O mireasă este furioasă, după ce un invitat a luat pentru acasă mâncare de la nuntă

O mireasă este furioasă, după ce un invitat a luat pentru acasă mâncare de la nuntă

Roxana Dumitrica

Ziua nunţii ar trebui să fie un motiv de bucurie, la care toate fetele visează de când sunt mici. Fie că apelezi la o firmă sau îţi organizezi de una singură nunta, vrei ca totul să fie perfect, iar invitaţii să se simtă cât mai bine şi să aibă parte de tot ce e mai bun. Însă nunta a fost un adevărat coşmar pentru o mireasă din Polonia, după ce o persoană care nu era invitată la petrecere i-a furat mâncarea.

petrecere de nunta

Invitata, care nu se afla pe listă, a umplut nu mai puţin de 10 containere cu alimentele pe care tânăra le pregătise pentru petrecere. Furioasă, femeia a povestit pe un grup de Facebook cum şi-a dorit o nuntă restrânsă, cu doar 25 de invitaţi, însă la eveniment şi-a făcut apariţia un intrus. Mâncarea se afla pe bufet, lucru obişnuit pentru nunţile poloneze.

La recepţie şi-a făcut apariţia o femeie invitată, se pare, de tatăl miresei în ultimul moment. Invitata-surpriză venise însă pusă pe fapte măreţe. În primă fază, mireasa nu a observat cele întâmplate, dar tatăl ei i-a povestit, a doua zi, despre nefericitul eveniment.

Mai mult, intrusa îi lăsase cadou de nuntă o bancnotă de 5 dolari. Postarea femeii păgubite a strâns peste 1.000 de like-uri şi 500 de comentarii, în care internauţii au dezbătut cum trebuia gestionată situaţia. Mulţi i-au recomandat femeii să îi ceară hoaței despăgubiri şi să o facă de ruşine în spaţiul public. Toţi au fost de acord că gestul acestei femei a fost nepoliticos şi urât. Şi alte mirese au trecut prin experienţe asemănătoare, conform comentariilor.

De exemplu, o femeie a povestit cum invitaţii de la nunta ei nu au apucat să mai mănânce tort, pentru că acesta a fost furat. O altă femeie a povestit cum o rudă a furat un etaj al tortului de nuntă.

Pentru a fi evitate astfel de incidente, se recomandă supravegherea celor care se ocupă de catering de către o persoană de încredere. Ideal ar fi ca la recepţie să existe ospătari care să se asigure că fiecare invitat primeşte porţia cuvenită. Un alt avantaj al acestei serviri este porţionarea, spre deosebire de bufetul suedez, unde fiecare îşi pune în farfurie cât doreşte, iar astfel există riscul ca ceilalţi invitaţi să nu mai apuce mâncare.  

Nici cei care nu primesc invitaţii oficiale nu ar trebui să fie lăsaţi să participe la eveniment. Din acest motiv, multe firme care se ocupă cu organizarea nunţilor pun la dispoziţie servicii de pază şi îşi supun angajaţii unor controale riguroase.

Surse foto: iStock

Ce fel de nunta ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de nunta ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.