Cum decizi ce inel de logodnă îți dorești

Cum decizi ce inel de logodnă îți dorești

Redactor Divahair.ro

Inelul de logodnă reprezintă un simbol al primului pas important în celebrarea iubirii veșnice. Acesta devine și un accesoriu pe care îl vei purta pentru totdeauna, motiv pentru care trebuie să decizi ce model este pe placul tău. Indiferent că alegi inelul alături de partener sau îi oferi o idee cât mai clară despre ce-ți dorești, acesta trebuie să știe care sunt preferințele tale. Nu uita că inelul de logodnă înseamnă promisiunea unei vieți împreună, iar acesta va încorpora atât iubirea dintre tine și partener, cât și personalitatea ta. Iată câteva idei care te vor ajuta să decizi ce inel vei purta când spui „da” și mereu după aceea:

Oferă o imagine relației tale de cuplu

Prin inelul de logodnă, partenerul tău alege să ducă relația într-un nou punct, mai matur, plin de responsabilitate și afecțiune. Gândește-te cum vezi cuplul pe care îl formezi cu acesta și cum arată bijuteria care vă reprezintă. Decide între tradițional și nonconformist, pentru a începe dintr-un punct cât mai clar. Un cuplu tradițional poate fi reprezentat de un inel delicat, cu diamant, în vreme ce unul nonconformist se face remarcat printr-o bijuterie îndrăzneață, care atrage atenția de la depărtare. Alege un inel aur alb cu diamant sau unul cu piatră, precum safirul. Detali aici. Gândește-te și la energiile pe care le emană pietrele pe care le preferi pentru inel și alege-o pe cea care te poate încărca pozitiv zi de zi.

maini impreunate in jurul unei cutii cu un inel

Ține cont de ceea ce ți-ai dorit mereu

Cu siguranță ai deja o listă de preferințe în ceea ce privește una dintre cele mai importante bijuterii pe care le vei purta. Multe femei știu cu ani înainte ce tip de inel își doresc pentru clipa în care partenerul va pune marea întrebare. Un inel din aur alb sau galben, cu diamant sau piatră colorată, toate acestea sunt opțiuni potrivite, în funcție de personalitatea ta. Fă o listă cu tipurile de inele pe care le îndrăgești și pe care ți-ar plăcea să le porți indiferent de ținută sau ocazie. Rămâi, totuși, deschisă la noi opțiuni, mai ales dacă discuți deschis cu partenerul despre acestea. Poți decide chiar alături de el, în timp ce căutați inelul în magazinele fizicepersoană sau online.

Cum alegi un inel cu diamant

Dacă te-ai hotărât la inelul cu diamant, ține minte că acesta este unul foarte prețios, iar diamantul trebuie să reprezinte cât mai bine delicatețea și valoarea iubirii pe care le oferi în relația de cuplu. La ce să fii atentă:

  • Claritate – piatra prețioasă trebuie să fie perfectă și clară, fără imperfecțiuni;
  • Carate – valoarea diamantului se măsoară în carate, iar decizia îți poate fi influențată de buget sau de preferințele vizuale;
  • Culoare – este recomandat ca diamantul să fie cât mai curat, transparent;
  • Tăietură – o tăietură perfectă face diamantul să reflecte lumina în cel mai spectaculos mod, iar acest lucru este esențial de observat, înainte de a cumpăra un inel.

Analizează inelul cu diamant din toate unghiurile și alege-l pe cel care îți îndeplinește toate așteptările.

Inelul de logodnă merită ales cu grijă și atenție, deoarece va reprezenta, pe termen lung, un cadou pe care ți-l face partenerul pe viață. Este simbolul unui plan pentru totdeauna și oferă o portiță spre o nouă experiență.

Sursa foto: Pexels.com

Ce inel de logodna ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce inel de logodna ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.