10 bijuterii soutache pe care trebuie să le ai

10 bijuterii soutache pe care trebuie să le ai

Eugenia Dinescu, redactor

Mai mult decât un simplu fashion-statement, accesoriile sunt frânturi ale personalităţii tale, spun poveşti şi transformă instantaneu o ţinută, aşa că poţi avea certitudinea că vor reprezenta întotdeauna o investiţie inspirată pentru garderoba ta. Dacă eşti în căutarea unor accesorii care să îţi reflecte stilul personal mai mult decât orice artificiu de stil, trebuie să descoperi bijuteriile soutache, realizate manual de maeştri artizani din toată Europa!  

Însă nu te grăbi să crezi că accesoriile soutache sunt doar o altă parte a domeniului bijuteriilor artizanale şi accesoriilor handmade: magazinul GoGlam.ro îţi demonstrează că tehnica soutache poate îmbina un spirit high-fashion cu aerul de manufactură al pieselor de artă în accesorii pe care îţi vei dori să le adaugi cât mai repede colecţiei tale. Fiecare este o piesă unică, aşa că ţi-am pregătit o selecţie de 10 modele must-have!

Boho

 
 Cercei Bababum,
goglam.ro, 350 de lei
 Cercei Kaki Bleu,
goglam.ro, 350 de lei
 Cercei Arco Iris,
goglam.ro, 400 de lei

Cum ar putea fi complet fenomenul boho-revival în absenţa accesoriilor care îmbină meşteşugurile vechi cu pulsul contemporan al modei? Accesoriile realizate în tehnica soutache sunt o alegere firească pentru o ţinută boho, aşa că exploatează-le din plin farmecul pentru a-ţi întregi un look de inspiraţie şaptezecistă. Dacă ţi-ai propus să investeşti într-o singură piesă sezonul acesta, mizează cu încredere pe o pereche de cercei, care vor arăta incredibil de bine alături de piese care reflectă acelaşi spirit organic, precum fustele din piele întoarsă, cămăşile cu mâneci-clopot sau un kaftan lung din dantelă. Tendinţele momentului te susţin, iar accesoriile soutache îţi permit să celebrezi spiritul liber al perioadei Woodstock fără să rămâi prinsă în trecut!

Neo-baroque

   
 Cercei Big Blue Puzzle,
goglam.ro, 270 de lei
 Cercei Violet Flores,
goglam.ro, 450 de lei
 Cercei Never Too Much,
goglam.ro, 380 de lei


Dacă minimalismul ţi s-a părut întotdeauna un stil prea auster pentru personalitatea ta flamboaiantă, te vei bucura să afli că 2016 stă sub semnul maximalismului! Imprimeuri luxuriante, arabescuri bogate în detalii, materiale şi texturi preţioase au făcut legea pe catwalk, însă nu trebuie să începi să copiezi lookul din picturile secolului al XVII-lea pentru a ţine pasul cu tendinţele. Accesoriile soutache sunt cea mai simplă „scurtătură” către glamour şi preţiozitate, iar alegerea ta de a investi într-o astfel de piesă se va dovedi o decizie inspirată chiar şi după ce trendul a apus. Te vei convinge de versatilitatea lor purtându-le alături de o simplă cămaşă şi o pereche de jeans, dar şi atunci când îţi vor transforma ţinuta office în una perfectă pentru party!  

Statement

 Colier Blue Green,
goglam.ro, 360 de lei
 Colier Statement Wow,
goglam.ro, 675 de lei
 
 Colier Confetti,
goglam.ro, 580 de lei
 Colier Green,
goglam.ro, 380 de lei

Structuri complexe, detalii de filigran, culori cu personalitate: iată elementele pe care ar trebui să mizezi atunci când îţi propui să te detaşezi de mulţime în cel mai chic mod. Cea mai simplă modalitate de a obţine acest lucru este un colier statement, iar tehnicile soutache stau la baza câtorva creaţii care vor atrage negreşit toate privirile. Permite-i unui colier soutache în culori vibrante să fie punctul central al întregii tale ţinute şi evită să îl porţi alături de imprimeuri grafice sau florale: un astfel de item are un impact prea puternic pentru a-l asocia oricărui alt accesoriu statement. Dacă te pregăteşti pentru un pool-party sau un eveniment special şi nu ai decis cum vei integra un colier statement în outfitul tău, specialiştii GoGlam.ro sunt aici pentru a te ajuta: încarcă o fotografie cu rochia pe care o vei purta sau ţinuta pe care vrei să o accesorizezi şi vei primi sfaturi personalizate!

Perfecte pentru a-ţi completa ţinuta pe care o vei purta la festivalurile din această vară sau pentru un brunch relaxat cu prietenele, accesoriile soutache trebuie să îşi găsească locul în caseta ta de bijuterii.

 

Descoperă mai multe modele accesând magazinul online GoGlam.ro sau vino în showroomul din Str. Ţepeş Vodă 89 pentru a te convinge de meticulozitatea detaliilor din fiecare piesă unicat. Nu uita că produsele GoGlam.ro apar frecvent şi în pop-up stores: fii la curent cu astfel de evenimente urmărind pagina de Facebook!

 

Ce bijuterii ti se potrivesc?
Incepe quiz
Ce bijuterii ti se potrivesc?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.