10 genți pe care orice femeie trebuie să le aibă

Redactor Andreea Baluteanu

Recunoaștem: adorăm accesoriile și nu ne mai săturăm să ne înfrumusețăm viața cu ele. Cu toate acestea, suntem conștiente că portofelul nostru a fost adesea epuizat de dragostea noastră fierbinte, iar specialiștii în fashion par să îi dea dreptate din acest punct de vedere. Conform lor, nu e nevoie să îți umpli dressing-ul cu tot felul de genți, ci ai nevoie de doar 10 modele atemporale.

Descoperă aceste itemuri must-have, de care orice femeie are nevoie. Găsești în galerie cele 10 genți ce nu pot să îți lipsească, pentru un stil desăvârșit! Așa că fugi la cumpărături și completează-ți colecția, dacă e cazul!

Geanta neagră, classy, structurată

Geanta neagră, classy, structurată

Suntem sigure că ai cel puțin una în dressing. E versatilă, elegantă, se potrivește la orice outfit, de la ținutele atleisure la cele ultra posh. Investește într-un model de calitate, care îți va afirma cum nu se poate mai frumos puterea și independenţa.

Sursă foto: Pinterest

Geantă într-o nuanță neutră

Geantă într-o nuanță neutră

Știi deja la ce ne referim: acea geantă rafinată, dar accesibilă, pe care o poți purta la orice ținută. Tonurile neutre se potrivesc la absolut orice item din dressing-ul tău, dar formatul lejer, încăpător, o face ideală pentru acele outfituri non-formale, de plimbare. Arată fenomenal cu tonuri vii, puternice, precum ne învață Solange.

Sursă foto: Pinterest

Poșeta prețioasă de seară

Poșeta prețioasă de seară

Poate că nu participi în fiecare zi la un eveniment cu ștaif, dar crede-ne, atunci când vei fi invitată, vei avea nevoie de un accesoriu plin de stil. Optează pentru o minaudière din materiale prețioase și nu uita de aplicații: modelul purtat de Olivia Palermo e to die for.

Sursă foto: Pinterest

Un clutch elegant, pe care să îl poți purta în orice ocazie

Un clutch elegant, pe care să îl poți purta în orice ocazie

Dacă accesoriul pentru un eveniment black tie trebuie să aibă dimensiuni mici și un look prețios, mai ai nevoie și de un clutch din materiale deosebite, de proporții mai mari, dar care să își păstreze eleganța. Optează pentru negru și catifea: e combinația perfectă!

Sursă foto: Pinterest

Surse foto: Pinterest, Unsplash

Articolul urmator 10 reguli de stil făcute pentru a fi încălcate. Orice femeie trebuie să le știe!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.