Ce nu trebuie să lipsească din geanta niciunei mirese

Ce nu trebuie să lipsească din geanta niciunei mirese

Redactor Andreea Baluteanu

agenda in geanta

Nebănuite sunt lucrurile pe care le poți găsi în geanta unei femei. Și nu aș vrea să deschid cutia Pandorei. Știu că împreună am putea scrie o lista lungă, lungă.

Acum, fără să glumesc, vreau să vă povestesc despre un lucru foarte important, care nu ar trebui să lipsească din geanta niciunei femei. Mai exact niciunei femei care urmează să se căsătorească, și anume agenda de nuntă! Indiferent sub ce formă e ea: că e un caiet, o agendă obișnuită sau o agendă specială. Important e să îți fie aproape când îți vine inspirația sau când ai de notat ceva important.    

Știu că multe o să spuneți că e inutil să-i mai purtați de grijă. Că nunta trece repede și nu merită investiția, indiferent cât de mică ar fi. Da, așa este! Dar agenda de nuntă va fi cea care îți va aminti peste ani ce ai simțit când ai organizat marele eveniment, ce ți-ai dorit și ce a ieșit.    

Ea va păstra o mulțime de amintiri care altfel vor fi uitate. În plus, o agendă îți va face viața mai ușoară. O nuntă nu e chiar simplu de organizat, dar cu o agenda în mână poate deveni floare la ureche. Că să nu mai zic că, dacă ai în mână agenda potrivită, va fi chiar distractiv.   

Când am decis să fac o agendă de nuntă, primul gând care mi-a venit în minte a fost să fac un produs care să descrețească frunțile (atunci când lucrurile ies altfel decât ți-ai dorit), să aducă zâmbete de bucurie ori de câte ori o deschizi (așa frumos să fie desenată) și mai ales să facă miresele mai fericite. Și nu atât în ziua nunții, cât pe întreg parcursul pregătirilor. 

Toate miresele care au trecut pragul atelierului meu sunt mirese care își doresc să facă evenimente remarcabile în memoria celor dragi. Dar această cursă e periculoasă. Unele au depășit linia și au trecut într-o zonă nefastă de stres. Am încercat de fiecare dată să le arăt că eu una sunt aici pentru ele și că totul o să iasă bine, indiferent dacă acel bine nu e cu precizie milimetrică ceea ce și-au dorit ele. Dar stresul uneori e mare. Și nu toți cei din jurul lor le înțeleg temerile.   

Așa că m-am apucat de scris și de conceput o agendă de nuntă, care a devenit repede un must have pentru mirese. Și mare mi-e bucuria când îmi trimit poze și îmi povestesc că nu se mai pot despărți de ea. Am făcut-o cu gândul la ele. La miresele care vor ajunge să o deschidă. Care vor căuta răspunsuri la o mulțime de probleme. Care vor visa cu ochii deschiși în miez de noapte. Care se vor speria că nu mai au timp suficient pentru a organiza tot ce au în minte sau care vor sta cu teama permanentă că au uitat ceva. 

agemda bride
lady cozac lady cozaac

Așa ca agenda Plan & Have Fun nu e o simplă agendă. E ca o carte care îți permite să îți iei notițe, să te organizezi în tabele sau să scrii amintiri.

Tot în ea vei putea ține în frâu bugetul, urmărind cheltuielile într-un timeline lunar. Vei ști câtă băutură trebuie să le pui pe masă invitaților și ce torturi sunt în vogă. Vei ști ce să le ceri fotografilor sau cum să îl ajuți pe viitorul tău soț să își aleagă costumul în așa fel încât să i se potrivească perfect. Am presărat peste tot sfaturi care să îți fie utile. Și te asigur că nu am uitat nimic. Sau cel puțin nimic important :)

Am căutat să aduc echilibru în toate. Să aduc sugestii potrivite pentru cei care vor nunți care să nu-i coste o avere, dar în care să se simtă că au pus suflet. Am vrut ca tu să simți că ai o prietenă atunci când totul ți se pare că o ia razna. Știu că nu pot fi lângă tine, chiar dacă mi-aș dori, dar am încercat să te ghidez în așa fel încât să zâmbești cât mai des. Să știi că totul e sub control :) Și nu te îngrijora. E normal să mai ia lucrurile foc. Nu e grav! Acela e momentul în care e bine să îți cauți culorile și să începi să colorezi. Nu râde! În momente tensionate, 5 minute de colorat ar putea să facă minuni. De aceea ai, la finalul agendei, câteva pagini speciale pentru asta.

Nu contează dacă mai ai un an până la nuntă sau câteva luni. Agenda îți va fi potrivită în orice situație. Timeline-ul nostru este orientativ. Tu trebuie să bifezi lucrurile din el în ritmul tău. Nimic nu e bătut în cuie. Și acum, între noi fie vorba, lunile de foc, când toate scapă de sub control, sunt cele dinainte de nuntă. În realitate, cele mai multe pregătiri se întâmplă atunci.    

Scopul meu principal este să îți arăt cât de importantă este o agendă de nuntă. Cum te poate ajuta și îți poate lua de pe cap o grămadă de stres. Dacă am reușit, indiferent de alegerea efectivă a produsului care va face asta pentru tine, eu voi fi fericită. Dă-mi doar de veste pe pagina de Facebook! Chiar aș fi tare bucuroasă să știu că planificarea nunții tale e mult mai FUN cu o agendă în geantă :)

Textul pe care tocmai l-ai citit a fost scris chiar de Lady Cozac, creatoarea minunatei agende de nuntă "Plan and have fun"!  Am vrut să aflăm de la ea secretul unui produs care a devenit atât de popular. Ei bine, cheia este în a face totul cu bucurie. Chiar și stresanta organizare a unei nunți. Spor la pregătiri, fetelor!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.