Trash de dress - 8 detalii pentru o ședință foto perfectă

Redactor Andreea Baluteanu

Ședințele foto de tipul Trash the Dress au devenit tot mai populare în ultima vreme și te întrebi și tu dacă e cazul să optezi la rândul tău pentru această idee? Azi te ajutăm să iei decizia! Îți vorbim despre Trash the Dress, îți oferim cele mai importante argumente pentru a te delecta și tu cu poze profesionale realizate după nuntă și îți dezvăluim și câteva tipsuri de la mirii care au strălucit în aceste ipostaze.

Azi te hotărăști, alături de noi, dacă mai oferi rochiei tale de prințesă o ultimă ocazie să capteze toate privirile: aceea a „distrugerii” sale (shh… nu îi spune!). Află ce presupune ședința foto Trash the Dress și descoperă recomandările noastre!

Trash the Dress: da sau nu?

Din ce în ce mai populare în ultima perioadă, ședințele foto de tipul Trash the Dress reprezintă un prilej extraordinar de a imortaliza dragostea pentru soțul tău. De regulă, aceste ședințe au loc imediat după nuntă, deși voi puteți stabili ce interval vă convine, și presupun fotografii realizate în locuri ce vor compromite starea rochiei tale, că doar nu mai ai de gând să o porți încă o dată.

Sursa foto: Facebook 

De ce, te poți întreba? Fiindcă ședințele foto Trash the Dress reprezintă o oportunitate perfectă de a te distra și de a te relaxa. Ai scăpat de stresul organizării nunții, nu mai trebuie să te temi că pozele realizate îți vor strica rochia și nu mai ai niciun motiv de tensiune. E practic forma de eliberare supremă.

Un alt atu al Trash the Dress este că fotografiile sunt realizate în locații wow. Cele mai multe ședințe de acest tip se desfășoară la mare și presupun „udarea” la propriu a rochiei tale, dar poți la fel de bine să realizezi sesiunea foto la munte, într-un parc, la țară, într-o clădire părăsită, pe un câmp, în oraș: oriunde simți că te bucuri de libertate.

Desigur, nu este obligatoriu să îți faci „fărâme-fărâmițe” rochia de mireasă în cadrul ședinței Trash the Dress. De altfel, chiar și atunci când o scufunzi în apă (și trebuie să recunoști că acele fotografii subacvatice sunt extraordinare), rochia nu va avea prea mult de pătimit. Desigur, depinde și de materialul din care este concepută, dar majoritatea pieselor de acest fel vor fi ușor salvate.

Trucuri pentru ședințe foto Trash the Dress ca în povești

Prințeselor din povești nu le păsa de comorile materiale, ci doar de cele spirituale. Și nu ar strica să începem să le mai semănăm și noi. Sfatul nostru este să optezi pentru o ședință foto Trash the Dress și, fie dacă îți distrugi sau nu rochia, să te bucuri de momente pline de emoție și de celebrarea iubirii tale.

Iată câteva sfaturi care îți vor asigura o ședință foto ideală!

Alege cu înțelepciune locul și data. În general, ședințele foto Trash the Dress se desfăşoară în locații sălbatice, pline de îndrăzneală, pentru a onora conceptul de „distrugere” a rochiei. Valurile mării, escaladatul în copaci, ruinele, culmile periculoase, toate sunt elemente ideale pentru a contrasta cu delicatețea rochiei tale și a reliefa statornicia iubirii.

Meditează și la cea mai bună dată. Dacă multe cupluri aleg să realizeze ședința Trash the Dress imediat după nuntă, poți la fel de bine să mai aștepți. O idee excelentă este să îmbraci din nou rochia de mireasă la aniversarea unui an de la căsnicie, chiar și numai ca să verifici dacă te mai încape. Nu amâna însă nici prea mult: cine ar vrea să se mai pozeze în rochia de mireasă după ce are deja câțiva prichindei care o așteaptă acasă?

Alege cel mai bun moment al zilei. Suntem sigure că și fotograful tău va avea un cuvânt de spus în acest sens, dar experții sunt de părere că prima oră după răsărit și ceasul de dinainte de apus vor presăra acea lumină de aur, magică, deasupra ta. Mai mult, să faci poze dimineața este o idee minunat de practică mai ales dacă ești într-o locație aglomerată, unde îți va fi mai dificil să surprinzi câteva momente doar cu voi doi.

Îmbracă un costum de baie. Dacă alegi cea mai populară variantă de Trash the Dress și mergi la mare, ține cont de faptul că rochia ta se va uda și este posibil să devină transparentă. Dacă iei un costum de baie pe sub ea, imaginile vor fi și mai wild, iar siguranța ta va fi garantată. Convinge-ți soțul să procedeze la fel.

Nu te grăbi. Fotografia perfectă nu apare din prima încercare, așa cum ai constatat la nuntă. Nu mai ai motive să fii stresată, deci te poți aventura, te poți distra, poți petrece momente prețioase iubind și căutând acel loc perfect pentru a-ți lua la revedere de la rochia ta.

Sursa foto: Facebook

Pune accent pe makeup și hairstyle. Nu spunem că e cazul să faci programări la coafor și la machiaj cu atâta râvnă și tensiune ca înainte de nuntă, dar nu îți poți face apariția la Trash the Dress nici așa cum te-ai trezit. O coafură simplă, cu părul lăsat pe spate sau aranjat într-un coc ușor e ideală. De partea cealaltă, optează pentru produse de machiaj waterproof, ca să te poți distra liniștită și sub apă cu rochia ta.

Ia cu tine o prietenă. Domnișoara de onoare se poate prezenta din nou la datorie. Deși fotografiile clasice Trash the Dress evidențiază doar proaspăt căsătoriții, suntem sigure că o poți strecura și pe ea. Însă rolul său primordial va fi acela de a-ți sta alături și de a te ajuta să te descurci cu rochia ta „distrusă”.

Distrează-te! Poate cel mai important sfat pentru Trash the Dress este să te distrezi de minune! Nu mai ești la nuntă, nu mai ai temei de stres, ci stai alături de persoana pe care o iubești cel mai mult pe lume, a lui în fața oamenilor și a lui Dumnezeu. Ai toate motivele pentru a te simți de minune!

Alege același fotograf ca la nuntă… sau nu. Desigur că opțiunea ideală pentru Trash the Dress este același artist care ți-a surprins dragostea în cadrul ceremoniei de nuntă. Acest om vă cunoaște deja, a filtrat emoția din ochii voștri în fotografii de neuitat și v-a devenit cel mai probabil prieten. Dar dacă, din diverse motive, experiența nu a fost așa cum ți-ai imaginat-o, poți contacta o altă persoană, e chiar recomandat să o faci.

Noi îți recomandăm din proprie experiență Daria Kids Photo! Fotografa cu care noi am colaborat la numeroase evenimente este un artist desăvârșit, cu menirea unică de a surprinde acele cadre pe care le vei păstra întotdeauna la suflet. Artista adoră să lucreze cu copiii și tocmai aceste calități o fac perfectă pentru realizarea oricărui tip de fotografie: sociabilitatea, candoarea și căldura care o vor transforma în cea mai bună prietenă a ta. Acum ai descoperit acea persoană alături de care să îți poți distruge liniștită rochia de mireasă!

Descoperă portofoliul Daria Kids Photo pe pagina de Facebook dedicată! Clătește-ți ochii cu instantaneele superbe, doldora de emoție, și asigură-te că ai alături cel mai talentat profesionist la evenimentul special din viața ta, fie că e vorba despre nuntă, majorat, cununie, botez sau Trash the Dress.

Surse foto: Facebook, Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.