. Alege limuzinele de închiriat de la 123 LIMUZINE și creează momente speciale și amintiri deosebite atât pentru tine, cât și pentru toți cei din jur!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta